admete 17.11.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Aniu nadrobiłam, trochę mi się uzbierało http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Wybaczysz? http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-820668.gif Widzę że energia i humor dopisuje i działasz na najwyższych obrotach Stół bardzo mi się podoba Z krzeseł które wkleiłaś, najbardziej mi się podobają te które są najdroższe (ale wiesz że ja tak mam w wyborach ) - nie pomogłam Ale myślę że chodzi głównie o ich kształt, więc może jednak eamsy? Ja nie byłam do nich przekonana dopóki nie zobaczyłam na żywo u Hazelki - i wygodne i świetnie wyglądają do stołu o prostej formie Dużo zdrówka życzę i buziaki zostawiam Privek zaraz pofrunie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 21.11.2012 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Aniu - łerarju ???????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 22.11.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Dziękuję Ci bardzo Admete :* A ja mam przerwę od internetu i wpadłam w wir planowania Wigilii. Poza tym bez przerwy gdzieś jeżdżę, coś robię i planuję kolejne zmiany w domu. Doszła już wreszcie lampa nad stół i trzy brakujące w kuchni. Krzesła chcę zamówić lada dzień. Zleciliśmy też wycenę szaf do obu garderób. Niby niewiele, ale coś się dzieje. Bardzo to cieszy. Trochę mniej cieszą, wprost proporcjonalne do tych domowych, zmiany w portfelu Całusy dla Was wszystkich Kobiety. Postaram się niebawem znaleźć chwilkę na nadrobienie zaległości u Was. PS. W sobotę pierwszy raz robiłam barszcz czerwony czysty i powiem szczerze, że wyszło nieźle Wcześniej zawsze wychodziło coś nie tak i ostatecznie kończyło się na zabielanym - prostszym. Chętnie jednak porównam swój przepis z Waszymi sprawdzonymi na barszczyk wigilijny. Jeśli możecie - podeślijcie. Mam jeszcze parę tygodni na testy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 22.11.2012 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ciesze sie ze u Was wszystko dobrze i duzo się dzieje czekam oczywiście w wolnej chwili na foteczki Co do barszczyku to ja mam chyba najprostszy z mozliwych tj. włoszczyzna porządna ilość, gotuję aż uzyskam esencjonalny bulion. Po ugotowaniu do tego bulionu( warzywa zostawiam jak mam duuzy garnek, jak nie to out) dodaje buraki - duzo , duzo pokrojonych buraków, ile sie zmieści /ewentualne proporcje mogę podac w domu ale jest to jakies 3 kg buraków na duzy garnek do rosolu z kompletu :P/ gotuję z takich burakow- daja lepszy kolor i smak moim zdaniem http://klapsaczykonferencja.pl/wp-content/uploads/IMG_6148-680x510.jpg do tego dodaję po trzy łyżki - octu i żurku z butelki/tej wody bardziej, zurek najlepiej dobry sprawdzony / + 2-3 łyżki cukru. Tutaj proporcje mogą byc inne w zalezności od ubodobań, ewentualnie sol /pieprz I oto cały smak barszczu u mnie, czysty idealny, buraczany o pieknym kolorze i prosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 22.11.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Ja też barszczu nie umiem zrobić... ale...kupuje się takie suszone buraki w kawałkach (pakowane w torebce) i je się gotuje. Piękny, czerwony kolor, buraki odzyskują swój kształt, doprawiam tylko do smaku, daję coś żeby go zatłuścić (trochę oliwy lub bulionu) i gotowe. Wychodzi bardzo naturalny, esencjonalny, może spróbujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niutek 24.11.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2012 Witam Cię Aniu, Jestem pod wrażeniem Twojego domku, ślicznie go urządzasz i wszystko jest takie wyszukane, dobrane. Gratuluje gustu. Łazienka jest boska. Madzia jest śliczna, pamiętam ją taką małą kruszynkę a teraz już taka panienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.11.2012 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Aniu czy to już nie czas rolet i paneli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 25.11.2012 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2012 Czesc Ania Jak sie czuje kobieta ciezarna? Wielkie przytulasy zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 28.11.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2012 Aniu witam się w Twoim wątku, choć podczytuję Cię prawie od początku. Dziś jeszcze raz przejrzałam Twoje łazienki - są piękne, jedne z najładniejszych jakie widziałam. Proszę napisz co masz na ścianach i podłodze w małej jasnej łazience ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.12.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Cześć Kochane. U mnie ostatnio marnie :/ Madzię mam chorą. Ledwie jeden wirus odpuścił (wymiotowała), to teraz coś innego zaatakowało i ma ostrą biegunkę. Nie dość, że taki chudzielec, to jeszcze bardziej ją "wyssie" Noce mamy trudne, dni zresztą nie lepsze, więc chodzę nieprzytomna, a głowa mnie boli nieprzyzwoicie :/ Jak tak dalej pójdzie (oby nie), to nie wiem czy i kiedy nadrobię zaległości na forum... Od wczoraj mam zamontowane rolety i jestem zadowolona z podjętej decyzji. Wyglądają wg mnie bardzo ok. Problem natomiast z panelami, bo coś pani chyba nie do końca zrozumiała o co mi chodzi i będę musiała sprawę wyjaśnić. Jeszcze nie wiszą i nie wiadomo kiedy zawisną, bo pewnie trzeba będzie wprowadzić zmiany. PS. U nas będzie dziewczynka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 02.12.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 W takim razie jeszcze raz gratulacje Aniu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 02.12.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Aniu-wszystkiego dobrego :hug::hug:i gratuluje coreczki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.12.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 aniu kiedy będzie druga cora na świecie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.12.2012 18:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Prawdopodobnie końcem marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 02.12.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Dużo zdrówka !!! Mój synek ostatnio też był chory. Gratuluje córci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.12.2012 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 o to jeszcze przed tobą 4 miesiące.Oszczędzaj się , uważaj na siebie i zdrowka dla małej:yes: i pokaż te rolety:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ślężankaaa 02.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Witam Cię AniuS79 Nadarzyła się wspaniała okazja do tego aby się ujawnić Przede wszystkim życzę Tobie oraz córeczce dużo zdrówka Gratuluję ślicznych wnętrz (schody, kuchnia, łazienka) SUPER:yes: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.12.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Madzia będzie miala siostrzyczkę Gratulację Ucałuj małą i zyczę wam powrotu do zdrowia migusiem :hug: p.S pochwalisz się roletami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 02.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2012 Aniu - przytulaski dla Ciebie, Madzi i dzidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.12.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2012 Gratulacje !! jak to koniec marca? przecież dopiero co się z zaciążeniem ujawniłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts