admete 11.12.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aniu roletki bardzo ładnie wyglądają Już na szybko tylko nr farby zostawiam 1471 flugger - tylko rozrobione w stosunku 1/3 - bo na próbniku jest dużo ciemniejsza - czyli najmniejsze wiaderko farby można było zrobić 3 litrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.12.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Hej Aniu rolety rzymskie są bardzo ładne:yes:Super ,że macie już zabudowe w garderobie przy sypialni:).My też już mamy szafe w zabudowie w sypialni:)Na jakie krzesła w końcu się zdecydowałaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 13.12.2012 08:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Czekam na białe eames'y. Z ustęsknieniem. W sobotę chyba wypadałoby już rozejrzeć się za choinką... A dziś spróbuję dokupić półmiski, salaterki, wazę etc. Może się uda (jak nie, to mamy problem...). Myślicie, że będę bardzo dziwnie wyglądała nosząc ze sobą talerz do dopasowania odcienia bieli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Myślicie, że będę bardzo dziwnie wyglądała nosząc ze sobą talerz do dopasowania odcienia bieli? Ja nosiłam kaloryfer i półki. Obsługa sklepów przeżyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 13.12.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu rolety i panele prezentują się bardzo ładnie. Rzeczywiście kolorystyka taka, że daje dużo możliwości w przyszłości. Szary - biały - zawsze coś dopasujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.12.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Będziesz miała eamesy? Suuper! Rolety bardzo, bardzo przyjemne Balkonowe faktycznie chyba lepiej zamienić - ostatnia przy ścianie całkiem ginie. Buziaki przedświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 13.12.2012 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu, zasadnicze pytanie... Gdzie szyłaś rolety (przepraszam, jeśli pytam, a już pisałaś).Jak się czujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2012 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aniu - roletki wniosły ciepełko do wnętrz Baaardzo fajnie się zrobiło Balkonowe koniecznie zamień miejscami Białe eamesy powiadasz ? A z podłokietnikami czy bez ?? Ps, ugotowałam dzis ten barszcz o którym kiedys pisałaś (z kwestiismaku) - wyszedł zarypiasty Będe go robic na wigilię tylko dam ciut mniej grzybków bo zdominowały smak. Ale kolor mi wyszedł taki, że jak moja mama zobaczy to padnie z zadrości nigdy takiego nie zrobiła Ps2. a ja mam tak bajkowo-sosnowo-sniezny obrazek za oknem że chyba w życiu nie zdecyduje się na żadne rolety/żaluzje bo grzech to zasłaniac ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 14.12.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cześć Dziewczyneczki! Samopoczucie znośne. Rolety i ściankę japońską szyła mi jedna z firm z Jaworzna. Jeśli ktoś zainteresowany - służę namiarem na priv. Panele zamienione miejscami - wygląda wg mnie lepiej. Eamesy bez podłokietników (bo zajmują mniej miejsca i są delikatniejsze). Pinacolada jakbym miała za oknem taki widok jak masz Ty, to w życiu bym nic w okna nie dała... Jednak przyjadę do Ciebie umierać Kupiłam wczoraj wazę do zupy, trzy miski na sałatki, 5 półmisków i powinno być ok. Sztućce i obrączki na serwetki już są. Brak krzeseł i obrusa... Wczoraj przyszła lampa nad stolik kawowy! I przyznam, że jest świetna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.12.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 To czekamy Aniu na kolejne zdjęcia. Pięknie, jasno i elegancko jest u Ciebie . Bardzo lubię takie jasne wnętrza Pogłaskaj ode mnie Zuzię i uściskaj Madzię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 15.12.2012 09:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Cześć Ewunia:) Miło Cię tu gościć Moja nowa lampa: Jest fantastyczna pod względem możliwości ustawienia. Jest regulowana w czterech różnych punktach, dzięki czemu niezależnie od tego jakie ustawienie mebli sobie tam zaplanuję w przyszłości, lampa zawsze wyjdzie w odpowiednim miejscu. Załatwiła nam, jak widać, problem kabelka, który był w złym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 cześc aniu!!!bardzo fajna lampa:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aniu - rodzic a nie umierać ! Umrzyków nie przyjmuję, noworodki owszem Mogę nawet podchowac na większe i dopiero oddac. Uwielbiam takie oseski . Gdyby można było urodzić dziecko, które zawsze byłoby zdrowym, pachnacym noworodkiem to zdecydowałabym sie na trzeie Lampa znajoma Przerobiłam chyba wszystkie na wysięgniku Przypomnij prosze na ile ona jest żarówek? I jaką ma średnice jesli pamiętasz? Pytam wyłącznie z ciekawości bo zmieniac juz nie będę Ja własnie szukam garnków - muszę kupic na gwałt dwa 5 litrowe conajmniej. I w nastepnym tyg m jedzie do Ikea po drugi komplet talerzy . Zastanawiam sie tez nad wazą ale chyba juz przed świętami się nie zdecyduję bo za duzo tych decyzji..... Pozyczę od mamy a potem na spokojnie coś wybiorę. Kusi mnie coś innego niz zwykła biała porcelanowa.... Aniu - miłego weekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 15.12.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aniu lampa jest super !!! Powiem ci szczerze że ja wcześniej za takimi lampami nie przepadałam,ale Twoja ujęła mnie bardzo My też mielismy problem z kabelkiem,trzeba było kuc sufit-a tu prosze takie fajne rozwiązanie A gdzie ją w końcu kupiłaś i czy były też inne kolory do wyboru mam na myśli czarny,szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 15.12.2012 10:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Jak mi miło, że zajrzałyście Lampę mam właśnie dzięki Pinacoladzie Tak, tak Szukałam w necie i szukałam, aż wpadłam na pomysł szukania w obrazach z wyrazem "forummuratordom" i dzięki temu znalazłam właśnie tę lampę, która była w inspiracjach Pinacolady DZIĘKUJĘ! Ona ma 45 cm średnicy i wyjście na jedną żarówkę (wystarczy w 100%). Jest jeszcze szara. Bardzo się cieszę, że ją kupiłam. Cena (jak na tego typu lampę) do przeżycia. Przy okazji mogę polecić sklep, w którym ją kupiłam - tylko jeden internetowy ją sprzedaje. We wtorek będę miała Eamesy! Wczoraj miałam telefon, że już czekają A dziś jedziemy po zapas krzeseł "awaryjnych", po resztę zastawy, serwetki i parę innych dupereli. Może kupimy już choinkę. Madzia będzie dziko szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Weronika 15.12.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Jak mi miło, że zajrzałyście Lampę mam właśnie dzięki Pinacoladzie Tak, tak Szukałam w necie i szukałam, aż wpadłam na pomysł szukania w obrazach z wyrazem "forummuratordom" i dzięki temu znalazłam właśnie tę lampę, która była w inspiracjach Pinacolady DZIĘKUJĘ! Ona ma 45 cm średnicy i wyjście na jedną żarówkę (wystarczy w 100%). Jest jeszcze szara. Bardzo się cieszę, że ją kupiłam. Cena (jak na tego typu lampę) do przeżycia. Przy okazji mogę polecić sklep, w którym ją kupiłam - tylko jeden internetowy ją sprzedaje. We wtorek będę miała Eamesy! Wczoraj miałam telefon, że już czekają A dziś jedziemy po zapas krzeseł "awaryjnych", po resztę zastawy, serwetki i parę innych dupereli. Może kupimy już choinkę. Madzia będzie dziko szczęśliwa Witam się serdecznie Baardzo fajna lampa i praktyczna! Dla tych co lubią przemeblowania a ja uwielbiam i co 4 miesiące MUSI być coś przestawione. Tak pewnie będzie w nowym domu też. Mogę dostać namiar na ten sklep internetowy ? Z góry dziękuję i zazdroszczę ogromnie etapu wykonczenia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Hej Aniu!!!!! ja będę miala choinkę w poniedziałek i chyba ją od razu ubierzemy!!!! a co. u nas zawsze tydzień przed wigilią dziś na zewnatrz ubiorę moje drzewka przy drzwiach:yes:w liczbie 2:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 15.12.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Jak mi miło, że zajrzałyście Lampę mam właśnie dzięki Pinacoladzie Tak, tak Szukałam w necie i szukałam, aż wpadłam na pomysł szukania w obrazach z wyrazem "forummuratordom" i dzięki temu znalazłam właśnie tę lampę, która była w inspiracjach Pinacolady DZIĘKUJĘ! Ona ma 45 cm średnicy i wyjście na jedną żarówkę (wystarczy w 100%). Jest jeszcze szara. Bardzo się cieszę, że ją kupiłam. Cena (jak na tego typu lampę) do przeżycia. Przy okazji mogę polecić sklep, w którym ją kupiłam - tylko jeden internetowy ją sprzedaje. Czyli jest to Eleni Mnie tylko ta 1 żarówka w niej nie pasowała. Bo ja oprócz głównego światła nie mam w salonie żadnego kinkietu czy innego żródła światła. No oprócz stojącej włączanej do kontaktu ofkors. Bałam sie , że będzie ciemno stąd 3 muchy Cieszę się niezmiernie, że pomogłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 15.12.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Ania-lampa extra!!!No i nowe krzeselka dojada-fju fju:DCiesze sie z Toba-bedziecie miec cudowne swieta-pierwsze w nowym domu!!!!My niby drugie ,ale wprowadzilismy sie na dziko tydzien przed porodem a po porodzie to sie jakos do kupy mentalnie nie moglam pozbierac i nic ze swiat nie pamietam:DAle w tym roku pomimo wielu klopotow -juz nie moge sie doczekac-stroiki juz porobilam i czekam na choinke jak dziecko i juz widze jak moj roczniak ja zalatwi:lol2: SCISKAM CIE MOCNO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.12.2012 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aniu lampa pasuje idealnie Jak stworzona do Twojego salonu . Z przyjemnością czekam na Twoje krzesełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts