Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Z dobrodziejstwem inwentarza", czyli domek Ani i Piotra :)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,5k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja się przyznam, że chociaż okres niemowlęcy Igora bardzo miło wspominam, to jednak obserwowanie postępów w jego rozwoju to taka frajda, że dla nas każdy wiek jest :najfajniejszy: :lol2:

no, czasami jest to irytujące - kiedyś zakładał co mu się dało, a teraz ma własne zdanie na ten temat i nawet w majtkach przebiera :lol2:

Hihi :) Tak Ci Basiu Maluszka brakuje? To do roboty! :D

Cześć Dziewczynki moje drogie :) U mnie zamieszanie oczywiście. Przygotowania do Świąt w toku, ale ciągle nie jestem gotowa w 100%. Czekam na 4 zamówione prezenty, 2 jeszcze wcale niekupione. Przydałoby się wszystko popakować zawczasu, żeby nie szaleć na ostatnią chwilę.

Dziś pieczemy z Madzią ciasteczka i wieszamy dekoracje świąteczne. Nie szalejemy na zewnątrz, bo nawet nie ma na czym. Mamy tylko delikatne kurtynki świetlne na obu balkonach i będą też stroiki po obu stronach drzwi wejściowych oraz tarasowych.

Zostały mi ostatnie dwie warstwy farby na meblach Madzi, zmiana pościeli i sasłonki w sypialni, ogólne sprzątanie generalne i gotowanie.

Choinki już są: nasza w salonie i Madzi - malutka, dziecięca kolorowa.

To nasza wieczorową porą:

DSC00458.JPG

Nie wiem jak zdążę ze wszystkim, ale jakoś trzeba będzie, a tu się nie zanosi na wolne od pracy przed Świętami, ale... nasze mamy jakoś to wszystko godziły :)

Nie wiem jak zdążę ze wszystkim, ale jakoś trzeba będzie, a tu się nie zanosi na wolne od pracy przed Świętami, ale... nasze mamy jakoś to wszystko godziły :)

Ja już wiem, że nie zdążę :lol2:

No cóż, muszę z tym żyć.

Pocieszam siebie tym, że jak tylko sięgnę pamięcią, moja mama też się nie wyrabiała ;)

Super choinka!

Moja córka marudzi, że sukienek nie chce (poza tymi, które się na bal nadają...) :) Z matką łatwo jednak nie ma i idzie w tym, co jej przygotuję. Nie ma wyjścia biedulka :)

Jak jest zimno, to wolę jej ubrać sukienkę i dać spodnie do szafeczki niż liczyć na to, że przed przedszkolnym spacerem, zdejmie spodnie, zmieni skarpetki na rajstopy i włoży spodnie z powrotem zanim dzieciaki zdążą wyjść i wrócić ;)

Aniu witam sie u Ciebie :) Gratuluję pięknego domku, wnetrza naprawde super i bardzo trafione w moj gust - chyba mamy podobny :). Poniewaz planuję u siebie te same panele, ktore polożyliście w całym domku mam do Ciebei pytanie: czy dobrze się sprawują??? Mam nadzieję, że odpowiesz TAK - bo bardzo mi sie podobają :). Pozdrawiam serdecznie :)

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną