1976pinacolada 11.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aniu - a ja byłam przekonana, że Twoje krzesłka na drewnianych nóżkach będą ..... Ale dobrze bo tamte juz w co drugim forumowym domu Jak sie czujesz mamuska ...? Bo sosny mi zasypało i martwię się, że Ci zimno ciut będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 ANIU PRZEPARASZAM ZE MNIE TAK DLUGO NIE BYLO..WSZYSTKIEGO DOBREGO W NOWYM ROKU I MAM NADZIEJE ZE CZUJESZ SIE DOBRZE;)WSZYSTKO SWIETNIE WYGLADA A KRZESLA JAKIE MASZ FAJNE:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 aniu - a ja byłam przekonana, że twoje krzesłka na drewnianych nóżkach będą ..... Ale dobrze bo tamte juz w co drugim forumowym domu jak sie czujesz mamuska ...? Bo sosny mi zasypało i martwię się, że ci zimno ciut będzie :p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 12.01.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 To i ja składam Wszystkiego Najlepszego w Nowym 2013 Roku !!! Życzenia spóźnione ,ale szczere.Piękny pokoik córci,wszystko tak ładnie sie komponuje :yes:Obrazek z cytatem w kuchni jest super !!!Krzesełka świetne.Napisz prosze czy wygodne i gdzie je kupiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.01.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Ale fajny masz ten obrazek w kuchni. Mała rzecz, a tak wiele zmienia, dodaje charakteru I jaki zmyślny spotlight na niego Krzesełka superowo się prezentują A i bardzo fajny kolor u Madzi na ścianach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.01.2013 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2013 Aniu - puk puk! Co u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 27.01.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2013 Aniu powiedz jak sprawuje sie kabina walk in? czy bardzo sie rozchlapuje woda? mam identyczny uklad łazienki i myśle o czymś takim! Pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 28.01.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aniu mozesz mi zdradzić co to za kolor forniru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.01.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Anuś Jak się macie? Dłuuugo się nie odzywasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 31.01.2013 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Cześć Dziewczynki. Dziękuję, że o mnie nie zapomniałyście i przepraszam za nieobecność. No długo mnie nie było, bo mamy problem niestety. Padło z ust lekarza "leżeć", to leżę.. Wolę w domu niż w szpitalu, ale wszystko ograniczone, z internetem włącznie. Urządzanie pokoju drugiej córy pod znakiem zapytania, bo ja się z domu ruszyć nie mogę. Trudno. Najwyżej trzeba będzie urządzać już po narodzinach. Nasza Zuza postanowiła się już teraz (w zasadzie w zeszłym miesiącu) pchać na ten świat, a ja nie chcę przemrozić tyłka pod sosnami Pinacolady U nas z nowych rzeczy wreszcie obie garderoby, przy czym jedna wciąż bez drzwi. Nie mam możliwości ich ogarnąć w tym momencie, więc nawet Wam nie wstawiam - zresztą nic specjalnego. I prędziutko ogarniam odpowiedzi: Kanka Ty się budujesz od nowa? Lea krzesła właśnie o dziwo wygodne. Kupowałam w sklepie internetowym, ale ich jest wszędzie dużo, więc nie będziesz miała problemu ze znalezieniem. Gdyby jednak - pisz, dam namiar. Anso nie będę oszukiwać, że kabina walk in jest świetna w użytkowaniu, bo nie do końca tak jest. No chlapie się niestety, ale myślę, że przy braku brodzika, to nie będzie kłopotliwe. My mamy brodzik, przez to nie można zebrać wody ściągaczką. Radzimy sobie rozkładając po obu stronach dywaniki (takie mięsiste ręcznikowate) z Ikea, albo przecieramy mopem po kąpieli. Nie jest nachlapane jakoś przeraźliwie, ale też nie jest sucho. Dzieje się tak ze względu na płaski brodzik. Od niego rozchlapuje się woda na boki. Mariomili to jest orzech jakiśtam... Nie pamiętam niestety. Jak już się doproszę, żeby nam przyszli skończyć te meble, to dopytam. Pozdrawiam Was wszystkie gorąco i jeszcze raz dziękuję Każdej z osobna za wizytę u mnie. Pewnie trudno mi będzie nadrobić Wasze wątki, ale się bardzo postaram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 31.01.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 O jak się cieszę, że jesteś Rozumiem Zuzię, bo przecież nowy domek na nią czeka Dbaj o siebie Aniu i słuchaj grzecznie zaleceń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 31.01.2013 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Trzymam kciuki i niech Zuza jeszcze chwilę poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 31.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aniu, trzymam kciuki, żeby wszystko skończyło się dobrze Dużo wypoczywaj i daj sobie prawo do chwil lenistwa - z domkiem spokojnie zdążycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anso 31.01.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Dziekuje za odpowiedz!!! no troche mnie zmartwiłaś bardzo mi sie podoba ta kabina, !! trzymaj sie i dużo zdrówka życze:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 31.01.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2013 Aniu ja tez trzymam kciuki I zdrówka zdrówka zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majchrowskadorota 04.02.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Witaj Aniu!!Odpoczywaj i niczym się nie przejmuj. Ja ze swoimi dwiema córami leżałam w szpitalu, bo niestety obie pchały się za wcześnie na świat. Ile się człowiek nasłucha napatrzy to zostaje. Ale nie było innej rady. Najlepsze to to ze zarówno w pierwszej jak i w drugiej ciąży wyłądowałam w szpitalu w tym samym tygodniu ciązy i obie urodziły się dokładnie 17 dni przed terminem. Lekarz mówi ze taka moja uroda , że na chłopkaa byłoby inaczej:)Dasz radę bo warto każdy dzień, tydzień jest bardzo ważny dla tej małej istotki.Trzymam kciuki. Jak będziesz kiedyś w dzienniku proszę daj namiar na skrzynkę na listy gdzie kupowałaś.PozdrawiamDorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
proximka 04.02.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Ja też dopisuję się do reszty z życzeniami zdrówka i wytrwałości. Domek piękny w moim guście całkowicie. Najbardziej zazdroszczę łazienki, a raczej salonu kąpielowego bo jest naprawdę duża. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 04.02.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 Aniu, trzymaj się w kupie . Zdrówka życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 04.02.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2013 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 06.02.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aniu zdróweczka życze:) Musisz duzo wypoczywac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts