merenwen 07.02.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Więc leż i odpoczywaj, jeśli trzeba Dobrze, że możesz w domu A przychodzę z pytaniem o kabinę w białej łazience. Co to za jedna i jak się sprawuje? Czy rozmiar kabiny to 80x80 i R55? Czy uszczelki są szczelne, czy drzwi się "same" schodzą przy zamykaniu, czy też trzeba nimi trochę pomanewrować aby się zetknęły listwami magnetycznymi? Czy na priv możesz mi wskazać wykonawcę Twoich schodów? Wiem, że nie polecasz, ale to też dla mnie jakaś informacja - kogo unikać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Aniu nogi mozno zaciskaj - niech sobie Zuzia jeszcze w brzuszku u mamy posiedzi troszeczkę. - tam cieplutko i bezpiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 16.02.2013 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2013 Aniu Wszystkiego Najlepszego!!! Dużo zdrówka i dotrwania do TP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 22.02.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 POWODZENIA!!!!:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu Co tam u was słychać ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.03.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Cześć Dziewczyny. Przepraszam za nieobecność i tutaj i u Was. Dziękuję za życzenia :* No poukładało się tak, że wyprzedziłam część forumowych Ciężarówek. Nasza Zuzia Calineczka urodziła się 15 lutego, w dniu urodzin swojego taty i przeddzień urodzin mamy Dwa miesiące przed terminem, z wagą 1690g i 42 cm. Sporo przeżyliśmy i przed i po Jej narodzinach, więc o aktywności na forum raczej nie mogło być mowy. W międzyczasie starsza córka złamała obojczyk i złapała wirus żołądkowy, zatem "atrakcji" nam nie brakowało... Od 5 marca jesteśmy w domu w komplecie. Póki co mamy kwarantannę zaleconą przez neonatologów. Żadnych odwiedzin, żadnych wyjść i zakaz posyłania naszej pięciolatki do przedszkola. No jest co robić mówiąc w skrócie Niebawem zaczną się wizyty u lekarzy, z czasem kiepsko. Nie zdążyliśmy nic w domu popchnąć naprzód. Pokój Zuzi wciąż czeka na urządzenie. Zaskoczyła nas kompletnie Od urodzenia ma dziewczyna poczucie humoru Powiem Wam, że w życiu nie widziałam tak maleńkiego dziecka (poza innymi wcześniakami na oddziale). Jest to o tyle zadziwiające, że ta nasza pchełka nie wygląda jak wcześniak - bardziej jak miniaturka noworodka. Każdy, kto Ją widział reaguje tak samo: "jaka ona maleńka!", bo zdjęcia, mimo, że robione tak, by oddać Jej rozmiary, nie pokazują tego kompletnie Oto Zuzia (ubranka mają rozmiar 44 ): I z lalą Madzi (lala to typowa Baby Born): I z moją dłonią (małą ): Merenwen pewnie już za późno, ale na wszelki wypadek odpowiem: to Koło Next, 80. Jestem z niej jak najbardziej zadowolona. Niczym wg mnie nie odbiega od Huppe (bardzo podobnej swoją drogą). Z zamykaniem drzwi nie mam problemów żadnych. Podobnie jak z utrzymaniem kabiny bez kamienia. Schody robił podwykonawca naszej ekipy od wykończeń (poza schodami całą resztę zrobili bez większych zastrzeżeń). Jeśli kogoś pominęłam z odpowiedzią - przypomnijcie się proszę. Pozdrawiam Was gorąco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.03.2013 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu-duuuuzo zdrowia WAM zycze!!!!Dobrze ze jestescie w komplecie i wszystko powoli jakos sie uspokoi!!!!SCISKAM!!!A dzidzia jest cudownie urocza!!!!!Ciesz sie malenstwem bo jak wisz ani sie obejrzysz a bedzie duza;):hug:Skonczy sie nocne wstawanie a zacznie pyskowanie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.03.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Anulka jakie słodkie maleństwo Gratuluję Śliczna dziewczynka , widac ze bardzo chciała być z Wami Trzymajcie sie cieplutko, buziaki dla dziewczynek i gratulacje dla dumnego Taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.03.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, ależ pięknotkę urodziłaś! Najwyraźniej Zuzanka bardzo chciała Was zobaczyć. Niecierpliwa panna Trzymajcie się, kobietki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 11.03.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Słodkie maleństwo! Aniu - gratulacje i serdeczne życzenia zdrowia dla Was wszystkich! Idzie wiosna - będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.03.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu- piękna ta Wasza córeczka. Mały Cudek. Gratulacje kochana;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.03.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Anulka, to teraz już wiem czemu nie odpisywałaś! Serdeczne gratulacje i przede wszystkim DUŻO DUŻO ZDROWIA DLA ZUZI I DLA WAS !! Śliczna z Niej Kruszynka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.03.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, gratuluję córeczki!!! Pośpieszyła się troszkę na świat. Życzę Wam dużo zdrowia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 11.03.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu wszystkiego dobrego dla całej Waszej rodzinki - Wam dużo cierpliwości a Maleńkiej dużo zdrowia Trzymajcie się cieplutko i dbajcie o siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merenwen 11.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ale okruszek! Piękna Wszystkiego dobrego Wam życzę Za odpowiedź dziękuję, choć już rzeczywiście wybrałam - mam nadzieję, że też będę zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.03.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!! :hug::hug::hug: Prześliczna dziewczynka, nóżki chude jak u kurczaka pewnie bym się nacałować nie mogła, najlepsze zdjęcie z otwartym dziobem Uściski, wszystkiego dobrego!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 11.03.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 GRATULACJE! slicznosci! zdrowka dla calej rodziny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.03.2013 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu gratulacje :wave: ale niespodziankę Wam Zuzia zrobiła;) Małeńka sliczna:wiggle:i taka Kryszynka ...Dużo zdóeka dla Was wszystkich:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.03.2013 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Ania gratuluję ślicznej kruszynki!!!! Cudowna jest nie mogę się napatrzeć (idę sobie taką zrobić )!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 11.03.2013 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2013 Aniu, Zuzia jest prześliczna Z całego serca gratuluję, życzę dużo zdrowia oraz sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts