Magdzinska 02.05.2013 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 BARDZO gratuluję ślicznej córeczki!!!! Zdrówka życzę:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lea1719506104 04.05.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Aniu gratuluje ślicznej córci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 04.05.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 Aniu! Serdecznie gratuluję Zuzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.05.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Aniu jak tylko znajdziesz chwilkę to napisz nam jak się czujecie i jak rośniecie Moja najbliższa koleżanka też urodziła takie maleństwo - już ma ponad rok więc wiem ile to dodatkowych zajęć ile dodatkowych wizyt lekarskich:hug: Teraz już dawno nadrobił i jest większy i cięższy od mojego Igiego :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pnna migotka 07.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Aniu, wpadłam się przywitać i pochwalić wnętrza a tu takie nowiny. Piękna dziewczynka:-) moje gratulacje. Mam pytanie dot wanny pod skosem. Jaką macie wysokość ścianki kolankowej, ile wanna jest odsunięta os ściany i czy wygodnie się wchodzi do takij wanny pod skosem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 15.06.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2013 Aniu może pokazesz nam mała księżniczkę :rolleyes::rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.07.2013 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2013 Aniu http://www.przedszkole3wolsztyn.pl/foto/duze/kwiatek2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola2657 09.10.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Witam cudowny dom gratuluje dobrego gustu chciałam zapytać jakie płytki są na podłodze w kuchni jadalni i holu? chodzi mi o konkretną nazwę z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2013 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Witam Panie Bardzo Was przepraszam za dłuuugą nieobecność. Przede wszystkim dziękuję za pamięć i miłe słowa pod adresem naszego gniazdka. Niestety w domu nie ruszyło się prawie nic odkąd ostatni raz pisałam, ale uroczyście obiecuję, że rozprawię się przynajmniej z częścią wykończenia do końca 2014 roku Mam świadków Nie wiem czy dla Migotki to jeszcze istotne, ale odpowiem: ścianka kolankowa przy wannie ma równo 120 cm. Wchodzenie i wychodzenie z wanny nie stanowi problemu dla mojego męża (180cm) ani dla mnie, ale ja jestem wzrostu krasnoludka, więc mnie i 80 cm ścianki kolankowej nie przeszkadzałoby przy wannie Jeśli chodzi o płytki w salonie, kuchni etc. to niestety nie pamiętam kompletnie co to było... Z całą pewnością jest to płytka niemiecka i z dużym prawdopodobieństwem Nordceram. Jeśli jest to ważne dla Ciebie to odszukam w fakturach albo zadzwonię do salonu z prośbą o przejrzenie historii zakupów. Zuzanka nasza rośnie i nadrabia zaległości w stosunku do rówieśników. Rozwija się prawidłowo na szczęście. Jest malutka, ale daje sobie radę Przyznam, że to naprawdę fajne dziecko. Odkąd skończyła 5 miesięcy przesypia całe noce i to pełne 12 godzin bez pobudki, bez jedzenia etc. Tak to można i gromadkę mieć Jak na 2 dzieci, obowiązki domowe itp. jestem naprawdę wypoczęta. Żal mi tylko, że one tak szybko rosną... A Zuzanka wygląda obecnie tak: A to ciekawostka: moje "bliźniaczki", które dzieli 6 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 11.10.2013 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Karola2657 już wiem na 100%, że te płytki to NordCeram Shift Grau. Z perspektywy czasu mogę śmiało powiedzieć, że to był dobry wybór. Na płytkach widać zabrudzenia, ale myje się je bajecznie. Nie są "porowate", więc nie trzeba nic ścierać na kolanach czy na gorąco. Wystarczy lekko przejechać mopem i sprawa załatwiona. Nie zostają na nich żadne smugi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.10.2013 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aniu fajnie że jesteś "Bliźniaczki" masz super:D:D Ciesze sie ze mała zdrowo rośnie, a jak starsza siostra nie zazdrosna o młodszą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 11.10.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aniu, strasznie długo Cię nie było. Bardzo się cieszę, że Zuzia tak pięknie Wam się rozwija. Siostry naprawdę jak bliźniaczki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.10.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Niewiarygodne, naprawdę jak bliźniaczki! Fajnie czytać, że wszystko dobrze u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.10.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 Aniu, ściskam ściskam ściskam ! Antoś miał być starszy od Zuzinki hihi i popatrz jaką masz dużą pannę juz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.10.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2013 hello fajnie, że jesteś Dziewczynki super i to podobieństwo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola2657 12.10.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2013 Ślicznie dziękuję chciałam jeszcze zapytać o panele zakupiłam te same verden śnieżne:)ale jeszcze leżą w garażu... czy możesz napisać jak się sprawują?czy są łatwe w utrzymaniu czytości jak się je myje? i czy nie rysują się ?gdzieś przeczytałam że powstają na nich pęcherzyki powietrza i strasznie się rysują...trochę mnie to przeraziło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola2657 13.10.2013 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Aniu pomęczę Cię jeszcze troszkę czy pamiętasz nawy farb w Twoim domku chodzi mi o producentów i numery tych szarości ?i producenta stołu?gdzie zamawiany ?i czy jesteś z niego zadowolona?przeczytałam że rozkłada się do mega rozmiarów ale nigdzie w twoim wątku nie mogłam znaleźć namiarów.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.10.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 Aniu jak się cieszę że u Was wszystko w porządku . Mała śliczna :rolleyes::rolleyes: A podobieństwo sióstr niesamowite Pozdrowionka i buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 26.11.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Aniu co tam u Was słychać Jak dziewczynki, domek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.11.2013 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Kochana dziewczynki rosną jak szalone Trochę za szybko czas mija. Szkoda mi każdego dnia. Wyglądają obecnie tak i strasznie się kochają (póki co ): Urządzanie domu zeszło na plan dalszy, ale moim starorocznym postanowieniem jest wykończenie go przynajmniej w 70% do końca przyszłego roku. Na styczeń planuję wreszcie położyć listwy, których wciąż nie ma. Na plan pierwszy wysuwa się też wiatrołap, z którym mam nie lada problem. Jest bardzo mały, nieustawny (nie pomyślałam na czas, żeby drzwi wejściowe i te od reszty domu dać równolegle, zatem są po przekątnej i uniemożliwiają wciśnięcie jakiejkolwiek szafy) i ogólnie nie mam na niego pomysłu. Od ponad roku mamy "tymczasowy" wieszak i buty walające się pod nogami. I wózek jeszcze.... Chyba opróżnię go kiedyś i poddam tu pod dyskusję, może ktoś podpowie co z tym fantem zrobić (?). Na planie dalszym mam zakup drzwi przesuwanych do większej garderoby i urządzenie sypialni. Na samym końcu myślę o pokoju na dole. Gdzieś pomiędzy warto byłoby zaplanować też dodatki, na które pomysł mam, ale czasu już mniej Pozdrawiam serdecznie wszystkich, którzy mają cierpliwość tu zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts