tadek0507 25.03.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Witam! Własnie bede zgłaszał budowe mojego szkieletowca do nadzoru budowlanego i tu moje pytanie do osób w temacie! Jest tam pytanie ile osób bedzie pracowało na budowie-ile wpisac zeby nie było jakis niedomuwien? bo skad mam wiedziec ilu pracowników firma zatrudni do mojej budowy? I drugie termin zakonczenia prac- czy chodzi tu o całkowity czas zakonczenia wszystkich prac w domu czy tylko postawienie konstrukcji??? Z góry dzieki za podpowiedz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 25.03.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 mogę zapytac , czy masz pozwolenie na budowe, czy robisz to na tzw zgloszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek0507 26.03.2012 04:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 no jak na zgłoszenie? mam pozwolenie na budowe! czy dom jednorodzinny mozna na zgłoszenie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 26.03.2012 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 no to o czym Ty piszesz? Twój kierownik budowy sklada do nadzoru informacje o planowanym rozpoczeciu robót na 7 dni przed wraz ze swoimi uprawnieniami. Nie ma obowiązku dołączania info ile osob bedzie w gumiakach a ile w lakierkach . Poczytaj o zgłoszeniu rozpoczęcia robót i zapytaj swego kierbuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek0507 26.03.2012 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 no to o czym Ty piszesz? Twój kierownik budowy sklada do nadzoru informacje o planowanym rozpoczeciu robót na 7 dni przed wraz ze swoimi uprawnieniami. Nie ma obowiązku dołączania info ile osob bedzie w gumiakach a ile w lakierkach . Poczytaj o zgłoszeniu rozpoczęcia robót i zapytaj swego kierbuda Oj nie do końca panie kolego! Jest gotowy formularz do wypełnienia przez własciciela! Wiem o czym pisze!!! Jeden druk wypełnia kierownik budowy a drugi własciciel!!! Proponuje koledze sie zapoznać! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszek57 26.03.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 (edytowane) eetam:) pisze sie dwa takie same i po zawodach:) Ale zrobisz, jak uwazasz Zgodnie z art. 41 ust. 4 Ustawy – Prawo budowlane ( tj. Dz.U. z 2006 r. Nr 156 poz. 1118 ), jedyna informacja jaka winna byc zamieszczona to informacja o otrzymaniu ostatecznej decyzji o pozwoleniu na budowę. Proponuje poczytac.pozdrawiam Edytowane 26 Marca 2012 przez zbyszek57 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts