jac000 25.03.2004 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Zbudowałem bliźniak razem z rodzicami. Wykonaliśmy jedno przyłącze wody do sieci. Lecz przed samym budynkiem rura fi32 rozdziela się do dwóch części domu, gdzie są zamontowane dwa końcowe liczniki. Zostały one zaplombowane, jednak nie mam jeszcze odbioru. Czy Gmina może ode mnie żądać pieniędzy za dwa przyłącza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ToJaro 26.03.2004 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 A jakich pieniędzy za przyłącza może żądać gmina??????? Wydaje mi się, że rozliczasz się z ZGKiM (przyłącze, liczniki, robocizna). Rozliczenie użytkowe płacisz od "licznika". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jac000 26.03.2004 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 Pieniądze żąda Gospodartwo Pomocnicze przy Gminie, które dokonuje odbioru i rozlicza się z Gminą na swój sposób. To samo Gospodarstwo podpisuje umowy na dostarczanie wody z sieci. Warunki dyktuje w zasadzie jeden człowiek (z-ca kierownika). Chyba chce łapówkę. Dzięki za zainteresowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 25.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Pieniądze żąda Gospodartwo Pomocnicze przy Gminie, które dokonuje odbioru i rozlicza się z Gminą na swój sposób. To samo Gospodarstwo podpisuje umowy na dostarczanie wody z sieci. Warunki dyktuje w zasadzie jeden człowiek (z-ca kierownika). Chyba chce łapówkę. Dzięki za zainteresowanie. A wogóle o jakich pieniądzach mówimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts