bgttgb 26.03.2012 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, Proszę o pomoc w rozwiązaniu moje problemu. Nie wiem jak wyprowadzić wentylację oraz kratki wyprowadzające ciepłe powietrze w zabudowie wkładu. Rys. poglądowy w załączeniu. Myślałem żeby wentylację wypuści prosto a kratki po bokach kominka. czy jak wpuszczę rurę (teraz nie wiem czy musi być jakaś specjalna, czy ją izolować?) w szyb wentylacyjny i wypuszczę na pomieszczenie to bd dobrze? Kolejny problem co zrobić z przewodem od instalacji elektrycznej. Idzie po kominie... Pomieszcze mam już otynkowane i teraz ryć bruzdę koleją i przeparkowywać go, czy jakąś osłonę? Ogólnie chciałem wymurować obudowę z kratówki 11,5 cm. Izolacja wełna + aluminium. czy w ogóle kratki od ciepłego powietrzna i wentylacji mogą być pod kątem ( skierowane na sufit)? Proszę o pomoc... pzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts