Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EXOTHERM pompa ciepła moje doświadczenie

lachowski

Recommended Posts

na forach zawsze ktoś jest nowy, ty też kiedyś byłeś i miałeś do tego prawo, jak ktoś coś pochwali to natychmiast jest atak wywołany zawiścią konkurencyjnych firm. Generalnie Lachowski napisał konkretnie o swojej instalacji , wytrzymałości , a nawet o kosztach usług, a to cenne. Za takie coś nie można go atakować, za to , że np. zapłacił mniej niż inni , a ma tą samą przyjemność z PC. Ale ci co tak ostro atakują jak Karpiel , Kozio jak widac nadal chcą być anonimowi i nic konkretnego nie piszą tylko ujadają ?? Panowie zawiść jest strasznie silna w Polsce.

masz racje zawiść jest strasznie silna w Polce - ale nie dźiw się jak ktoś kupuje chińską PC pod szyldem markowej PC za grube pieniądze , mają prawo czuć się zawiedzieni w stosunku do takich inwestorów jak na przykład ja .. w sobotę spróbuję podac swoję koszta eksploatacji markowej chińskiej PC. TAK TAK MARKOWEJ CHIŃSKIEJ PC bo taka marka właśnie się urodziła co niektórzy jeszcze nie zauważyli.

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Henderson masz rację co piszesz, ja tylko podzieliłem się moją własną opinią dot użytkowania pompy ciepła Exotherm, cóóż do tego jest to forum. Nawet mój login to moje nazwisko więc nie jestem anonimowy. I moja opinia jest wciąż pozytywna i mogę każdemu opisać wszelkie moje uwagi dotyczące instalacji:D. Uważam, że jest to jedna z lepszych pomp na polskim rynku ku złości i nienawiści konkurencji Exotherm co podają się za KARPIELA i podobnych. Edytowane przez lachowski

Nie zwróciłem na to uwagi, ale rzeczywiście... Daje to do myślenia ;)

Tu nie ma co bardzo myśleć :)

Jak się bardziej przypatrzysz to zauważysz, że to identyczny styl pisania. Prawie zawsze (chyba, że się pomyli) zaczyna wypowiedź małą literą.

A te spacje przed kropkami, przecinkami, przed nawiasami.... nawet na swojej stronie internetowej ma tego dużo...

masz racje zawiść jest strasznie silna w Polce - ale nie dźiw się jak ktoś kupuje chińską PC pod szyldem markowej PC za grube pieniądze , mają prawo czuć się zawiedzieni w stosunku do takich inwestorów jak na przykład ja .. w sobotę spróbuję podac swoję koszta eksploatacji markowej chińskiej PC. TAK TAK MARKOWEJ CHIŃSKIEJ PC bo taka marka właśnie się urodziła co niektórzy jeszcze nie zauważyli.

jbloch też pracuje dla Exotherm bo podobny styl wstawiania przecinków i małych liter.... chyba co drugi użytkownik muratora pracuje dla Exotherm, to będzie ponad 8000 piszących, tak tak na dnie Bałtyku odkryli Atlantydę, a Polska będzie drugą Japonią

jbloch też pracuje dla Exotherm bo podobny styl wstawiania przecinków i małych liter.... chyba co drugi użytkownik muratora pracuje dla Exotherm, to będzie ponad 8000 piszących, tak tak na dnie Bałtyku odkryli Atlantydę, a Polska będzie drugą Japonią

Myślałem, że masz roztrojenie jaźni, ale widzę jest Was, znaczy Ciebie więcej.

Nie pogrążaj się już bardziej.

Piszesz, sam sobie odpowiadasz i sam ze sobą dyskutujesz.

Tani, żenujący marketing albo choroba psychiczna.

• 7 months później...
  • 1 year później...
  • 6 months później...
  • 4 weeks później...
Jaki masz z nimi problem ? ja mam ich PC, powiem tak, drugi raz bym nie kupił w exotherm, ale w gsj energia już tak, do samej PC nic nie mam

Chlopie czaruj dalej :)

Przeciec GJS i Exotherm to jedno i to samo :) Jedna Firma na B. Janiaka (a moze na żone:)) druga na innego Janiaka :)

https://www.facebook.com/GSJ-Exotherm-Grzegorz-Janiak-424914937648601/?sk=app_596023910426420

rebranding jak sie ma problemy :)

Chlopie czaruj dalej :)

Przeciec GJS i Exotherm to jedno i to samo :) Jedna Firma na B. Janiaka (a moze na żone:)) druga na innego Janiaka :)

https://www.facebook.com/GSJ-Exotherm-Grzegorz-Janiak-424914937648601/?sk=app_596023910426420

rebranding jak sie ma problemy :)

Sam się czaruj, najpierw mi udowodnij że mam coś z nimi wspólnego oprócz PC a później sugeruj naciąganie rzeczywistości.

• 1 year później...