jbloch 27.09.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 na forach zawsze ktoś jest nowy, ty też kiedyś byłeś i miałeś do tego prawo, jak ktoś coś pochwali to natychmiast jest atak wywołany zawiścią konkurencyjnych firm. Generalnie Lachowski napisał konkretnie o swojej instalacji , wytrzymałości , a nawet o kosztach usług, a to cenne. Za takie coś nie można go atakować, za to , że np. zapłacił mniej niż inni , a ma tą samą przyjemność z PC. Ale ci co tak ostro atakują jak Karpiel , Kozio jak widac nadal chcą być anonimowi i nic konkretnego nie piszą tylko ujadają ?? Panowie zawiść jest strasznie silna w Polsce. masz racje zawiść jest strasznie silna w Polce - ale nie dźiw się jak ktoś kupuje chińską PC pod szyldem markowej PC za grube pieniądze , mają prawo czuć się zawiedzieni w stosunku do takich inwestorów jak na przykład ja .. w sobotę spróbuję podac swoję koszta eksploatacji markowej chińskiej PC. TAK TAK MARKOWEJ CHIŃSKIEJ PC bo taka marka właśnie się urodziła co niektórzy jeszcze nie zauważyli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lachowski 27.09.2012 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 (edytowane) Henderson masz rację co piszesz, ja tylko podzieliłem się moją własną opinią dot użytkowania pompy ciepła Exotherm, cóóż do tego jest to forum. Nawet mój login to moje nazwisko więc nie jestem anonimowy. I moja opinia jest wciąż pozytywna i mogę każdemu opisać wszelkie moje uwagi dotyczące instalacji:D. Uważam, że jest to jedna z lepszych pomp na polskim rynku ku złości i nienawiści konkurencji Exotherm co podają się za KARPIELA i podobnych. Edytowane 27 Września 2012 przez lachowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Totalna wtopa i kompromitacja exothermowych "chłopców".Dziwnym trafem zarówno Henderson i lachowski piszą identycznie nieudolnie wstawiając spację przed znakami interpunkcyjnymi.Przypadek?Nie!Żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 27.09.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Totalna wtopa i kompromitacja exothermowych "chłopców". Dziwnym trafem zarówno Henderson i lachowski piszą identycznie nieudolnie wstawiając spację przed znakami interpunkcyjnymi. Przypadek? Nie! Żenada. Nie zwróciłem na to uwagi, ale rzeczywiście... Daje to do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Nie zwróciłem na to uwagi, ale rzeczywiście... Daje to do myślenia Tu nie ma co bardzo myśleć Jak się bardziej przypatrzysz to zauważysz, że to identyczny styl pisania. Prawie zawsze (chyba, że się pomyli) zaczyna wypowiedź małą literą. A te spacje przed kropkami, przecinkami, przed nawiasami.... nawet na swojej stronie internetowej ma tego dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lachowski 27.09.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 masz racje zawiść jest strasznie silna w Polce - ale nie dźiw się jak ktoś kupuje chińską PC pod szyldem markowej PC za grube pieniądze , mają prawo czuć się zawiedzieni w stosunku do takich inwestorów jak na przykład ja .. w sobotę spróbuję podac swoję koszta eksploatacji markowej chińskiej PC. TAK TAK MARKOWEJ CHIŃSKIEJ PC bo taka marka właśnie się urodziła co niektórzy jeszcze nie zauważyli. jbloch też pracuje dla Exotherm bo podobny styl wstawiania przecinków i małych liter.... chyba co drugi użytkownik muratora pracuje dla Exotherm, to będzie ponad 8000 piszących, tak tak na dnie Bałtyku odkryli Atlantydę, a Polska będzie drugą Japonią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.09.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 jbloch też pracuje dla Exotherm bo podobny styl wstawiania przecinków i małych liter.... chyba co drugi użytkownik muratora pracuje dla Exotherm, to będzie ponad 8000 piszących, tak tak na dnie Bałtyku odkryli Atlantydę, a Polska będzie drugą Japonią Myślałem, że masz roztrojenie jaźni, ale widzę jest Was, znaczy Ciebie więcej. Nie pogrążaj się już bardziej. Piszesz, sam sobie odpowiadasz i sam ze sobą dyskutujesz. Tani, żenujący marketing albo choroba psychiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomekwa 03.10.2012 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2012 Przecież administracja forum ma wgląd w logi, może sprawdzić adresy IP, czy są z okolic Warszawy (Otwock). Po co niepotrzebnie bijecie pianę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r19 27.05.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 Jezeli sprzedawca zaklada watek i sam ze soba dyskutuje to jak mial watek nie umrzec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 19.04.2015 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 A co ci nie poszło z firmą Exotherm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yaiba83 19.04.2015 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2015 mnie sie pytasz? Nad moim wątkiem był inny wpis w którym użytkownik zastanawiał się nad podaniem firmy Exotherm do sądu. W niewyjaśnionych okolicznościach post znikł i mój wpis okazał się co najmniej dziwny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 22.10.2015 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2015 (edytowane) skasowano na prośbę autora. Jaki masz z nimi problem ? ja mam ich PC, powiem tak, drugi raz bym nie kupił w exotherm, ale w gsj energia już tak, do samej PC nic nie mam Edytowane 4 Lutego 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karpiel 16.11.2015 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2015 Jaki masz z nimi problem ? ja mam ich PC, powiem tak, drugi raz bym nie kupił w exotherm, ale w gsj energia już tak, do samej PC nic nie mam Chlopie czaruj dalej Przeciec GJS i Exotherm to jedno i to samo Jedna Firma na B. Janiaka (a moze na żone:)) druga na innego Janiaka https://www.facebook.com/GSJ-Exotherm-Grzegorz-Janiak-424914937648601/?sk=app_596023910426420 rebranding jak sie ma problemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 21.11.2015 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2015 Chlopie czaruj dalej Przeciec GJS i Exotherm to jedno i to samo Jedna Firma na B. Janiaka (a moze na żone:)) druga na innego Janiaka https://www.facebook.com/GSJ-Exotherm-Grzegorz-Janiak-424914937648601/?sk=app_596023910426420 rebranding jak sie ma problemy Sam się czaruj, najpierw mi udowodnij że mam coś z nimi wspólnego oprócz PC a później sugeruj naciąganie rzeczywistości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karpiel 27.11.2015 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2015 Sam się czaruj, najpierw mi udowodnij że mam coś z nimi wspólnego oprócz PC a później sugeruj naciąganie rzeczywistości. jaaasne A te pompy się czym róznia blachą z przodu? :) A gdzie są produkowane? he he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bezsenne 06.10.2017 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Czy ktoś z Was spotkał się z etykietą energetyczną, kartą produktu czy przytoczonym w tym wątku certyfikatem TUV dla produktów EXOTHERM? Kto jest gwarantem oraz czy istnieją jakieś ogólne warunki sprzedaży tych produktów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciejos36 06.10.2017 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2017 Sprzedawca nie ma i nie wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
M.Krk 07.10.2017 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2017 Chyba sprzedawca jest gwarantem, pytałeś ich o te certyfikaty i warunki ? mam tą pompkę i puki co jest bez problemów.Pewnie znów mnie ktoś objedzie za pozytywną opinię o tych PC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts