anna1235 26.03.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2012 Witam, czy mozna w łazience połozyc białe płyty gk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewemal 29.03.2012 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A gdzie chcesz je położyć? Ja mam w swojej obecnej (na razie) płytę a na niej płytki - wtedy nie ma problemu. Widziałam łazienki, w których z płyt porobione były różne półeczki, ale na wszystkim były potem płytki. Jeśli tak zamierzasz, nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna1235 29.03.2012 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewemal 30.03.2012 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gdy robiliśmy remont łazienki, chcieliśmy zrobić z płyt, żeby włożyć pod nie żarówki halogenowe, transformator do nich itd. W sklepie sprzedawca powiedział, że bezpieczniej dać białe panele, bo w łazience jest wilgoć i zwykła płyta może napęcznieć. Są natomiast specjalne płyty <klik> Sama ich nie stosowałam, nie mogę powiedzieć, czy są właściwe, ale producent poleca je do stosowania nawet na basenie, więc nie powinno być problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts