Wrocek 25.03.2004 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 poszukuję solidnej ekipy do tynków zewnętrznych/cementowo-wapienny lekki + struktura/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 25.03.2004 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2004 Wrocek napisał: poszukuję solidnej ekipy do tynków zewnętrznych/cementowo-wapienny lekki + struktura/ jutro podesle tel. widzialem ich robote wewnatrz budynku mam pozytywne wrazenia, a poniewaz bujam sie w budownictwie 20 lat trudno mnie zaskoczyc. im udalo sie zaskoczyc mnie pozytywnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 26.03.2004 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2004 To ja też poproszę o namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czmirek 27.03.2004 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 przepraszam zainteresowanych za opoznienie, podaje nr. telefonu do p. Pawła Staszkiewicz 501406762. chcialbym poinformowac ze nie jest to moj znajomy ani krewny spotkalem jego ludzi na budowie na ktorej wykonywalem okna i rolety i mialem okazje zaobserwowac jak pracuja, organizacja pracy i jakosc na b.dobrym poziomie o cenach nic nie moge powiedziec nie bylem zainteresowany.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mc 28.03.2004 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Moge z czystym sumieniem polecic ekipe-firme ktora u mnie robila tynki wewnetrzne, robia tez zewn. Kilka brygad budowlanych juz zaliczylem i wlasciwie to jest jedyna do ktorej nie mialem zastrzezen.Wczesniej robili u znajomych rowniez dobrze.p.Jacek chmielewski tel.dom. 355 69 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janzar 28.03.2004 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 Wrocek napisał: poszukuję solidnej ekipy do tynków zewnętrznych/cementowo-wapienny lekki + struktura/ polecam p. MAREK GOCŁAWSKI 0602791856 OD KILKU LAT WYMIENIAMY SIE NA BUDOWACH TYNKI CEMENTOWO WAPIENNE MASZYNOWO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo 21.05.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Poszukuję ekipy do wykonania stan u surowego otwartego.Bedę wdzięczny za wszelkie namiary i rekomendacje. p.s. dzisiaj odebrałem kosztorys na bardzo dużą kwotę stąd te poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paolo 21.05.2004 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2004 Poszukuję ekipy do wykonania stan u surowego otwartego.Bedę wdzięczny za wszelkie namiary i rekomendacje. p.s. dzisiaj odebrałem kosztorys na bardzo dużą kwotę stąd te poszukiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts