Gronekowiec 27.03.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Witam,Proszę o pomoc w wyborze odpowiedniego bojlera. Myślę nad czymś produkcji Elektrometu, Metalbrtu czy Galmetu. Miałby być podpięty pod piec C.O.. Warto dopłacać do Galmetu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 27.03.2012 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Miałem 3 galmety, wszystkie się rozciekły zaraz po upływie gwarancji.Obecnie kupiłem Kospel 140L dają 48 miesięcy na niego.Szybko dogrzewa i dobrze trzyma temperaturę nie tracąc.Jak długo wytrzyma, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gronekowiec 29.03.2012 15:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czyli lepiej wybrać Kospela? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karoka65 29.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Czyli lepiej wybrać Kospela? Kolego ja ci nie powiem co wybrać, piszę co miałem i jak to wyglądało. Czytałem ostatnio i patrzyłem na okresy gwarancji. Kospel daje 4 lata, Biawar o ile pamiętam 5 lat. Sam szukam od nie wiem ilu lat. Żaluję bo trzeba było od razu wywalić ze 2,5 tysia i kupić z kwasówki, do tej pory byłby spokój a i koszty mniejsze licząc do kupy, tyle że trzeba było wywalić na raz więcej kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 29.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Żaluję bo trzeba było od razu wywalić ze 2,5 tysia i kupić z kwasówki, do tej pory byłby spokój a i koszty mniejsze licząc do kupy, tyle że trzeba było wywalić na raz więcej kasy. Taki, jak ten... 8 lat gwarancji http://www.termica.pl/produkty/wymienniki_dwuplaszczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gronekowiec 03.04.2012 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2012 Heh, to już bardziej na przyszłość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts