Wowka 27.05.2002 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 W "stopce" stron pojawiły się zdjecia ze spotkań forumowiczów, to bardzo miłe. Szkoda tylko, że dwa z nich są całkowicie anonimowe - przynajmniej na dzień 27 maja godz 15.40. Aranżacja pomieszczeń wskazuje, że nie stanowią one całości ze zdjęciami pokazanymi "szczebelek wyżej" ze spotkania Grupy TrójmiejskiejPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 27.05.2002 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 Ja również chciałbym, aby poniższe dwa zdjęcia nie były anonimowe, choć przypuszczam, że Redakcja teraz nie orientuje się tak do końca kto jest kto. Dlatego może te osoby kótre sa na zdjęciu powinny się ujawnić. Postulowałem już o to przy okazji zdjęcia w czasopismie Murator i poza bodajże trzema osobami reszta pozostaje nieodgadniona. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.05.2002 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 No dobra - jestem tam i tak jak zauważył Kodi jest to ze spotkania w Salonie Muratora 10.03.2002. Szpiegom podpowiem, że jak sobie powiększą zdjęcie (i przeskoczą trudności techniczne związane z ziarnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketiso 27.05.2002 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2002 czy na pierwszym zdjęciu grupy 3miasto kodigdynia trzyma rękę na ramieniu zachara czy to złudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 28.05.2002 00:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Ketiso - w takim razie Kodi musiałby być z mafii. No wiesz "mafia ma długie ręce" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.05.2002 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 Ketiso, jeśli ja trzymam Zachara, to kto trzyma Muratora - może Sebo. Już się pogubiłem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kodi_gdynia 28.05.2002 05:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2002 No nie wiem Frankai - spogladam na te zdjęcia i jedyna osoba która coś tam spożywa wygląda na wysoką i szczupłą osóbkę, ubraną na brąz. Nie wiem czy zgadłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 10.06.2002 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Aż, tak blisko z Kodim to nie jestem a podpisywać by można bo jak zdjęć zrobi się więcej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zachar 10.06.2002 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2002 Czemu nie mogę skasować własnej wiadomości? Niepotrzebnie wysłałem 2x ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts