makowa_panienka 03.10.2016 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Tez czekam na realizację tarasu - będzie pięknie. Ech, tylko kiedy uda się to zrobić Jest milion rzeczy do zrobienia i kupienia, a pieniądze nie chcą nam rosnąć w ogródku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.10.2016 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Makowapanienko fajny pomysł na taras, i gratuluję wylewki, my na razie mamy w tym miejscu stosik żwiru i czekamy na przypływ gotówki, a pomysłów kilka. Miałam robić w kształcie litery L, ale teraz jak patrzę u Ciebie zastanawiam się, czy nie zrobić prostego, taniej wyjdzie. Ile mniej więcej Cię wyszło to, co na razie zrobiliście z tym tarasem i jaki jest jego rozmiar? Poliwęglan średnio mi się podoba, ale patent na te zasłony rewelacyjny, wart odgapienia na zimę można zdjąć i nie zabiera światła dziennego, no i wygląda bardzo ładnie Barierki te same planuję i na werandę i na taras Szalunki zrobiliśmy sami z resztek desek. Betonu wyszło bodaj 18 m3. Ten dach z plastiku też nie jest jakos specjalnie szałowy wg mnie, ale zwyciężyła praktyczność: takie zadaszenie nie zabiera światła słonecznego. Jak oglądam w sąsiedztwie wiaty samochodowe wykonane tą metodą, to efekt bardzo mi się podoba. Bo wiatę też taka będziemy robić. Ale to inna para kaloszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.10.2016 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2016 Pomysł na taras świetny, bardzo mi sie podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
namira 05.10.2016 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2016 Witaj makowa_panienko,jestem pod wrazeniem jak konsekwentnie urządzasz swój dom,wnętrza są bardzo klimatyczne,ciepłe i przytulne.To podstawa wiedzieć czego się chce,umieć wybrać to właściwe i cieszyć się tym, pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 06.10.2016 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Pomysł na taras świetny, bardzo mi sie podoba! Miło mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 06.10.2016 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2016 Witaj makowa_panienko, jestem pod wrazeniem jak konsekwentnie urządzasz swój dom,wnętrza są bardzo klimatyczne,ciepłe i przytulne. To podstawa wiedzieć czego się chce,umieć wybrać to właściwe i cieszyć się tym, pozdr... Bardzo mi przyjemnie czytac takie opinie Przyznam, że nie jest łatwe urządzanie domu, gdy nie ma się jakiś specjalnych zdolności, a jednak jakaś wizja jest. Czasem to dosłownie walka (portalu kominkowego i stołu szukałam miesiącami, a zasłony na podkładzie sama musze szyć), bo niewiele osób wie o co mi chodzi i jaki efekt chce uzyskać. Ale za to na koniec efekt jest super, a ja jestem coraz szczęśliwsza w moim domu! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 09.10.2016 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dawno mnie nie było, a tu tyle zmian:DNiezmiennie pozostaję w zachwycie dla Twojego niesamowitego wyczucia piękna . Gratuluję talentu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 09.10.2016 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2016 Dziękuję slicznie Dana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 14.10.2016 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Zrobienie ścianki to był znakomity pomysł!Teraz jestem ciekawa Twojego tarasu, bo mój również będzie wymagał zadaszenia, najlepiej nie ograniczającego dopływu światła do salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.10.2016 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2016 Ścianka naprawdę sprawdza się świetnie. Nie mogę się doczekać wykończenia wiatrołapu i pom. gospodarczego.A taras to nie wiem, kiedy skończymy. Echh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 18.10.2016 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Rety jak mi się wszystko podoba w Twoim domku:) :jawdrop:Też bym tak chciała ale obawiam się, że nie mam aż takiego "zmysłu";) Mąż ostatnio bajeruje mnie na biokominek. Zrezygnowaliśmy z tradycyjnego na poziomie budowy ze względu na miejsce a teraz widzę, że to był błąd bo bardzo chciałabym go mieć. dlatego jest pomysł na bio. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Będę podglądać Twoje poczynania bo faktycznie jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 18.10.2016 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2016 Dziękuję pięknie za słowa uznania A może zamiast biokominka wstawicie sobie kozę? Teraz są takie piękne modele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sylwia 1719513981 19.10.2016 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2016 (edytowane) z kozą się nie uda bo nie mam tam komina:bash: A gdzie kupiłaś ten portal kominkowy , bo się nigdzie nie doczytałam jednak? Edytowane 19 Października 2016 przez Sylwia $ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 15.12.2016 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2016 Cześć widzę , że podobnie jak ja obserwujesz skrzydlatych przyjaciół.Uwielbiam ptaki!Czekam na dom w świątecznej odsłonie:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 14.01.2017 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2017 No i nie doczekałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 16.01.2017 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ciekawa jestem, czy my po przeprowadzkach też tak znikniemy z forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 16.01.2017 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2017 Ciekawa jestem, czy my po przeprowadzkach też tak znikniemy z forum? Ja na przykład nie zniknęłam Ale mam zbyt wiele na głowie chwilowo... I jedyne, co mi się udaje, to podczytywać dzienniki co kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 01.06.2017 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2017 Makowapanienko bywasz tu jeszcze choćby z sentymentu? Co słychać? W niedzielę stuknął nam roczek od przeprowadzki, miałyśmy ją tego samego dnia I jak Wam się żyje, szczęśliwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 17.06.2017 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2017 Witam serdecznie po długiej przerwie. Nie było mnie głównie z powodu zmian w życiu, ale i nie bardzo było o czym pisać. Ale to się zmieni! Dziękuję za zainteresowanie i przepraszam za ciszę. Będę tu teraz częściej, choć nie tak często jak za czasów budowy. Pozdrawiam moich czytaczy teraz będę chodzić po domach z wizytami, bo u wszystkich na pewno są mega zmiany! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 18.06.2017 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2017 Miło Cię widzieć wiesz, że ekogroszku zużyliśmy podobnie, jak Wy? też jesteśmy zadowoleni Pozdrawiam Cię serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts