Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Z8 makowej_panienki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Odebrałam też płytki podłogowe do dużej łazienki. Czekałam na nie miesiąc. Są bardzo ładne, choć zdjęcie nie oddaje tego. Takie bielone drewno. Chciałam białe pytki, ale nie całkiem białe i takie niby drewno wydaje się bardzo praktycznym rozwiązaniem.

http://3.bp.blogspot.com/-2QHoE4-zjOQ/Vid8qaNGmjI/AAAAAAAACDE/-T4hdEXNgtI/s640/PA211852.JPG

Ja również wpadłam zapytać o płytki, za czymś podobnym się rozglądam: płytki drewnopodobne w odcieniach od bieli do szarości... A odpowiedź już padła:

Te niby drewniane to firma Domino kolekcja Ash Gray. Są naprawdę bardzo ładne i w przystępnej cenie około 70 zł/m. Cieszę się, że Ci się podobają :)

Więc tylko się przywitam i powiem, że czekam na efekty i zdjęcia... duuużo zdjęć z małej łazienki i tej większej :lol2:

Pięknie te okna wyglądają od zewnętrznej strony.

Jakie macie parapety??

Te parapety to blacha pomalowana tylko od góry. Nie pamiętam jaka jest jest grubość. Wyglądają bardzo porządnie i mi też sie podobają :p Kupiliśmy je dzięki panu, który robi nam elewację - zawsze zamawia w tym samym miejscu. Jak pojechaliśmy do producenta, to o mało nie uciekliśmy stamtąd: maluteńki warsztat w walącym się garażu na terenie dawnych, wielkich zakładów produkcyjnych, wszędzie bałagan, kałuże (a lało wtedy zdrowo) - paskudnie i strasznie. Gdyby nie nasz fachowiec w życiu byśmy z mężem tam nie weszli. Ale ta mała firma produkuje parapety dla wielu odbiorców, takich dużych też (np. dla firm co ocieplają bloki i zamawiają dziesiątki parapetów) i nasz fachowiec zaręczał za dobrą jakość. Uwierzyliśmy mu :D

Więc tylko się przywitam i powiem, że czekam na efekty i zdjęcia... duuużo zdjęć z małej łazienki i tej większej :lol2:

Nawet nie wiesz jak ja chcę już wklejać tu zdjęcia moich łazienek! Możesz być pewna, że zamieszczę ich dużo. Już od poniedziałku maja zacząć robić, tak więc będzie się działo!

Oooo. to ciekawe. Wierzę na słowo.

Wypróbowałam u siebie bo nie miałam pomysłu czym to czyścic.

Po umyciu wodą z płynem parapety były matowe.

Po nałożeniu tego mleczka są błyszczące, na pewien czas chronią przed brudem i woda po nich spływa jak po impregnacie.

Ja mam taki:

emsal mleczko.jpg

w markecie kupiony za jakieś śmieszne pieniądze :)

Nooo dzieje się widze ! Świetnie !

Zazdraszam bo my stoimy w miejscu i czekamy na tynki. A potem odkładanie kasy na elewacje. :)

Piękne te płytki w stylu marokańskim co chcialas na podloge w wiatrolapie. Nie wiem jak na zywo ale tego typu wzory marzą mi się pod okapem przy kuchni. :) Taki kolorowy kwadrat :)

I podbitka od razu ! Nieźle ! A z czego ta podbitka ? Droga taka impreza z tą podbitką? Chodzi o cene materialu