mały biały domek 20.10.2015 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2015 Gratulacje Makowa Panienko, to kupiłaś już tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.10.2015 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 A dziękuję Nawet dwa trony kupiłam, dla każdego po jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Piękne płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.10.2015 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Tak sobie myślałam oglądając Twoje płytki Pusia, że te moje mogą Ci się spodobać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Tak sobie myślałam oglądając Twoje płytki Pusia, że te moje mogą Ci się spodobać I podobają. Lubię jasne drewnopodobne, a Twoje są śliczne Jaką fugę przewidujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 21.10.2015 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Tak sobie myślę, że fuga szara, ale jasna, taka gołębia. Pójdę do sklepu z płytką, bo tak na oko trudno mi okreslić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 21.10.2015 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2015 Pójdę do sklepu z płytką, bo tak na oko trudno mi okreslić. O tak, koniecznie, dopóki swojej płytki nie przyłożyłam do próbnika byłam pewna, że fuga będzie szara, jakież było moje zdziwienie gdy okazało się, że szary nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 26.10.2015 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2015 macie już kibelek! i płytki! płytki piękne,też u nas staneło na drewnopodobnych, jakie to płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.10.2015 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2015 Te niby drewniane to firma Domino kolekcja Ash Gray. Są naprawdę bardzo ładne i w przystępnej cenie około 70 zł/m. Cieszę się, że Ci się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.10.2015 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 http://4.bp.blogspot.com/-qsX9-YTSbMw/Vi-92K_bChI/AAAAAAAACDo/qpf637NQBxk/s640/PA271873.JPG Pięknie te okna wyglądają od zewnętrznej strony. Jakie macie parapety?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boratom 28.10.2015 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Odebrałam też płytki podłogowe do dużej łazienki. Czekałam na nie miesiąc. Są bardzo ładne, choć zdjęcie nie oddaje tego. Takie bielone drewno. Chciałam białe pytki, ale nie całkiem białe i takie niby drewno wydaje się bardzo praktycznym rozwiązaniem. http://3.bp.blogspot.com/-2QHoE4-zjOQ/Vid8qaNGmjI/AAAAAAAACDE/-T4hdEXNgtI/s640/PA211852.JPG Ja również wpadłam zapytać o płytki, za czymś podobnym się rozglądam: płytki drewnopodobne w odcieniach od bieli do szarości... A odpowiedź już padła: Te niby drewniane to firma Domino kolekcja Ash Gray. Są naprawdę bardzo ładne i w przystępnej cenie około 70 zł/m. Cieszę się, że Ci się podobają Więc tylko się przywitam i powiem, że czekam na efekty i zdjęcia... duuużo zdjęć z małej łazienki i tej większej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.10.2015 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Pięknie te okna wyglądają od zewnętrznej strony. Jakie macie parapety?? Te parapety to blacha pomalowana tylko od góry. Nie pamiętam jaka jest jest grubość. Wyglądają bardzo porządnie i mi też sie podobają Kupiliśmy je dzięki panu, który robi nam elewację - zawsze zamawia w tym samym miejscu. Jak pojechaliśmy do producenta, to o mało nie uciekliśmy stamtąd: maluteńki warsztat w walącym się garażu na terenie dawnych, wielkich zakładów produkcyjnych, wszędzie bałagan, kałuże (a lało wtedy zdrowo) - paskudnie i strasznie. Gdyby nie nasz fachowiec w życiu byśmy z mężem tam nie weszli. Ale ta mała firma produkuje parapety dla wielu odbiorców, takich dużych też (np. dla firm co ocieplają bloki i zamawiają dziesiątki parapetów) i nasz fachowiec zaręczał za dobrą jakość. Uwierzyliśmy mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.10.2015 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Więc tylko się przywitam i powiem, że czekam na efekty i zdjęcia... duuużo zdjęć z małej łazienki i tej większej Nawet nie wiesz jak ja chcę już wklejać tu zdjęcia moich łazienek! Możesz być pewna, że zamieszczę ich dużo. Już od poniedziałku maja zacząć robić, tak więc będzie się działo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.10.2015 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Te parapety to blacha pomalowana tylko od góry. No to, jeśli mogę, podpowiedzieć z doświadczenia - te parapety pięknie się czyści mleczkiem do pielęgnacji drewna z olejkiem migdałowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.10.2015 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Oooo. to ciekawe. Wierzę na słowo. To tak samo jak (ponoć) oliwka dla dzieci świetnie czyści skórzane meble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 28.10.2015 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Oooo. to ciekawe. Wierzę na słowo. Wypróbowałam u siebie bo nie miałam pomysłu czym to czyścic. Po umyciu wodą z płynem parapety były matowe. Po nałożeniu tego mleczka są błyszczące, na pewien czas chronią przed brudem i woda po nich spływa jak po impregnacie. Ja mam taki: w markecie kupiony za jakieś śmieszne pieniądze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.10.2015 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2015 Bardzo dziękuje Pusia za podpowiedź. Niedługo umyję okna z zewnątrz i na pewno spróbuję z tym preparatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 29.10.2015 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 płytki piękne też robimy drewnopodobne,jaka cena za m2? macie podbitkę! super! u nas póki co wiatr hula hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.10.2015 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2015 płytki około 70zł/m Domino Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 30.10.2015 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2015 Nooo dzieje się widze ! Świetnie ! Zazdraszam bo my stoimy w miejscu i czekamy na tynki. A potem odkładanie kasy na elewacje. Piękne te płytki w stylu marokańskim co chcialas na podloge w wiatrolapie. Nie wiem jak na zywo ale tego typu wzory marzą mi się pod okapem przy kuchni. Taki kolorowy kwadrat I podbitka od razu ! Nieźle ! A z czego ta podbitka ? Droga taka impreza z tą podbitką? Chodzi o cene materialu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts