PusiaKssawery 03.12.2015 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2015 Zrobiłam wreszcie zdjęcia w wiatrołapie. I bardzo dobrze, że zrobiłaś, bo jest się czym pochwalić - płytki prezentują się elegancko jest grzeczna i nic nie niszczy, i nie wchodzi na drzewko. o matko zamień się, proszę, chociaż na tydzień Mistrzem w uszkadzaniu jest np. moja teściowa - co chwilę coś jej z rąk leci Tydzień po położeniu nowej podłogi w kuchni, zrobiła dziurę na samym środku. Dlatego ona płytek do domu nie poleca, bo "łatwo uszkodzić" :rotfl: zawsze twierdziłam, że dowcipy o teściowych mają uzasadnione podłoże Choć moja jest akurat spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 04.12.2015 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Piękne płytki, cały efekt chyba w kształcie, w jaki się układają, tylko choinkę przenieść i możesz się przeprowadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.12.2015 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Podłoga w wiatrołapie pięknie wygląda Dobrze, że zostało Ci po kilka płytek, podobno należy mieć mały zapas, żeby móc podmienić w razie uszkodzenia. Dziękuję mother I mądrość przez Ciebie przemawia, bo jakoś nie pomyślałam, że płytki można wydłubać i wymienić, gdy się uszkodzą. Ale ja pierwszy raz w życiu coś płytkuję i w ogóle miałam mało do czynienia z takim materiałem, więc dopiero się uczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.12.2015 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 I bardzo dobrze, że zrobiłaś, bo jest się czym pochwalić - płytki prezentują się elegancko o matko zamień się, proszę, chociaż na tydzień zawsze twierdziłam, że dowcipy o teściowych mają uzasadnione podłoże Choć moja jest akurat spoko Cieszę się, że Ci się podoba Odnośnie komentarza o kocie: "zamień się chociaż na tydzień" - to ja przeczytałam najpierw: zmień się chociaż na tydzień - i zdumiałam się bardzo, czym Ci się naraziłam, że mam się zmieniać i na tak krótko w ogóle Moja teściowa bardzo się zdziwiła, że w dużej łazience położyliśmy DREWNIANE panele zwłaszcza pod prysznicem i jak my się będziemy kąpać, bo przecież one od wody wstaną. Bardzo była zaskoczona, że to ceramika jest. Zresztą teść też się dziwił. To utwierdziło mnie w przekonaniu, że dobrze je wybrałam, bo naprawdę wyglądają jak drewno. Natomiast co do umiejętności niszczycielskich to ja mam spore zdolności. Na przykład potrafię zepsuć okno zimą tak, że nie można go zamknąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.12.2015 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2015 Piękne płytki, cały efekt chyba w kształcie, w jaki się układają, tylko choinkę przenieść i możesz się przeprowadzać Dziękuję małydomku A wiesz, że ja początkowo nie chciałam ich tak kłaść, bo wydawało mi się to zbędne. Ale płytkarz powiedział, że cena jest taka sama za takie położenie, więc się zgodziłam i naprawdę wygląda to dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 14.12.2015 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2015 Wpadłam do Ciebie i jestem zachwycona łazienkami i nie tylko:yes: Tylko się wprowadzać,wszystko ślicznie,jaśniutko tak jak lubię Jedynie nie zazdroszczę Ci obsługi pieca,ja nie byłam taka odważna, w moim wieku postawiłam na wygodę przede wszystkim:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.12.2015 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Dziękuję Ana Piec wybralismy z braku innej możliwości - nie ma gazu. Ale myślę, że jak przyjdzie pora na wymiane obecnego pieca, to gaz już będzie dociągnięty i wtedy na pewno zmienimy metodę ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.12.2015 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2015 Ten odkurzacz to świetna rzecz. My nie kupujemy na stałe, bo się nam nie przyda, ale pożyczyliśmy do sprzątania po budowie, szlifowaniu itp - rewelacja, ciągnie jak szalony. To jeszcze w starym roku kominek będziecie mieli - świetny finisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.12.2015 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2015 Ja to aż nie mogę uwierzyć, że ten kominek będzie w 2015. Myślę, że będzie obsuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 29.12.2015 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2015 3mam kciuki za montaż kominka jutro, daj znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 02.01.2016 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2016 i jak? nowy rok przy kominku? bardzo fajnie wyszła duża łazienka,co to za płytki? bo nie wiem czy już pytałam, nie pamiętam odkurzacz super pomysł, moja znajoma narzekała,że pół roku po przeprowadzce walczyła jeszcze z pyłem wyczuwam fludiy przeprowadzki u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 03.01.2016 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2016 Szczęśliwego Nowego Roku ! i szybkiej przeprowadzki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.01.2016 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 3mam kciuki za montaż kominka jutro, daj znać dziękuję za trzymanie kciuków, ale wyszła lipa i kominek jest, ale niepodłączony. Czekamy na podanie nowego terminu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.01.2016 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 i jak? nowy rok przy kominku? bardzo fajnie wyszła duża łazienka,co to za płytki? bo nie wiem czy już pytałam, nie pamiętam odkurzacz super pomysł, moja znajoma narzekała,że pół roku po przeprowadzce walczyła jeszcze z pyłem wyczuwam fludiy przeprowadzki u Ciebie Nowy Rok był przy niezamontowany kominku Płytki to Mugat firmy Vives oraz na podłodze Ash Grey firmy Domino. Odkurzacz jest rewelacyjny. A do przeprowadzki brakuje nam już tak niewiele ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 04.01.2016 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Szczęśliwego Nowego Roku ! i szybkiej przeprowadzki ! Szczęśliwego Nowego Roku Tobie gust i wszystkim tu zaglądającym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 04.01.2016 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2016 Co się odwlecze .... ważne że kominek jest to i mon taż będzie Aromatyczna akcja mnie ubawiła, dobrze, że to nic poważnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 05.01.2016 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2016 Wszystkiego LEPSZEGO w Nowym Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 07.01.2016 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Wszystkiego LEPSZEGO w Nowym Roku Wzajemnie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.01.2016 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2016 Makowa Panienko, domek oświetlony w taki sposób wygląda SUPER!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 08.01.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 MakowaPanienko Twój domek taki oświetlony w ciemności aż zaprasza, żeby do niego wejść i się ogrzać. Takie mnie pierwsze wrażenie natchnęło Bardzo ładnie wygląda. Ja z przodu zrobiłam tylko jeden punkt świetlny nad wejściem i już wiem - patrząc na Twoje zdjęcia, że będę tego żałować, ale mam jeszcze lampiony na świeczki do powieszenia jakby co Czekamy na relację z montażu kominka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts