makowa_panienka 08.01.2016 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 Makowa Panienko, domek oświetlony w taki sposób wygląda SUPER!!! Cieszę się, że Ci się podoba. Muszę zaraz zajrzeć do Ciebie, bo juz dawno nie byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.01.2016 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2016 MakowaPanienko Twój domek taki oświetlony w ciemności aż zaprasza, żeby do niego wejść i się ogrzać. Takie mnie pierwsze wrażenie natchnęło Bardzo ładnie wygląda. Ja z przodu zrobiłam tylko jeden punkt świetlny nad wejściem i już wiem - patrząc na Twoje zdjęcia, że będę tego żałować, ale mam jeszcze lampiony na świeczki do powieszenia jakby co Czekamy na relację z montażu kominka:lol2: O łał, jaka fajna opinia Dom jest tak oświetlony, bo nie ma żadnego innego źródła światła w okolicy. Chcieliśmy, aby lampki nie tyle zaznaczyły bryłę domu, ale by oświetliły podwórko. Na ganku będzie jeszcze lampa wisząca włączana niezależnie od podbitki. Na kominek czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 09.01.2016 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2016 Cudnie wygląda podświetlony domek w ciemności. U nas jest podobny efekt - sąsiadów mamy daleko, (a po północy wyłączają światła na ulicy ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 10.01.2016 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Domek wygląda bardzo urokliwie w tych ciemnościach:yes:U mnie od razu nie zrobiliśmy oświetlenia w podbitce i tak schodzi,ale maż obiecał ,że w tym roku na pewno zrobi:yes:Na razie są 2 kinkiety w podcieniu.Czekam z niecierpliwością na obudowę kominka i życzę z całego serca Świąt Wielkanocnych w nowym domku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.01.2016 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Cudnie wygląda podświetlony domek w ciemności. . Miło mi, że Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 10.01.2016 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2016 Domek wygląda bardzo urokliwie w tych ciemnościach:yes:U mnie od razu nie zrobiliśmy oświetlenia w podbitce i tak schodzi,ale maż obiecał ,że w tym roku na pewno zrobi:yes:Na razie są 2 kinkiety w podcieniu.Czekam z niecierpliwością na obudowę kominka i życzę z całego serca Świąt Wielkanocnych w nowym domku:) Dziękuję Ana za miłe słowa. Oby życzenia się sprawdziły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 11.01.2016 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 GRATULACJE !!!!! :wave: Super, że doczekałaś się kominka, widzę, że z Ciebie taka sentymentalistka, jak i ze mnie Dołączam do Ciebie mentalnie przed te palące się polana, wpraszam się na parującą herbatkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 11.01.2016 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Jak ja lubię czytać Twoje opisy, przepojone takim entuzjazmem, radością ze spełniania się kolejnych etapów marzenia zwanego własnym domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 12.01.2016 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 GRATULACJE !!!!! :wave: Super, że doczekałaś się kominka, widzę, że z Ciebie taka sentymentalistka, jak i ze mnie Dołączam do Ciebie mentalnie przed te palące się polana, wpraszam się na parującą herbatkę Nostalgia to moje drugie imię Przychodź na herbatę, a i pewnie coś słodkiego się znajdzie. Ty też się doczekasz swojego kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 12.01.2016 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Jak ja lubię czytać Twoje opisy, przepojone takim entuzjazmem, radością ze spełniania się kolejnych etapów marzenia zwanego własnym domem Ech Pusia, Ty to zawsze tak napiszesz, że nie wiem co odpisać Ale nadmienię, że należe do osób, które cieszą się z małych rzeczy, jak np. z pysznej kawki wypitej w południe; widoku cudownego, stalowego nieba z pędzącymi chmurami itp. W sumie dużych radości w moim życiu jakiś nieurodzaj, tym bardziej każdy etap w domu cieszy mnie przeogromnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 12.01.2016 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Ech Pusia, Ty to zawsze tak napiszesz, że nie wiem co odpisać Ale nadmienię, że należe do osób, które cieszą się z małych rzeczy, jak np. z pysznej kawki wypitej w południe; widoku cudownego, stalowego nieba z pędzącymi chmurami itp. W sumie dużych radości w moim życiu jakiś nieurodzaj, tym bardziej każdy etap w domu cieszy mnie przeogromnie Bo mam dokładnie tak samo i bardzo Ciebie rozumiem "...Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 12.01.2016 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2016 Witam w klubie osób umiejących cieszyć się małymi rzeczami:yes: Swój swojego zawsze znajdzie;) Ale wydaje mi się,że oprócz naszych codziennych kłopotów i trosk wszystkie jesteśmy szczęśliwe,może właśnie z tego powodu:yes: Pierwszy ogień we własnym kominku, chyba każdego napawa nostalgią .To już jest naprawdę Twój dom:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 13.01.2016 11:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Drogie Panie, dziękuję Zgadzam się z Tobą Ana w 100% z tym ogniem w kominku. To chyba jakiś atawizm. W końcu ogień od zawsze był z człowiekiem i wiązał się z bezpieczeństwem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 13.01.2016 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 A tu taka fajna myśl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Schatje 13.01.2016 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Hehe, znam tą myśl Makowa Panienko i chętnie ją czasem cytuję Domek prezentuje się bardzo ładnie, łazieneczki też super! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.01.2016 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 A tu taka fajna myśl: [ATTACH=CONFIG]343230[/ATTACH] Super sentencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 13.01.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Hehe, znam tą myśl Makowa Panienko i chętnie ją czasem cytuję Domek prezentuje się bardzo ładnie, łazieneczki też super! Wszystkiego dobrego w Nowym Roku! Pozdrawiam Wszystkiego dobrego w Nowym Roku i oby to wielkie szczęście dolazło do Ciebie i do nas wszystkich Cieszę się, że podoba Ci się moja cytryna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 13.01.2016 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Super sentencja Co więcej, to jest najprawdziwsza prawda i ja głęboko w to wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.01.2016 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Co więcej, to jest najprawdziwsza prawda i ja głęboko w to wierzę Ależ oczywiście Wierzę również, że jak jest źle, to może być tylko lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.01.2016 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2016 Makowa_panienko, w kominku S.s0yczało też mokre drewno ;( Nie pal takim. Musi poleżakować w przewiewnej, ale osłoniętej od deszczu drewutni, co najmniej 2 lata. Palenie mokrym drewnem szkodzi i wkładowi i kominowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts