dana1s 18.02.2016 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Muszę poczytać na ten temat, dzięki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 18.02.2016 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Witaj Makowa Panienko! Przed chwila obejrzałam twój dziennik, no i po prostu podoba mi się wszystko!!! Piękny masz dom, a kolory wnętrz po prostu mnie powalają...to jest to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 18.02.2016 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2016 Witaj gaja! Miło mi, że podobają Ci się moje plany Mam nadzieję, że realizacja będzie zgodna z oczekiwaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.02.2016 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Ależ nabraliście tempa Listwy i malowanie sami czy ekipa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.02.2016 12:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Sami, ale jakby kasy nam zbywało kogoś byśmy wzięli, bo byłoby szybciej. Za to będzie satysfakcja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 19.02.2016 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Też sami malowaliśmy, to w sumie żadna filozofia, a pieniążki (i to ładne) można na coś innego wydać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.02.2016 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 No właśnie, to kosztuje sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 19.02.2016 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 Fiu fiu makowa panienko jak Ty bedziesz mieć elegancko w swoim domku ! Ten kominek i mała łazienka no po prostu francja elegancja I dziękuję za stół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 21.02.2016 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2016 Pięknie się dzieje u Ciebie ja, kiedy jeszcze nie miałam budowy dysponowałam taką ozdobą portalu kominkowego drewnianego, wówczas byłam daleka jeszcze od możliwości posiadania kominka, później ten portal sprzedałam... http://zmniejszacz.pl/zdjecie/381/4428827_DSC00504.JPG jak idzie montaż listew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.02.2016 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Fiu fiu makowa panienko jak Ty bedziesz mieć elegancko w swoim domku ! Ten kominek i mała łazienka no po prostu francja elegancja I dziękuję za stół Chyba faktycznie wyjdzie trochę elegancko Ale ma być przytulnie - to priorytet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.02.2016 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Pięknie się dzieje u Ciebie ja, kiedy jeszcze nie miałam budowy dysponowałam taką ozdobą portalu kominkowego drewnianego, wówczas byłam daleka jeszcze od możliwości posiadania kominka, później ten portal sprzedałam... http://zmniejszacz.pl/zdjecie/381/4428827_DSC00504.JPG jak idzie montaż listew? Jaki piękny portal! Cudowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 22.02.2016 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Dzięki, ale już nie jest mój Gratuluję wytrwałości z listwami, ponieważ wyszło Wam CUDOWNIE Jak widać nie wszystko jest takie proste, jak się może wydawać na filmikach ( samej mi się też tak wydaje), w praktyce wychodzi inaczej. Koniec końców efekt spektakularny, domek nabrał charakteru dzięki listwom Cięliście je pod kontem 45 stopni, czy jak? sama chcę robić sztukaterię imitującą panele ścienne w korytarzu i jeszcze nie wgłębiałam się w temat, ale z chęcią skorzystam z rad. Powiedz mi jeszcze Makowa Panienko czy Ty próbując kolory farb na ścianach kupowałaś ich najmniejsze opakowania, czy to jakiś próbnik się dostaje wielkości np. farbki plakatowej? Zawsze kupowaliśmy wybrany w sklepie kolor i jak wyszło, tak wyszło, tym razem chciałabym również najpierw popróbować i zastanawiam się powoli, jak się do tego zabrać, z góry dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.02.2016 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Farby Dulux można kupić w takich jakby plastikowych buteleczkach 50ml z pędzelkiem (testery) - o takie coś. Magnat i Beckers mają testery w saszetkach. W OBI można kupic bezproblemu, w Praktikerze też. Tak, listwy cięliśmy pod kątem 45 stopni w skrzynce uciosowej - o takiej Problem z listwą jest taki, że tniesz owszem, pod kątem, ale trzeba ją tak umieścić względem ścianek korytka, jak będzie zamontowana na suficie. Obejrzyj jakiś filmik i będziesz wiedziała o co chodzi I ciesze się, że tak Ci się podobają nasze listwy. Zdjęcia nie oddają tego, jak elegancko pokój wygląda. I w ogóle nie widać, że są styropianowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 22.02.2016 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Listwy wyszły cudownie jestem zachwycona i też już chciałabym je montować Idę jeszcze popatrzeć i powzdychać ! Faktycznie wymiar idealny ,a jaką macie wysokość pomieszczeń ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 22.02.2016 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Makowa Panienko, przylecialam do komentarzy sie zrehabilitowac, bo jak zwykle wlazlam z butami w Twoj dziennik Jeszcze raz, piekne listwy i swietne kolory. Czekam na efekt koncowy z niecierpliwoscia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 22.02.2016 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2016 Docinacie listwy po mistrzowsku. Jak je tylko zobaczyłem, od razu przyszło mi na myśl, jak tak szeroką listwę dociąć, ustawiajac ją jeszcze pod kątem 45'. Piękna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.02.2016 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Makowa Panienko, przylecialam do komentarzy sie zrehabilitowac, bo jak zwykle wlazlam z butami w Twoj dziennik Też to ciągle robiłam zanim się przyzwyczaiłam Makowa Panienko szalejecie, rozkręciliście się na maksa, super to wszystko wygląda. Nam niedługo szykuje się precyzyjne przycinanie listew przypodłogowych, fajnie więc poczytać Twoje instrukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.02.2016 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Listwy wyszły cudownie jestem zachwycona i też już chciałabym je montować Idę jeszcze popatrzeć i powzdychać ! Faktycznie wymiar idealny ,a jaką macie wysokość pomieszczeń ? Miło mi Pokoje mają 2,7 m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.02.2016 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Makowa Panienko, przylecialam do komentarzy sie zrehabilitowac, bo jak zwykle wlazlam z butami w Twoj dziennik Jeszcze raz, piekne listwy i swietne kolory. Czekam na efekt koncowy z niecierpliwoscia Nic się nie stało Możesz usunąć tamten post wchodząc w opcję "Edytuj post", która jest pod każdym wpisem. Cieszę się, że tak Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.02.2016 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Docinacie listwy po mistrzowsku. Jak je tylko zobaczyłem, od razu przyszło mi na myśl, jak tak szeroką listwę dociąć, ustawiajac ją jeszcze pod kątem 45'. Piękna robota Dawno Cie u mnie nie było Dziękuję za słowa uznania - od Ciebie to naprawdę coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts