makowa_panienka 23.02.2016 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Makowa Panienko szalejecie, rozkręciliście się na maksa, super to wszystko wygląda. Nam niedługo szykuje się precyzyjne przycinanie listew przypodłogowych, fajnie więc poczytać Twoje instrukcje Mamy zamiar rozkręcić się teraz najmocniej jak się da i zamieszkać w nowym domu w maju W weekend, gdy będziemy robić salon, wkleję zdjęcie z cięcia listw, aby rozwiać wszelkie wątpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.02.2016 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Farby Dulux można kupić w takich jakby plastikowych buteleczkach 50ml z pędzelkiem (testery) - o takie coś. Magnat i Beckers mają testery w saszetkach. W OBI można kupic bezproblemu, w Praktikerze też. Dzięki za informację, widzisz ja wiem, jaki ma być zawór do pieca i jak w tym krąży woda, czy też jak powinno się robić drenaż i studnie chłonną, a już to, że farbkę można próbnik kupić to niekoniecznie, albo to dlatego, że jeszcze nie ten etap budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.02.2016 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Mamy zamiar rozkręcić się teraz najmocniej jak się da i zamieszkać w nowym domu w maju Ale super POWODZENIA wkleję zdjęcie z cięcia listw, aby rozwiać wszelkie wątpliwości. świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 23.02.2016 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Ladnie wam te listwy wyszly Mam pytanie o kominek, jaki wymiar ma wklad z przodu a jaki szyba? W ogole jaki kupiliscie? Pytam bo u nas tez zabudowa ma miec 170cm szerokosci a wybranego romotopa nie widzialam na zywo niestety, nie wiem czy nie bedzie za maly, u Was jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 23.02.2016 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 O czyli wysokość taka jaką planuje u siebie ,pięknie to wygląda Cieszę się, że wkleisz instruktaż ,przyda się oj przyda Trzymam kciuki ,to będzie piękny maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
artix1 23.02.2016 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 Dawno Cie u mnie nie było :)Dziękuję za słowa uznania - od Ciebie to naprawdę coś No no, jeżeli się nie mądruję, to nie znaczy, że nie zaglądam. Regularnie sprawdzam co się tutaj dzieje i muszę stwierdzić, że mucha nie siada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 23.02.2016 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2016 namiętnie oglądam ostatnio Dorota Was urządzi i skojarzyło mi się z Tobą http://player.pl/programy-online/dorota-was-urzadzi-odcinki,2487/odcinek-8,S01E08,32990.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 24.02.2016 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 Ladnie wam te listwy wyszly Mam pytanie o kominek, jaki wymiar ma wklad z przodu a jaki szyba? W ogole jaki kupiliscie? Pytam bo u nas tez zabudowa ma miec 170cm szerokosci a wybranego romotopa nie widzialam na zywo niestety, nie wiem czy nie bedzie za maly, u Was jest dobrze Dziękuję Nasz wkład to Eryk z kratki.pl. Chciałam wkleić link do niego, ale ichnia strona nie działa w tej chwili, więc musisz sama poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 24.02.2016 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 O czyli wysokość taka jaką planuje u siebie ,pięknie to wygląda Cieszę się, że wkleisz instruktaż ,przyda się oj przyda Trzymam kciuki ,to będzie piękny maj Kwiecień, maj , czerwiec - nieważne, który miesiąc, ważne, że będzie ciepło i optymistycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 24.02.2016 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 No no, jeżeli się nie mądruję, to nie znaczy, że nie zaglądam. Regularnie sprawdzam co się tutaj dzieje i muszę stwierdzić, że mucha nie siada Bardzo mi miło, że koledze tak się podoba u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 24.02.2016 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 namiętnie oglądam ostatnio Dorota Was urządzi i skojarzyło mi się z Tobą http://player.pl/programy-online/dorota-was-urzadzi-odcinki,2487/odcinek-8,S01E08,32990.html Ojej, rzeczywiście mój klimat! Jak mi miło, że o mnie pomyślałaś! Ja też czasem oglądam Dorotę, ale nie do końca odpowiadają mi jej rozwiązania, gdyż część jest kompletnie niepraktyczna, np. kremowy dywan w salono-kuchni położony pod samymi szafkami kuchennymi, a inne z kolei po prostu nie lubię, jak meble, ozdoby z przerobionych rzeczy, np. meble z palet, lampiony z malowanych słoików. Ja osobiście nie lubię takich DIY, bo czułabym się jakbym miała rzeczy ze śmietnika. Ale to moje prywatne poglądy. Niemniej miło popatrzeć na finałowy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 24.02.2016 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2016 no zdarza jej się czasem troche popłynąć ale kilka rzeczy podpatrzyliśmy, a ta sypialnia wyjątkowo jej się udała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 29.02.2016 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2016 Makowa Panienko, coraz piękniej u Was, dom zaczyna być coraz bardziej "domowy". A listwy eleganckie, nie ma co, wyglądają super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.03.2016 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2016 Dzięki za instrukcje Świetnie to wszystko wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 02.03.2016 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2016 Cudownie wygląda "oprawiony" kominek ! Perfekcyjne cięcie , bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.03.2016 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Makowa Panienko, coraz piękniej u Was, dom zaczyna być coraz bardziej "domowy". A listwy eleganckie, nie ma co, wyglądają super! Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.03.2016 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Dzięki za instrukcje Świetnie to wszystko wygląda Nie ma sprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.03.2016 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2016 Cudownie wygląda "oprawiony" kominek ! Perfekcyjne cięcie , bardzo mi się podoba To cud jakiś, że kominek tak ładnie się "olistwował", bo trochę krzywe ściany i sufit są w tym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 04.03.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2016 Pięknie wyglądają te listwy ! Nadają elegancji wnętrzu. Czekam z Tobą na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetatomek1719514357 06.03.2016 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2016 Witam makowa panienko, piękny domek. Oglądam, zachwycam się i nie mogę się doczekać kiedy i ja będę na etapie wykończenia naszego z8. Mam pytanie odnośnie poddasza, chciałabym zrobić tam mały pokoik dla gości, WC i gabinecik, jak sądzisz, da się bez zmian czy konieczne będzie podniesienie ścianki kolankowej? Z góry dziękuje za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts