Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Z8 makowej_panienki

Recommended Posts

Makowa Panienko szalejecie, rozkręciliście się na maksa, super to wszystko wygląda.

Nam niedługo szykuje się precyzyjne przycinanie listew przypodłogowych, fajnie więc poczytać Twoje instrukcje :)

Mamy zamiar rozkręcić się teraz najmocniej jak się da i zamieszkać w nowym domu w maju :)

W weekend, gdy będziemy robić salon, wkleję zdjęcie z cięcia listw, aby rozwiać wszelkie wątpliwości.

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Farby Dulux można kupić w takich jakby plastikowych buteleczkach 50ml z pędzelkiem (testery) - o takie coś. Magnat i Beckers mają testery w saszetkach. W OBI można kupic bezproblemu, w Praktikerze też.

Dzięki za informację, widzisz ja wiem, jaki ma być zawór do pieca i jak w tym krąży woda, czy też jak powinno się robić drenaż i studnie chłonną, a już to, że farbkę można próbnik kupić to niekoniecznie, albo to dlatego, że jeszcze nie ten etap budowy :)

Ladnie wam te listwy wyszly :)

Mam pytanie o kominek, jaki wymiar ma wklad z przodu a jaki szyba? W ogole jaki kupiliscie?

Pytam bo u nas tez zabudowa ma miec 170cm szerokosci a wybranego romotopa nie widzialam na zywo niestety, nie wiem czy nie bedzie za maly, u Was jest dobrze :)

Dziękuję :)

Nasz wkład to Eryk z kratki.pl. Chciałam wkleić link do niego, ale ichnia strona nie działa w tej chwili, więc musisz sama poszukać.

namiętnie oglądam ostatnio Dorota Was urządzi i skojarzyło mi się z Tobą :)

http://player.pl/programy-online/dorota-was-urzadzi-odcinki,2487/odcinek-8,S01E08,32990.html

Ojej, rzeczywiście mój klimat! Jak mi miło, że o mnie pomyślałaś! :yes:

Ja też czasem oglądam Dorotę, ale nie do końca odpowiadają mi jej rozwiązania, gdyż część jest kompletnie niepraktyczna, np. kremowy dywan w salono-kuchni położony pod samymi szafkami kuchennymi, a inne z kolei po prostu nie lubię, jak meble, ozdoby z przerobionych rzeczy, np. meble z palet, lampiony z malowanych słoików. Ja osobiście nie lubię takich DIY, bo czułabym się jakbym miała rzeczy ze śmietnika. Ale to moje prywatne poglądy. Niemniej miło popatrzeć na finałowy efekt :)

Witam makowa panienko, piękny domek. Oglądam, zachwycam się i nie mogę się doczekać kiedy i ja będę na etapie wykończenia naszego z8. Mam pytanie odnośnie poddasza, chciałabym zrobić tam mały pokoik dla gości, WC i gabinecik, jak sądzisz, da się bez zmian czy konieczne będzie podniesienie ścianki kolankowej? Z góry dziękuje za odpowiedź