gust 22.03.2016 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 wow ale ogromne poddasze ... świetne. Palicie coś w kominku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.03.2016 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2016 Palimy tylko jak coś robimy w domu, czyli ostatnio 2 tygodnie temu. Wystarczy, aby było 15 stopni w środku i da się pracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.03.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Mnie się wydawało, że bez progów powinno być taniej, ale może się mylę. U nas za listwy wyszło 1500 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 23.03.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Jeżeli podłogi są równe, bez różnicy poziomów, to ja nie wiem dlaczego ma być drożej bez progów... Tyle kasy za listwy Coś czuję, że u mnie będą zakładane na raty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.03.2016 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 No, jak już panele zamówione, to reszta, to już tylko formalność Malowanie idzie szybko, zwłaszcza, jak więcej, niż jedna para rąk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 23.03.2016 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Pomalujecie Masz taką piękną perspektywę ,że wałek będzie sam latał Panele i listwy bardzo w moim guście ,jak już zamontujecie wszystko co zamówione będzie dom jak ta lala ! Ja przeprowadzałam się raz i myślałam, że ostatni... a tu się okazuje ,że jednak nie .Trochę się boję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 23.03.2016 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 jejku jak już bliziutko przeprowadzki my za panele płacimy 5zl, a za listwy nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.03.2016 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2016 Dziewczyny Panele są drożej bez progów, bo trzeba je dużo dopasowywać i ma iść wszystko jednym ciągiem. Zajmie to więcej czasu niż z progami. Poza tym bez progów jest więcej odpadów. Moje panele są po 57zł/mkw. Listwy natomiast będą po 14 zł za sztukę. Te fajniejsze kosztują dwa razy tyle, a to dla mnie majątek. Pusia, u nas tez listwy wyjdą około 1500 zł. Mother_nature - taniej listw się chyba nie dostanie, chyba że te z PCV. Mały biały domek - pomaujemy raz dwa jak tylko się za weźmiemy. Dana - nigdy nie wiadomo, co nas czeka w przyszłości Małydomekpodłodzią - panele za 5zł? Jakaś promocja? A przeprowadzka na horyzoncie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 25.03.2016 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 ładnie z tym kamieniem ( opcja drugiej inspiracji mi się podoba), sama rozważam coś podobnego, albo deski, ale to już w dalszej przyszłości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 25.03.2016 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2016 Mnie się bardzo podobają kamienne elewacje, czekam więc jak to u Was będzie wyglądło docelowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 28.03.2016 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2016 Witam świątecznie! Życzę Wam miłego odpoczynku i szybkiej przeprowadzki do Waszego pięknego domu:D Kamienna elewacja zapowiada się cudownie ,pierwsza opcja faktycznie najładniejsza ,ale podejrzewam że cena jest równie atrakcyjna Wierzę ,że znajdziesz coś pięknego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2016 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 ładnie z tym kamieniem ( opcja drugiej inspiracji mi się podoba), sama rozważam coś podobnego, albo deski, ale to już w dalszej przyszłości Ani sie obejrzysz, a będziesz dekorować elewację. Czas tak szybko płynie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2016 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Witam świątecznie! Życzę Wam miłego odpoczynku i szybkiej przeprowadzki do Waszego pięknego domu:D Kamienna elewacja zapowiada się cudownie ,pierwsza opcja faktycznie najładniejsza ,ale podejrzewam że cena jest równie atrakcyjna Wierzę ,że znajdziesz coś pięknego ! Dziękuję za życzenia No własnie cena jest tu dość kluczowym elementem. Na pewno będziemy chcieli przeznaczyć jak najmniej na w miare ładny efekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 29.03.2016 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2016 Super wyglądają pisakowce na elewacji. Bardzo mi się podobają. Nadają takiej ciepłości w wyglądzie budynkowi. Właśnie myślałam o piaskowcu na pomurówkę i przy drzwiach wejściowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 30.03.2016 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Ja też uważam, że piaskowce, zwłaszcza te żółte, nadaja przytulności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wichrowe wzgórza 17 30.03.2016 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2016 Witaj Makowa Panienko, Śledzę Twój dziennik od miesięcy i z radością czytam każdy nowy wpis. Właśnie zaczyna spełniać się nasze marzenie o budowie domu i przed kilkoma dniami zaczęliśmy budować naszą "z8". Budujemy szkielet, więc idzie szybko. Twój dziennik to masa inspiracji dla mnie. Podobają mi się podobne rzeczy. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że ze wszystkim się uporacie na spokojnie. Z niecierpliwością czekam na obudowę kominka. Powodzenia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.03.2016 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Witaj wichrowe wzgórza! Cieszę się, że Ci się u mnie podoba i moje doświadczenia są pomocne. My też zastanawialiśmy nas szkieletem, ale jednak zbyt konserwatywni jesteśmy Zapraszam do dalszego czytania i trzymam kciuki za szybka przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 31.03.2016 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2016 Makowa Panienko, z tym żółtym piaskowcem będzie bardzo uroczo. A dwa bażanty u nas też pomieszkują sobie na "naszym" polu, ale jak na razie są raczej zgodne, przynajmniej nie widziałam, żeby się tłukły. To musiałaś mieć niezły ubaw patrząc na tę walkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 01.04.2016 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Mnie się zdaje, że przepisy wymagają, by była i nazwa ulicy i numer domu. Bardzo ładna tabliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.04.2016 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Makowa Panienko, z tym żółtym piaskowcem będzie bardzo uroczo. A dwa bażanty u nas też pomieszkują sobie na "naszym" polu, ale jak na razie są raczej zgodne, przynajmniej nie widziałam, żeby się tłukły. To musiałaś mieć niezły ubaw patrząc na tę walkę. Ja to się nawet zmartwiłam tą bijatyką, bo była bardzo poważna i nawet przeszło mi przez myśl, czy im nie przeszkodzić, ale w sumie to prawo natury. Natomiast polującego kota na ptaszka przegoniłabym Niewątpliwie mieszkanie na wsi zbliża człowieka z przyrodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts