Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Z8 makowej_panienki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pomalujecie :yes:

Masz taką piękną perspektywę ,że wałek będzie sam latał ;)

Panele i listwy bardzo w moim guście ,jak już zamontujecie wszystko co zamówione będzie dom jak ta lala !

Ja przeprowadzałam się raz i myślałam, że ostatni... a tu się okazuje ,że jednak nie .Trochę się boję ...

Dziewczyny :) Panele są drożej bez progów, bo trzeba je dużo dopasowywać i ma iść wszystko jednym ciągiem. Zajmie to więcej czasu niż z progami. Poza tym bez progów jest więcej odpadów. Moje panele są po 57zł/mkw. Listwy natomiast będą po 14 zł za sztukę. Te fajniejsze kosztują dwa razy tyle, a to dla mnie majątek.

Pusia, u nas tez listwy wyjdą około 1500 zł.

Mother_nature - taniej listw się chyba nie dostanie, chyba że te z PCV.

Mały biały domek - pomaujemy raz dwa jak tylko się za weźmiemy.

Dana - nigdy nie wiadomo, co nas czeka w przyszłości :)

Małydomekpodłodzią - panele za 5zł? Jakaś promocja? A przeprowadzka na horyzoncie :yes:

Witam świątecznie!

Życzę Wam miłego odpoczynku i szybkiej przeprowadzki do Waszego pięknego domu:D

Kamienna elewacja zapowiada się cudownie ,pierwsza opcja faktycznie najładniejsza ,ale podejrzewam że cena jest równie atrakcyjna ;)

Wierzę ,że znajdziesz coś pięknego !

Dziękuję za życzenia :)

No własnie cena jest tu dość kluczowym elementem. Na pewno będziemy chcieli przeznaczyć jak najmniej na w miare ładny efekt.

Witaj Makowa Panienko,

Śledzę Twój dziennik od miesięcy i z radością czytam każdy nowy wpis. Właśnie zaczyna spełniać się nasze marzenie o budowie domu i przed kilkoma dniami zaczęliśmy budować naszą "z8". Budujemy szkielet, więc idzie szybko. Twój dziennik to masa inspiracji dla mnie. Podobają mi się podobne rzeczy. Trzymam kciuki i mam nadzieję, że ze wszystkim się uporacie na spokojnie. Z niecierpliwością czekam na obudowę kominka. Powodzenia:-)

Makowa Panienko, z tym żółtym piaskowcem będzie bardzo uroczo.

A dwa bażanty u nas też pomieszkują sobie na "naszym" polu, ale jak na razie są raczej zgodne, przynajmniej nie widziałam, żeby się tłukły. To musiałaś mieć niezły ubaw patrząc na tę walkę. :D

Ja to się nawet zmartwiłam tą bijatyką, bo była bardzo poważna i nawet przeszło mi przez myśl, czy im nie przeszkodzić, ale w sumie to prawo natury. Natomiast polującego kota na ptaszka przegoniłabym :) Niewątpliwie mieszkanie na wsi zbliża człowieka z przyrodą ;)