ewole 12.04.2016 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Dzień dobry. Właśnie przejrzałam cały dziennik. Ja mieszkam w ciut większej wersji Z8 a mianowicie Z91. Dziennik prowadziłam na stronie z500http://z500.pl/plac-budowy/Z91/1025/tablica/budowa-bartka-i-eweli.html Wszystkie te wybory są już za mną, No prawie. Ogrodzenie jeszcze czeka na swoją kolej. Ale jako fanka listw przysufitowych i przypodłogowych z przyjemnością patrzę jak Wam idzie.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 12.04.2016 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Róż jest cudny ! Czekam na kolejne zdjęcia. Uwielbiam oglądać Wasze prace. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 12.04.2016 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 naszym przysmakiem na budowie są parówk,serową zupą też bym nie pogardziła fajnie zakończyliscie płytki w kuchni przy kontakcie już niedługo coraz bliżej Meta już przed nami! To ostatnia prosta po tym długim maratonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 12.04.2016 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Róż jest cudny ! Czekam na kolejne zdjęcia. Uwielbiam oglądać Wasze prace. Super, że tak Ci się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 12.04.2016 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 Po prostu ŚLICZNIE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 13.04.2016 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 No to teraz poszaleliście - przecież niemal ukończony domek macie, teraz zasłużony odpoczynek Co do farb mam takie same odczucia - Beckers i Magnat rewelacja. Potem też fajnie się myją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 13.04.2016 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2016 Makowapanienko gratuluję z całego serca Pięknie wyglądają Wasze wnętrza, kawał dobrej roboty za Wami My dopiero przed malowaniem, ale podtrzymałaś mnie na duchu, bo właśnie kupiłam farby beckersa na cały dom Należy Wam się odpoczynek, miłego leniuchowania i nabierania sił do tych najprzyjemniejszych części urządzania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.04.2016 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Dzień dobry. Właśnie przejrzałam cały dziennik. Ja mieszkam w ciut większej wersji Z8 a mianowicie Z91. Dziennik prowadziłam na stronie z500 http://z500.pl/plac-budowy/Z91/1025/tablica/budowa-bartka-i-eweli.html Wszystkie te wybory są już za mną, No prawie. Ogrodzenie jeszcze czeka na swoją kolej. Ale jako fanka listw przysufitowych i przypodłogowych z przyjemnością patrzę jak Wam idzie. pozdrawiam Przeoczyłam Twój wpis, ewole Rzeczywiście, masz piękne listwy sufitowe! Dom tez piękny, taki elegancki z zewnątrz, na wzór amerykański. Kiedyś śledziłam dzienniki budowy na stronie z500, ale te o "moim" domu. pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.04.2016 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Po prostu ŚLICZNIE !!! Jestem już tak zmęczona tym malowaniem, że nie mam sił się bardzo cieszyć. Ale cieszę się na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.04.2016 08:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 No to teraz poszaleliście - przecież niemal ukończony domek macie, teraz zasłużony odpoczynek Co do farb mam takie same odczucia - Beckers i Magnat rewelacja. Potem też fajnie się myją. Ten Magnat w łazience wyglada pod światło jak jakaś powłoka z plastiku, albo metalu, znaczy mam na myśli, że to nie wygląda na farbe i to w bardzo pozywtym sensie. Taaak, odpocząć chcę. Mam milion siniaków na nogach od drabiny i potwornie nadwyrężyłam stawy w obu dłoniach od trzymania wałka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.04.2016 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Makowapanienko gratuluję z całego serca Pięknie wyglądają Wasze wnętrza, kawał dobrej roboty za Wami My dopiero przed malowaniem, ale podtrzymałaś mnie na duchu, bo właśnie kupiłam farby beckersa na cały dom Należy Wam się odpoczynek, miłego leniuchowania i nabierania sił do tych najprzyjemniejszych części urządzania Kochana, gratuluj sobie wyboru farb już teraz. Zobaczysz, jak cudownie się nią maluje. Teraz bym chciała już jechać po meble kuchenne, ale znowu nie ma kiedy, echhh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 14.04.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Mam milion siniaków na nogach od drabiny i potwornie nadwyrężyłam stawy w obu dłoniach od trzymania wałka. Patrz, myślałam, że to tylko ja się tak o drabinę zawsze poobijam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 14.04.2016 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2016 Bo te drabiny powinny mieć jakieć mięciutkie wykonczenia, to wtedy delikatne kobietki nie wyglądałyby jak poobijane jabłka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 22.04.2016 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2016 Do jakiej wysokości masz płytki w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 30.04.2016 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Płytki mają wysokość około 150 cm tam gdzie wanna i 220 cm tam gdzie prysznic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 30.04.2016 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2016 Gratuluję drzwi, ślicznie wyglądają. Jak to jedziecie po kuchnię, kupujecie gotową? z Ikei? bo już mi się coś pomieszało chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 01.05.2016 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Masz bardzo pięknie! Właściwie wszystko mi się podoba - płytki ścienne, kolor kuchni...zresztą mam teraz ten sam w sypialni podłogi, drzwi...no jednym słowem nie mogę się doczekać tego etapu u mnie... I podziw za samodzielne prace! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.05.2016 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Gratuluję drzwi, ślicznie wyglądają. Jak to jedziecie po kuchnię, kupujecie gotową? z Ikei? bo już mi się coś pomieszało chyba A dziękuję Tak, jedziemy do Ikei i jestem podekscytowana na maksa, ale i zestresowana, bo jeszcze nigdy nie robiłam tak dużych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 01.05.2016 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2016 Masz bardzo pięknie! Właściwie wszystko mi się podoba - płytki ścienne, kolor kuchni...zresztą mam teraz ten sam w sypialni podłogi, drzwi...no jednym słowem nie mogę się doczekać tego etapu u mnie... I podziw za samodzielne prace! Bardzo dziękuję za miłe słowa:rolleyes:. Warto czekać na takie chwile na budowie, gdy są już drzwi, panele - wynagradzają te miesiące, lata czekania na zakończenie prac, czego i Tobie życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 04.05.2016 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2016 Kuchnia będzie piękna, właśnie obejrzałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts