mały biały domek 18.05.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2016 To będziemy się dzieliły wrażeniami z pieczenia, też mam biel antyczną, mój już stoi i czeka na meble Gałki, jak cukierki - do schrupania Portal CUDO, aż mi się żal zrobiło, że mój sprzedałam, jednak nie pasowałby wymiarami. Całkiem Cię rozumiem ze wzruszeniem do łez, bo mam to samo, co widzę coś nowego do domku - łzy szczęścia same cisną się do oczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.05.2016 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Witam:D mój pierwszy komentarz u Ciebie. Jestem zachwycona Twoim domkiem. Przypomina mój dom w jeżynach:D. Bardzo podoba mi się styl w jakim został wykończony, w szczególności listwy pod sufitem!!! Uwielbiam takie. Widać, że każdy szczegół dopracowany i przemyślany. Idealnie wszystko do siebie pasuje. Gratuluję! Sylwio, dziękuję za tak miłe słowa uznania! To bardzo przyjemne uczucie, gdy komus podoba się nasza praca Ja też niezmiennie uwielbiam moje listwy sufitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.05.2016 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Kuchnia będzie śliczna,ta biel na tle różu-cud miód:yes:Bardzo żal mi Twojej kotki,chyba najbardziej boi się tego echa ,które się niesie po pustych pomieszczeniach.Jak wszystko udomowisz,będą meble,coś w oknach to i ona poczuje się pewnie jak u siebie. Trzymam za nią kciuki:yes: :Czy kolor w kuchni to kwitnący migdałowiec duluxa? A, szkoda gadać. Serce mi pękało, jak patrzyłam na futrzaka z taką nieszczęśliwą miną. No ale cóż, pomału się przyzwyczai. Tak, róż w kuchni to Kwitnący Migdałowiec i podoba mi się niezmiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.05.2016 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Kominek prześliczny, a gałeczki wyjątkowo słodkie. Będzie cudownie. Trzymam kciuki za kocinkę, żeby się oswoiła jak najszybciej Dziękuję Iwonko Już nie mogę się doczekać montażu gałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 19.05.2016 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 (edytowane) To będziemy się dzieliły wrażeniami z pieczenia, też mam biel antyczną, mój już stoi i czeka na meble Gałki, jak cukierki - do schrupania Portal CUDO, aż mi się żal zrobiło, że mój sprzedałam, jednak nie pasowałby wymiarami. Całkiem Cię rozumiem ze wzruszeniem do łez, bo mam to samo, co widzę coś nowego do domku - łzy szczęścia same cisną się do oczu Jestem bardzo ciekawa, jak się będzie używało tego elektrycznego pięknisia. Kiedyś miałam elektryczny piekarnik i byłam zachwyconą jego pracą. W przeciwieństwie do gazowego piekarnika, który mam teraz, a który lubi przypalać. I nie umiem w nim zrobić bezę, bo minimalna temperatura jest za wysoka. Portal mam dostać już jutro, w piątek, i umieram z ciekawości Z tym wzruszaniem to chyba jest tak, że jesli się czegoś bardzo chce, na coś długo czekało i w końcu to jest - to po prostu łzy same napływają z radości, że się udało, że się doczekało po tylu trudach. Życzę Ci wielu takich wzruszeń Edytowane 20 Maja 2016 przez makowa_panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 19.05.2016 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 dziewczyny, jesteśmy na ostatniej prostej wiecie? gałki prześliczne, jak cukiereczki portal robi wrażenie, mega jest! kuchnia zapowiada się super,powodzenia w dalszym składaniu,ja tego się właśnie wystraszyłam, ze coś poknocę, więc szacun ze składacie sami! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 19.05.2016 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 No właśnie, szacun to co, kiedy godzina zero? kiedy otwieramy wspólnie szampana ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.05.2016 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 E tam dziewczyny, wszystkie jesteśmy dzielne, że przez to przebrnęłyśmy i wreszcie widać metę. Ja planuję przeprowadzkę na sobotę 28 maja, bo w piątek jeszcze jakieś prace będą, no i jestem trochę przesądna, że w piątki nie powinno się przeprowadzać i robić kilku innych ważnych rzeczy A szampana mam zamiar zacząć chłodzić już za kilka dni w NOWEJ lodówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.05.2016 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 No to 26 maja wypiję toast za Waszą pomyślną przeprowadzkę - bo u nas otwarcie sezonu grillowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.05.2016 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Dziękuję Pusia O, tak się cieszę na przeprowadzkę: :lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 20.05.2016 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Ja też myślę, że sobota to dobry termin, przewozimy graty chyba od Bożego Ciała ( wiem, że święto i to jeszcze Dzień Mamy, ale jak trzeba, to trzeba). Najpóźniej 29 maja chcę mieszkać Matko i córko MAKOWA PANIENKO ale Was mieszkanie traktuje, a ten pożar od lusterka ... Szczęście, że tak wszystko się skończyło. Pożar to jedna z najgorszych rzeczy na świecie... może ducha macie jakiegoś i nie chce zostać sam w bloku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 20.05.2016 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Edytowałaś post, więc nie doczytałam wpisu o lusterku Matko, mieliście strasznie dużo szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 20.05.2016 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 . może ducha macie jakiegoś i nie chce zostać sam w bloku ? Po tym co napisałaś powyżej aż mi dreszcz przeszedł, bo chyba trafiłaś w sedno. W naszym mieszkaniu zmarła ukochana babcia mojego męża, który był jej ukochanym wnusiem Ja to widziałam jako "klątwę" rzuconą przez nowego właściciela mieszkania, któremu zależy na szybkiej wprowadzce, ale może i babcia nie chce tu zostać sama Pusia, dobrze to ujęłaś. Chwile dłużej i byłaby tragedia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 21.05.2016 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2016 E tam dziewczyny, wszystkie jesteśmy dzielne, że przez to przebrnęłyśmy i wreszcie widać metę. Ja planuję przeprowadzkę na sobotę 28 maja, bo w piątek jeszcze jakieś prace będą, no i jestem trochę przesądna, że w piątki nie powinno się przeprowadzać i robić kilku innych ważnych rzeczy A szampana mam zamiar zacząć chłodzić już za kilka dni w NOWEJ lodówce Co za zbieg okoliczności,my też przeprowadzaliśmy się 28 w sobotę,tylko nie maj a czerwiec .Za miesiąc 2-ga rocznica ,kiedy to zleciało:rolleyes: Sobota to dobry dzień, ,w niedzielę masz dużo czasu na wszelkie przemyślenia.Mimo wszystko trzymam kciuki sąsiadeczko:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 22.05.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Ale się zgrałyście z terminem przeprowadzki Makowa Panienko, jednak ktoś czuwa nad Wami i klątwa czy nie klątwa, ale wszystko dobrze się skończyło! Zaczęłam zwracać uwagę, żeby nie zostawiać lusterka na wierzchu, w życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego może mieć miejsce Gratuluję wybudowania pięknego domu i mam nadzieję, że przeprowadzka nie zakończy tego inspirującego wątku Z chęcią obejrzę dalsze Twoje realizacje, szczególnie gotowych mebli kuchennych nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.05.2016 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Co za zbieg okoliczności,my też przeprowadzaliśmy się 28 w sobotę,tylko nie maj a czerwiec .Za miesiąc 2-ga rocznica ,kiedy to zleciało:rolleyes: Sobota to dobry dzień, ,w niedzielę masz dużo czasu na wszelkie przemyślenia.Mimo wszystko trzymam kciuki sąsiadeczko:yes: Tak jest, sobota będzie ok. Łatwiej tez o pomoc przy przeprowadzce, bo na tygodniu wiadomo, praca. Pozdrawiam sąsiadkę również! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.05.2016 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Ale się zgrałyście z terminem przeprowadzki Makowa Panienko, jednak ktoś czuwa nad Wami i klątwa czy nie klątwa, ale wszystko dobrze się skończyło! Zaczęłam zwracać uwagę, żeby nie zostawiać lusterka na wierzchu, w życiu bym nie przypuszczała, że coś takiego może mieć miejsce Gratuluję wybudowania pięknego domu i mam nadzieję, że przeprowadzka nie zakończy tego inspirującego wątku Z chęcią obejrzę dalsze Twoje realizacje, szczególnie gotowych mebli kuchennych nie mogę się doczekać Widzisz, bo ja wierzę, że jesli jest małe prawdopodobieństwo, że coś zdarzy, zwłaszcza coś złego, to zdarzy się z pewnością. Jest chyba takie prawo Murphiego Bardzo dziękuję za gratulacje i słowa uznania. Wątku na pewno szybko nie skończę, bo przecież teraz czas na urządzanie, a potem będzie działka do zagospodarowania. Mnóstwo pracy przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 23.05.2016 03:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Śliczna kuchnia piekarnik się cudnie prezentuje wśród szafek Ja też popełniłam kolorystyczną gafę, uświadomiła mnie koleżanka. Baterię kupiłam w Ikei retro srebrną, piekarnik ten sam, co Ty masz, więc uchwyty dobiorę do niego ( stare złoto). Niestety do Ikei jadę 16 czerwca, do tego czasu musiałabym funkcjonować bez baterii w kuchni i mam wielki dylemat. Czy tak zostawić, czy czekać i wymienić ( ale tylko na czarną, może mniej by się gryzła, niż ta srebrna), nie wiem co robić... Nie mogę się doczekać Twojego salonu z portalem A jak u Ciebie ze spaniem? bo ja już nie mogę spać z tej ekscytacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 23.05.2016 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jej, niedługo przeprowadzka... Cieszę się strasznie Kuchnia wygląda świetnie, a piekarnik to w ogóle klasa. U mnie w mieszkaniu kolorystyka kuchni będzie taka sama Tylko odrobinkę inna stylem, nie tak klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 23.05.2016 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 piekarnik to w ogóle klasa. Myślę tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts