makowa_panienka 23.05.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Śliczna kuchnia piekarnik się cudnie prezentuje wśród szafek Ja też popełniłam kolorystyczną gafę, uświadomiła mnie koleżanka. Baterię kupiłam w Ikei retro srebrną, piekarnik ten sam, co Ty masz, więc uchwyty dobiorę do niego ( stare złoto). Niestety do Ikei jadę 16 czerwca, do tego czasu musiałabym funkcjonować bez baterii w kuchni i mam wielki dylemat. Czy tak zostawić, czy czekać i wymienić ( ale tylko na czarną, może mniej by się gryzła, niż ta srebrna), nie wiem co robić... Nie mogę się doczekać Twojego salonu z portalem A jak u Ciebie ze spaniem? bo ja już nie mogę spać z tej ekscytacji A wiesz, że mi srebrna bateria nie gryzie się z uchwytami w kolorze starego złota Baterię traktuję jak toster lub ekspres do kawy, które tez mają srebrne wstawki. Poza tym to domownikom ma się przede wszystkim podobać Salon wypięknieje szybko, bo już mam farbę do portalu, więc to kwestia kilku dni. Sama jestem ciekawa efektu końcowego. Odnośnie spania: nie mogę spac również! Zamykam oczy i wirują mi przed oczami szafki kuchenne oraz obmyślam co tu jeszcze trzeba pilnie ogarnąć przed przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.05.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Jej, niedługo przeprowadzka... Cieszę się strasznie Kuchnia wygląda świetnie, a piekarnik to w ogóle klasa. U mnie w mieszkaniu kolorystyka kuchni będzie taka sama Tylko odrobinkę inna stylem, nie tak klasycznie Bardzo mi miło, że tak sie cieszysz moja przeprowadzką Skoro wybrałas kolory podobnie do mnie, to na pewno będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.05.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Myślę tak samo Cieszę sie bardzo, że tak się podoba Wam moja kuchnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata B 23.05.2016 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Przylaczam sie do pochwal Bardzo gustownie i konsekwentnie urzadzasz swoj domek. Jestem estetka i z wielka przyjemnoscia do Ciebie zagladam Czekam z niecierpliwoscia na salon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 23.05.2016 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Dziękuję Renato Dla mnie urzadzanie naszego domu to wielkie wyzwanie, bo nigdy jeszcze nie robiłam tego na tak dużą skalę (także finansową). Takie miłe słowa uznania bardzo mnie umacniają w dążeniu do celu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malydomekpodlodzia 24.05.2016 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2016 (edytowane) ależ mamy podobny a nawet blizniaczy układ szafek w kuchni! no wypisz wymaluj prawie identyczne hihi dajcie znać jak sobie poradziliście z parapetem, u nas też trzeba będzie sztukować, a mamyokno150cm szerokie oraz też nie mogę spać w poniedziałek zaczynamy montaż kuchni a jeszcze nie mamy płytek na podłodze cieszę się i wzruszam,że już się przeprowadzacie za 3tygodnie przy dobrych wiatrach powinniśmy też się już pakować do DOMU :) Edytowane 24 Maja 2016 przez malydomekpodlodzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 25.05.2016 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Ale jakie to wszystko przyjemne, nieprawdaż Makowa Panienko? Nawet połamane paznokcie tak bardzo nie wadzą.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 25.05.2016 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2016 Nie wiem od czego zacząć, bo tylko trochę mnie nie było a tutaj tyle się dzieje ...kuchnia przepiękna, schody mimo, że nie przepadam prezentują się wspaniale . Dla mnie Twój dom to ideał ! Mam teraz ten sam sedes i też pierwsze zepsuła się spłuczka jednak znów kupię ten sam komplet do łazienki Życzę powodzenia, a paznokcie odrosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 26.05.2016 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Piękne schody jak Ty zdążasz pranie zrobić ja właśnie nie mam na to ani sekundy, już M stoi nade mną, że jedziemy do domku na 8 zero zero... Paznokcie też zmasakrowałam na myciu okien, ale w sobotę na kartonach, bo na kartonach, ale SZAMPAN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.05.2016 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 ależ mamy podobny a nawet blizniaczy układ szafek w kuchni! no wypisz wymaluj prawie identyczne hihi dajcie znać jak sobie poradziliście z parapetem, u nas też trzeba będzie sztukować, a mamyokno150cm szerokie oraz też nie mogę spać w poniedziałek zaczynamy montaż kuchni a jeszcze nie mamy płytek na podłodze cieszę się i wzruszam,że już się przeprowadzacie za 3tygodnie przy dobrych wiatrach powinniśmy też się już pakować do DOMU :) Przy małych domkach kuchnie są dość podobne, więc i projekty mogą się powtarzać. Ważne, aby właścicielom się podobało Na pewno zdam relację z przedłużania parapetu. I miło mi, że tak kibicujesz naszej przeprowadzce. Skoro Twoja niedługa, nie pozostaję dłużna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.05.2016 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Ale jakie to wszystko przyjemne, nieprawdaż Makowa Panienko? Nawet połamane paznokcie tak bardzo nie wadzą.. Taaakkkkk ! Szczerze powiem, że te paznokcie w sumie mam w nosie, jakkolwiek to brzmi Nawet nie przejmuję się tym, że chodzę prawie bez makijazu przy ludziach i to praktycznie ciągle w jednym t-shirt'cie, bo nie mam czasu zastanawiac się co ubrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.05.2016 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Nie wiem od czego zacząć, bo tylko trochę mnie nie było a tutaj tyle się dzieje ...kuchnia przepiękna, schody mimo, że nie przepadam prezentują się wspaniale . Dla mnie Twój dom to ideał ! Mam teraz ten sam sedes i też pierwsze zepsuła się spłuczka jednak znów kupię ten sam komplet do łazienki Życzę powodzenia, a paznokcie odrosną Ideał? Normalnie nie wiem co napisac po takim komplemencie To niesamowite, że komuś tak bardzo się podoba mój dom. Zmartwiłaś mnie tym sedesem Zobaczymy, jak to u nas wyjdzie. Dziękuję Dana za dobre słowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 26.05.2016 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Piękne schody jak Ty zdążasz pranie zrobić ja właśnie nie mam na to ani sekundy, już M stoi nade mną, że jedziemy do domku na 8 zero zero... Paznokcie też zmasakrowałam na myciu okien, ale w sobotę na kartonach, bo na kartonach, ale SZAMPAN Pranie robię teraz codziennie, a nawet dwa razy dziennie. Dziś ściągm zasłony i firany i tez ida do pralki. Moje paznokcie też dostały najbardziej w kośc przy myciu okien, choć ja i tak wszystko sprzątam w rękawiczkach. My tez lecimy dziś na wies, ale po 11-ej, bo najpierw jadę z mężem do jego mamy z okazji Dnia Matki. I my tez pijemy szampana w sobotę na kartonach! Na pewno pomyślę o Tobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ana. 26.05.2016 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Schody cudne,kuchnia śliczna.Jedyne czego mogłabym sie przyczepić to szafki z szybkami dałabym też po drugiej stronie okapu.Ale ja po prostu jestem sfiksowana na punkcie symetrii i pewnie dlatego;) Poza tym jest pięknie,podziwiam Cię za konsekwencje w urządzaniu domku.Gdybym miała możliwość budowy po raz drugi chyba byłby właśnie taki styl,choć u siebie czuję się wspaniale:wiggle:Trzymam kciuki w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_artur_ 26.05.2016 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Schody świetne.. A do temperatur się przyzwyczaisz, tez tak mieliśmy - teraz jak rano jest było 10-15 to w krótkim rekawie wychodzimy.. A jeden r-shirt, paznokcie i makijaż? Nie ma sie co przejmować A co do "zapachów" z odpływów to zobacz czy czasem woda w syfonach z prysznica nie wyschła.. zwłaszcza w odpływach liniowych gdzie syfonu są bardzo płaskie to częsty przypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wp03 26.05.2016 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2016 Witaj. Nie zaglądałem tu ostatnio bo mam dużo na głowie (różne ekipy się przewijają, ściganie tynkarza, natłok spraw zawodowych) i nie było czasu a tu widzę, że już ostatnie chwile i będziesz w nowym domu. Patrzę z zachwytem na Twoje schody - są po prostu śliczne. Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. Wielkie Gratulacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.05.2016 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Schody cudne,kuchnia śliczna.Jedyne czego mogłabym sie przyczepić to szafki z szybkami dałabym też po drugiej stronie okapu.Ale ja po prostu jestem sfiksowana na punkcie symetrii i pewnie dlatego;) Poza tym jest pięknie,podziwiam Cię za konsekwencje w urządzaniu domku.Gdybym miała możliwość budowy po raz drugi chyba byłby właśnie taki styl,choć u siebie czuję się wspaniale:wiggle:Trzymam kciuki w sobotę Najważniejsze, aby czuć się dobrze w swoim domu A wiesz, że dla mnie szafka z szybkami jest symetrycznie, bo na środku jest, znaczy jako środkowa szafka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 27.05.2016 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Domek marzenie, każde Twoje zdjęcie tylko to potwierdza Wszystko jest tak bliskie moim upodobaniom, że mogłabym oglądać godzinami! Z niecierpliwością czekam na kolejne fotki, umilają mi czas oczekiwania na własny dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.05.2016 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Schody świetne.. A do temperatur się przyzwyczaisz, tez tak mieliśmy - teraz jak rano jest było 10-15 to w krótkim rekawie wychodzimy.. A jeden r-shirt, paznokcie i makijaż? Nie ma sie co przejmować A co do "zapachów" z odpływów to zobacz czy czasem woda w syfonach z prysznica nie wyschła.. zwłaszcza w odpływach liniowych gdzie syfonu są bardzo płaskie to częsty przypadek Woda w syfonach jest, pilnuję tego starannie. Problem jest ponoc z jakąś kratką pod sedesem. Nie wiem, zobaczę co przyniosą kolejne dni. Najpierw myslalam, że to wina pełnego szamba, ale jest puste teraz a smrodek był. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 27.05.2016 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2016 Witaj. Nie zaglądałem tu ostatnio bo mam dużo na głowie (różne ekipy się przewijają, ściganie tynkarza, natłok spraw zawodowych) i nie było czasu a tu widzę, że już ostatnie chwile i będziesz w nowym domu. Patrzę z zachwytem na Twoje schody - są po prostu śliczne. Trzymam kciuki za sprawną przeprowadzkę. Wielkie Gratulacje. Pozdrawiam Witaj więc ponownie po dłuższej przerwie! Dzieje się u nas, to fakt Ciesze się, że i Tobie podoba się u mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts