Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do Z8 makowej_panienki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Genialne te szuflady podschodowe i super wykorzystanie miejsca :)

Widzę, że odkrywasz uroki wsi :)

Księżyc w mieście nigdy tak nie świeci i nigdy nie ma tylu gwiazd.

Może w sierpniu uda Ci się poobserwować Perseidy.

Już nie mogę sie doczekać sierpniowych nocy. Planuje leżec na leżaku i gapić się w niebo. Ale najbardziej chciałabym pojechać kilka kilometrów od nas, gdzie jest dalej od świateł z miasta, aby tam obserwować gwiazdy. Moim marzeniem jest zobaczyć Drogę Mleczną, ale kompletnie nie wiem gdzie się gapić na niebo i o jakiej porze, aby ją zobaczyć.

Cudne wschody księżyca :) Też je uwielbiam :)

A szuflady podschodowe sobie gdzieś zapisuję i już wiem czym będę molestować stolarza :D Nie chcę zapeszać, ale na razie moje schody zapowiadają się... obłędnie :D

Polecam szuflady jak najbardziej. Naprawdę są użyteczne, a nie musza być tylko na buty.

• 3 weeks później...
Dom pięknieje w oczach i te dodatki , achh.

Gałeczki cudne, ale te mosiężne uchwyty kocham nad życie. Prawie wszystkie w domu mam takie i nie zamierzam ich wymieniać :yes

Widoczki piękne ...sielsko i romantyczne.

Panna Kota do miziania, proszę poskrobać za uszkiem :D

Uwielbiam te gałki-serduszka. Uchwyty mosiężne zmieniałm na inne, bo się w nich zakochałam od razu. Panna Kota pomiziana :bye:

Makowa Panienko, przez przypadek znalazłam Twój nowy blog o domku :) Czyżbyś planowała opuścić to forum? ;)

Spryciaro :) Tak, mam drugi blog - kopię tego. Tamten jest oficjalny dla znajomych, a jak się już urządzę i nie bardzo będzie o czym tu pisac, to tam będę kontynuować historię mojego domu.

u nas nie ma szans na kontenery, kosztują fortunę, w zakładzie komunalnym kiedy zapytaliśmy o kontener kazali nam gruz.... zakopać w ogrodzie :wtf: :bash: na szczęście zabrali go panowie od kostki brukowej.

U nas gospodarka śmieciowa jest super zorganizowana.

Jeśli ma się pozwolenie na budowę,lub duży remont taki na zgłoszenie to po zakończeniu składa się podanie do gminy o wyrażenie zgody na podstawienie kontenera i kosztuje to grosze. U nas 2 lata temu 18 zł za kontener.