PusiaKssawery 25.07.2016 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Genialne te szuflady podschodowe i super wykorzystanie miejsca Widzę, że odkrywasz uroki wsi Księżyc w mieście nigdy tak nie świeci i nigdy nie ma tylu gwiazd. Może w sierpniu uda Ci się poobserwować Perseidy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 25.07.2016 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2016 Cudne wschody księżyca Też je uwielbiam A szuflady podschodowe sobie gdzieś zapisuję i już wiem czym będę molestować stolarza Nie chcę zapeszać, ale na razie moje schody zapowiadają się... obłędnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.07.2016 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Genialne te szuflady podschodowe i super wykorzystanie miejsca Widzę, że odkrywasz uroki wsi Księżyc w mieście nigdy tak nie świeci i nigdy nie ma tylu gwiazd. Może w sierpniu uda Ci się poobserwować Perseidy. Już nie mogę sie doczekać sierpniowych nocy. Planuje leżec na leżaku i gapić się w niebo. Ale najbardziej chciałabym pojechać kilka kilometrów od nas, gdzie jest dalej od świateł z miasta, aby tam obserwować gwiazdy. Moim marzeniem jest zobaczyć Drogę Mleczną, ale kompletnie nie wiem gdzie się gapić na niebo i o jakiej porze, aby ją zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 28.07.2016 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2016 Cudne wschody księżyca Też je uwielbiam A szuflady podschodowe sobie gdzieś zapisuję i już wiem czym będę molestować stolarza Nie chcę zapeszać, ale na razie moje schody zapowiadają się... obłędnie Polecam szuflady jak najbardziej. Naprawdę są użyteczne, a nie musza być tylko na buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 12.08.2016 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2016 Ślicznie ! Tak przytulnie i swojsko. zazdraszcam i czekam u siebie na takie piekne efekty jak u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zdzislaw1947 18.08.2016 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2016 Ja też pobudowałem dom wg projektu z8.Początek budowy to 10.08. 2013 a koniec i przeprowadzka 10.10.2014.W 2015 r. to czas na otoczenie domu, kostka granitowa, tereny zielone.zdislaw1947 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana1s 20.08.2016 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2016 Dom pięknieje w oczach i te dodatki , achh. Gałeczki cudne, ale te mosiężne uchwyty kocham nad życie. Prawie wszystkie w domu mam takie i nie zamierzam ich wymieniać :yes Widoczki piękne ...sielsko i romantyczne. Panna Kota do miziania, proszę poskrobać za uszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 23.08.2016 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2016 Bosko, sielsko i miód malina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 24.08.2016 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2016 Makowa Panienko, przez przypadek znalazłam Twój nowy blog o domku Czyżbyś planowała opuścić to forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.08.2016 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Ślicznie ! Tak przytulnie i swojsko. zazdraszcam i czekam u siebie na takie piekne efekty jak u Was. Doczekasz się i Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.08.2016 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Dom pięknieje w oczach i te dodatki , achh. Gałeczki cudne, ale te mosiężne uchwyty kocham nad życie. Prawie wszystkie w domu mam takie i nie zamierzam ich wymieniać :yes Widoczki piękne ...sielsko i romantyczne. Panna Kota do miziania, proszę poskrobać za uszkiem Uwielbiam te gałki-serduszka. Uchwyty mosiężne zmieniałm na inne, bo się w nich zakochałam od razu. Panna Kota pomiziana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.08.2016 13:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 Makowa Panienko, przez przypadek znalazłam Twój nowy blog o domku Czyżbyś planowała opuścić to forum? Spryciaro Tak, mam drugi blog - kopię tego. Tamten jest oficjalny dla znajomych, a jak się już urządzę i nie bardzo będzie o czym tu pisac, to tam będę kontynuować historię mojego domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2016 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 już namierzyłam bloga u nas nie ma szans na kontenery, kosztują fortunę, w zakładzie komunalnym kiedy zapytaliśmy o kontener kazali nam gruz.... zakopać w ogrodzie na szczęście zabrali go panowie od kostki brukowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.08.2016 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 u nas nie ma szans na kontenery, kosztują fortunę, w zakładzie komunalnym kiedy zapytaliśmy o kontener kazali nam gruz.... zakopać w ogrodzie na szczęście zabrali go panowie od kostki brukowej. U nas gospodarka śmieciowa jest super zorganizowana. Jeśli ma się pozwolenie na budowę,lub duży remont taki na zgłoszenie to po zakończeniu składa się podanie do gminy o wyrażenie zgody na podstawienie kontenera i kosztuje to grosze. U nas 2 lata temu 18 zł za kontener. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 29.08.2016 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2016 u nas przed ustawą śmieciową były kontenery za stówkę czy dwie. a teraz kontener za tysiaka i nie można do niego wrzucać odpadów budowlanych!!! Co mi sie właśnie przypomniało. absurd totalny. I teraz gruzy lądują w lasach zamiast trafiać na śmietnisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 30.08.2016 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 U nas odbierają i gruz i odpady budowlane, za grosze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 30.08.2016 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Nasz gruz na razie idzie w miejsce, gdzie będzie taras, więc nawet nie wiem ile kosztuje kontener. Resztę odpadów albo wykorzystujemy ponownie, albo lądują w workach do segregacji, a że budujemy powoli, to nie ma spiętrzenia śmieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 30.08.2016 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2016 Spryciaro Tak, mam drugi blog - kopię tego. Tamten jest oficjalny dla znajomych, a jak się już urządzę i nie bardzo będzie o czym tu pisac, to tam będę kontynuować historię mojego domu. Co to znaczy "nie będzie tu o czym pisać"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.08.2016 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 My płacimy 25 zł za tonę gruzu budowlanego. Co prawda wrzuciliśmy tam trochę ziemi, ale nikt nie reklamował nam tego. Nie wiem jeszcze ile tego wyszło, bo faktura nie przyszla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.08.2016 11:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Co to znaczy "nie będzie tu o czym pisać"? Jak już kupię wszystkie meble, pomaluję wszystkie pokoje i postawię wszystkie durnostojki to juz nie będzie o czym pisac. Czyli za jakieś kolejne 4 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts