Iscra 31.08.2016 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Jak już kupię wszystkie meble, pomaluję wszystkie pokoje i postawię wszystkie durnostojki to juz nie będzie o czym pisac. Czyli za jakieś kolejne 4 lata Zdążysz się zadomowić i zostaniesz! Będziesz choćby przepisy i wypieki wrzucać, o! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emila3000 31.08.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Jak już kupię wszystkie meble, pomaluję wszystkie pokoje i postawię wszystkie durnostojki to juz nie będzie o czym pisac. Czyli za jakieś kolejne 4 lata optymistką jesteś :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.08.2016 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 A jestem optymistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 31.08.2016 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Te szuflady pod schodami wyszły fantastycznie Jaka jest wysokość tej na kalosze i kozaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 31.08.2016 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2016 Wysokość frontu to 39 cm. Bardzo wysokie kozaki muszą być załamane, ale kalosze stoją swobodnie. Cieszę się, że Tobie też się szuflady podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 01.09.2016 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Już pisałam o tych szufladach, ale jeszcze raz napiszę, bo są świetne. Bardzo fajne zagospodarowanie miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 01.09.2016 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2016 Witaj Kochana, piękne zmiany u Ciebie Kominek śliczny, bardzo mi się podoba, a uchwyty szuflad są mega superaśne Gratuluję też plonów, nie ma jak niepryskany pomidor z własnego ogrodu, prawda? Ja, gdy zrywam swoje najpierw je obwąchuję, uwielbiam tezn zapach, ach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona i Mariusz 07.09.2016 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Ślicznie! Bardzo klimatyczna i urocza ta Wasza sypialnia, Makowa Panienko! A szuflady pod schodami bajeczne, świetny pomysł na wykorzystanie wolnego miejsca. Ogólnie - PIĘKNIE!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gust 07.09.2016 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Przecudnie wyszły Ci zasłony do sypialni. Jest tak ciepło. Tak miło. Uwielbiam takie klimaty. Wchodzisz i czujesz się jak u siebie a nie jak w muzeum czy na wystawie w sklepie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaja2 07.09.2016 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2016 Makowa Panienko - cieszę się razem z Tobą i gratuluję takiego ciepłego zasiedlania nowego domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 08.09.2016 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Fajnie wygląda prasowalnia i miotełka downabbeyowa też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.09.2016 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Już pisałam o tych szufladach, ale jeszcze raz napiszę, bo są świetne. Bardzo fajne zagospodarowanie miejsca Fajnie wygląda prasowalnia i miotełka downabbeyowa też . Cieszę się, że i Tobie się podoba mój kącik pod schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.09.2016 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Witaj Kochana, piękne zmiany u Ciebie Kominek śliczny, bardzo mi się podoba, a uchwyty szuflad są mega superaśne Gratuluję też plonów, nie ma jak niepryskany pomidor z własnego ogrodu, prawda? Ja, gdy zrywam swoje najpierw je obwąchuję, uwielbiam tezn zapach, ach Własne pomidory to niebo w gębie . Takie pomidory to dla mnie smak dzieciństwa. Ech, wspomnienia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.09.2016 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Ślicznie! Bardzo klimatyczna i urocza ta Wasza sypialnia, Makowa Panienko! A szuflady pod schodami bajeczne, świetny pomysł na wykorzystanie wolnego miejsca. Ogólnie - PIĘKNIE!!! Dziękuję Iwonko Sypialnia, to taka troche francuska mi wychodzi, a miala być angielska Szuflady kocham niezmiennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.09.2016 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Przecudnie wyszły Ci zasłony do sypialni. Jest tak ciepło. Tak miło. Uwielbiam takie klimaty. Wchodzisz i czujesz się jak u siebie a nie jak w muzeum czy na wystawie w sklepie. O to, to. Też nie cierpię sztywniackich wnętrz. Ma być przytulnie, mięciutko i ciepło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 08.09.2016 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2016 Makowa Panienko - cieszę się razem z Tobą i gratuluję takiego ciepłego zasiedlania nowego domu! Zasiedlanie - idealne określenie na urządzanie się! Dom jest oswajany, ubierany, przesiąka nami. Cudowny czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iscra 28.09.2016 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2016 Gratuluję wylanego tarasu Bardzo podoba mi się efekt, jaki chcesz uzyskać - swojsko i przytulnie. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PusiaKssawery 29.09.2016 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Tez czekam na realizację tarasu - będzie pięknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mały biały domek 29.09.2016 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2016 Makowapanienko fajny pomysł na taras, i gratuluję wylewki, my na razie mamy w tym miejscu stosik żwiru i czekamy na przypływ gotówki, a pomysłów kilka. Miałam robić w kształcie litery L, ale teraz jak patrzę u Ciebie zastanawiam się, czy nie zrobić prostego, taniej wyjdzie. Ile mniej więcej Cię wyszło to, co na razie zrobiliście z tym tarasem i jaki jest jego rozmiar? Poliwęglan średnio mi się podoba, ale patent na te zasłony rewelacyjny, wart odgapienia na zimę można zdjąć i nie zabiera światła dziennego, no i wygląda bardzo ładnie Barierki te same planuję i na werandę i na taras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 03.10.2016 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2016 Gratuluję wylanego tarasu Bardzo podoba mi się efekt, jaki chcesz uzyskać - swojsko i przytulnie. Trzymam kciuki A dziękuję To będzie taki pokój "powietrzny" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts