PusiaKssawery 19.06.2017 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 Makowa Panienko całe wieki Ciebie nie było Rok już minął - jak ten czas leci Nasz dom polubiły w tym roku osy. Wcześniej nie było tego problemu, a teraz co kilka dni mamy nowe gniazda w każdym oknie, od zewnątrz rzecz jasna. No uwzięły się strasznie. U nas był taki problem z osami w altanie, co usunęliśmy gniazdo budowały nowe. Ktoś nam podpowiedział, żeby kupić muchozol i po usunięciu gniazda mocno spryskać muchozolem miejsce po gnieździe, tak żeby było mokre i okolice dookoła.. Pomogło. Więcej gniazd w altanie nie mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 19.06.2017 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2017 To już rok? Niesamowite... Zdjęcia z Twojego domu mogłabym oglądać na okrągło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.06.2017 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Miło Cię widzieć wiesz, że ekogroszku zużyliśmy podobnie, jak Wy? też jesteśmy zadowoleni Pozdrawiam Cię serdecznie Pozdrawiam Cię również bardzo cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.06.2017 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 Makowa Panienko całe wieki Ciebie nie było Rok już minął - jak ten czas leci To prawda, że czas leci jak szalony. Z wiekiem lata mijają jak dni, niestety. Ściskam rónwnież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 22.06.2017 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2017 To już rok? Niesamowite... Zdjęcia z Twojego domu mogłabym oglądać na okrągło Miło mi Ciebie czytać u mnie ponownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 26.06.2017 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2017 Stolik ślicznie się prezentuje! A jeszcze własnoręcznie wykonany, więc cieszy podwójnie Zdradzisz, u kogo nabyłaś blat? Tak pięknie wykonany, że sprzedawca godny polecenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 16.07.2017 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Dziękuję Niestety nie zapisałam, gdzie kupiliśmy blat, bo to na allegro i ja nie mam pamięci do tamtejszych zakupów, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wichrowe wzgórza 17 30.08.2017 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 Witaj Makowa Panienko, ja od dawna podglądam Twój dziennik. Sama od 8 miesięcy mieszkam w z8 i nacieszyć się nie mogę naszym domkiem. Gdzie kupujesz materiały? Zasłony w kuchni, zresztą te w niebieskie kwiaty w salonie również, cudowne po prostu. Mamy dosyć podobnie w domu. Takie same meble w kuchni, nawet w sypialni też mamy ikeowe krzesła jako tymczasowe stoliki nocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikazhr 02.10.2017 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2017 hejka Jak tu pięknie. Ta wichura była i u nas i pół parku wyrwała, tzn drzew starych, ogromne korzenie :/ Współczuję przeżyć :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts