kiel.basa 06.04.2012 08:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ikaria, mozaika ciezko, stylistycznie ma to byc kolorowa czysta blyszczaca bryla, bez podzialow, ktora sie odroznia w pomieszczeniu. poza tym nad geberitem ma byc szafka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiel.basa 11.04.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 koledzy, gdybym chcial jednak ta szafke, lacznie z geberitem, oblozyc lustrem na calej wysokosci, a w szafce miec wnetrze z drewna, jakbyscieradzili to zrobic? Ja sobie wymyslilem, ze bezposrednio na stelaz geberitu polozylbym plyte g/k i na to przykleil lustro, a powyzej, lustro moglbym przykleic juz na drewno (ktore byloby grubosci g/k polozonej na stelazu, zeby sie licowaly plaszczyzny, (to ma byc jedna bryla) ), i front bylby otwierany (tu ma byc szafka)Drewno pod lustrem rozwiazuje mocowanie zawiasow od szafki (maja byc niewidoczne z zewnatrz) tylko nie wiem jeszcze, jakiego uzyc gatunku, zeby to nie wyszlo zbyt drogo, a estetycznie? Teku nie ma chyba sensu, myslalem moze o debie, trzeba by go tylko odpowiednio zabezpieczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mat4fun 25.04.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 2112wojtek Tym razem zastosuję dodatkowo izolant poliestrowy. od lakiernika meblowego z 20 letnim doswiadczeniem wiem ze jesli dasz izolant to mozesz spac spokojnie, co nie zmienia faktu ze obawy wojtka nie sa sluszne:) MDF jest materialem do d... jesli chodzi o wilgotne pomieszczenia. ja bym dal szklo hartowane od spodniej strony malowane z palety ral i po problemie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts