nodan 28.03.2012 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Polećcie mi jakiś dobry tynk mineralny o strukturze baranka o ziarnistości 1mm lub max 1,5mm. Tynk będzie pomalowany potem farbą silikonową, więc nie musi być barwiony w masie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FT 28.03.2012 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 WitamOczywiście będzie to brzmiało subiektywnie ale polecam mój produkt. W ofercie posiadamy tynki polimerowo-mineralne w odmianie extra białej oraz białej do malowania. Zaletą naszych tynków jest fakt, że dodatkowo w ich składzie znajdują się polimery znacznie poprawiające wygląd i trwałość gotowego tynku. Poza tym przy ich produkcji nie stosujemy wapna - co w przypadku malowania ich farbami elewacyjnymi znacznie zmniejsza ryzyko pojawienia się ewentualnych wykwitów przy niezachowaniu prawidłowej technologii. Tynki dostępne są w strukturze baranka i kornika. Jednak najczęściej sprzedawanym jest baranek 2mm - gdyż w stosunku do konkurencyjnych produktów wielkość kruszywa znajdującego się w jego składzie jest mniejsza i wynosi od 1-1,5mm. Powoduje to oczywiste zmniejszenie zużycia oraz ładniejszą strukturę.Dodatkowe informacje znajdziesz na naszej stronie http://www.fast.zgora.pl/index.php?a=pl&b=0&c=prod&d=subcat&e=10. Serdecznie pozdrawiamAdam KamianowskiSpecjalista ds. Technicznych FAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lew 76 28.03.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 zaznaczyć tylko trzeba że żeby taki tynk czyli 1-1,5 mm wyszedł dobrze to trzeba mieć idealnie przygotowane ściany,żadnych odstających narożników i nierówności ,piszę to ponieważ różni fachowcy są w naszym kraju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balto 28.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Parafrazując Fasta: ja też mogę polecić swój - ale z ziarnem do 2 mm. Z tym, że bez konieczności malowania - barwiony w masie. Ale zgadzam się z przedmówcami - o wiele ładniej wychodzi z ziarnem 2 mm. Nie dlatego, że takowy mam - ale z takim ziarnem jest jakaś struktura. Przy 1 mm - to w zasadzie jest "na gładko". Jakby to ująć mąka sklepowa ma ok 0,5 mm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 30.03.2012 04:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 To i ja sie dolacze z poleceniem tyle ze nie jako producent a dystrybutor PORZĄDNYCH (nikomu nie ujmujac niczego) systemów docieplen Caparol albo STO ... pewnie drozsze od poprzednikow ale... to Caparol i STO pewne rzeczy mowia same za siebie naturalnie struktura 1,5mm wzwyz i to nie do konca z powodow estetycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts