Grzaneczki 28.03.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Witam!Zapraszam chętnie do dyskusji, uwagi mile widziane:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
makowa_panienka 29.03.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Bardzo fajnie to wszystko się zapowiada. Piesek słodki. My tez będziemy mieć, ale jak już będzie miał czego pilnować Póki co mamy kota, a właściwie kocicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milina 29.03.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Zapewne będe tu częstym gościem,bo z wielką ciekawością podglądam każdego olkuszanina który w tym roku buduje Działeczka mimo że mała, to wydaje się być fajna! :tak: trzymam kciuki za budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 31.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 witam sie w dzienniku czy pokażesz nam rzuty domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 31.03.2012 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkie Panie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milina 01.04.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 domek bardzo fajny na pierwszy rzut oka a ile macie m2 użytkowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 02.04.2012 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 milina mamy 184 m2 razem z piwnicą (42m2), parter 74m2, poddasze 68m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Danonki 02.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Witam, również będę podglądała dziennik i kibicowała Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milina 04.04.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 a ja już wiem gdzie się budujecie :D pokojarzyłam po domach ale wam zazdroszcze że już ruszyliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 04.04.2012 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Milina są plusy i minusy, że zaczyna sie wczesna wiosną. Ogromna wada jest to, że teren jest jeszcze mokry i musiliśmy 20 ton kamienia wysypać na drogę, żeby teren utwardzić, bo duże i cięzkie samochody się zagrzebuja w mokrej ziemi. Was pewnie to w czerwcu juz ominie. Jak bedziecie przejeżdzać w okolicy to zapraszam na budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anecik 04.04.2012 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 Wpadłam z krótką wizytą, ale będę wpadać częściej. Fajnie sie zapowiada.Pozdrowienia. Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 05.04.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 Witam kolejne Panie, zapowiada sie na babskie pogaduszki o budowanie. Oczywiście Panowie też mile widziani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.04.2012 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://www.rotfl.com.pl/data/media/42/kartka_Wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milina 07.04.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 wesołych życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
milina 12.04.2012 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 no i widać ze robota idzie do przodu a na kosztorysy to już patrzeć nie moge my na same materiały wydaliśmy już 39tys. a jeszcze nie zaczęliśmy budowy to dopiero masakra ale w tej kwocie mamy już dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 12.04.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 milina co do kosztów to najgorsze są takie, za które słona płacisz a korzyści są słabo odczuwalne. Jak się wydaje kasę na pustaki, bloczki, beton to ok. ale jak mieliśmy zapłacić elektrykowi 1300 zł za pół godziny jego pracy przy przyłączaniu prądu to mnie targało, przecież to rozbój w biały dzień! No ale jak nie mamy skąd brać prądu to trzeba płacić za budowlankę. Piasek do obsypania budynku też cholernie drogi. Ale nie można się zrażać tylko budować. A Ty na pewno będziesz lepiej zorientowana w kosztach i nie dasz się naciągnąć. Co u Was sie zawiera w tej kwocie 39 tyś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 12.04.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Cześć, przyszłam z rewizyta;) Fajny projekt, i dom też nie taki mały;)Gratuluję rozpoczęcia budowy i wprowadzać się będziemy mniej więcej w tym samym czasie - my planujemy lato 2013. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 13.04.2012 14:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Witaj Lukarna u mnie! Mamy podobną technologie i konstrukcje, tzn piwnice i schody betonowe w domu, to pewnie przy wykończeniówce będą podobne dylematy? Musze zajrzeć do Ciebie do dziennika bo nie pamietam ile macie m2? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukarna 13.04.2012 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Nie mów mi nawet o wykończeniowych dylematach;)Użytkowych 180;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzaneczki 13.04.2012 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Jak myślicie czy dobrym rozwiązaniem jest zlew w kuchni pod oknem? Wygląda to fajnie ale czy jest w ogóle funkcjonalne i praktyczne? Myślałam o małym zlewie, jednokomorowym bez ociekacza (nie cierpię naczyń stojących na blatach, na małe podręczne zmywanko myślałam zamontować szafkę wiszącą i wtedy naczynia byłyby schowane w środku) Pytam teraz dlatego, bo gdybyśmy się decydowali na inną opcje ze zlewem to nie wiem gdzie wtedy kuchenka i czy komin wentylacyjny musi być bezpośrednio przy kuchence? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts