marienka 29.03.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam Zapraszam do komentowania mojego dziennika, wymiany doswiadczen, porad oraz na zwykłe codzienne pogaduchy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.03.2012 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 się melduję Powiem Ci jedno, pralnia na górze to super pomysł Teraz mam pralnię w piwnicy i ile ja się nachodzę po schodach to moje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 29.03.2012 16:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Mnie troszke straszyli ze jak bede prała to cały dom bedzie dobrze o tym wiedział bo bedzie niosło hałas. No ale nie było wyboru bo na dole juz nie bylo miejsca zeby ja wcisnac:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.03.2012 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 aaaa i jakbys potrzebowała ekipy to Ci mogę "oddać" swoją. Będą mieć ode mnie jak najlepsze rekomendacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 29.03.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Ganniu a co to za ekipa?? I od czego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 30.03.2012 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Ekipa znajoma, współpracuję z nimi już 3 remont (teraz jest najpoważniejszy). Robią wszystko.. przerabiają instalacje, stawiają ścianki, kładą glazurę, podłogę, robią zabudowę kominka itd. Zawsze ich polecam, bo są bardzo dokładni i mają mnóstwo ciekawych pomysłów i mogą coś podpowiedzieć. Jak coś to zapraszam na obejrzenie ich prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 30.03.2012 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Gannia ekipe od tego typu prac juz maz jakas tam znajoma znalazl:) ale z checia obejrze prace twojej ekipy:) moze cos do siebie podpatrze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 06.04.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Wesołych świąt!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 19.04.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Hej, Co tam słychać? Jak bankowe sprawy? ja tam się jednak upieram przy srebrnym samochodzie, często je widzę zaparkowane jak przejeżdżam.. ciemno niebieskie autko tez widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 19.04.2012 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Sprawy bankowe kiepsko:( odmowil nam niestety ale jak narazie siie nie poddajemy i w przyszłym tygodnu robimy kolejne podejscie:)Te srebrne duze auto jest mieszkanca domu obok a ze wjazd wspolny to czasami i ponaszej stronie staje jak u niego duze błoto:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 11.06.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Oj widziałam ostatnio młodzieńca z kosiarką dzielnie pracującego Twój dom to już nie budowa, tylko dom pełną parą. Oczywiście z zewnątrz bo o środku nie mam pojęcia Bank się w końcu uda okiełznąć.. czasu trzeba i mocnych nerwów. Powodzenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 11.06.2012 12:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Bank juz sie prawie udało okiełznac bo decyzje mamy pozytywna tylko jeszcze milion dokumentow musimy dostarczyc:) A trawke kosił meza sisotrzeniec oczywiscie za drobna opłata:) bo u nas ostatnio krucho z czasem:) Wiec zapraszam do nas do obejrzenia srodka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 07.07.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Marienka, piesio słodziak A z rodzeństwem nie ma na co czekać, nasz drugi pojawił się na etapie PNB, a decyzja zapadła wtedy, gdy okazało się, że w każdym projekcie wybranym przez nas są 2 pokoje dziecinne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 08.07.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Słodziak ale i mały rozbójnik:) U nas niby tez dwa pokoje ale juz ten jeden zagospodarowalismy gdzies musze postawic moje sprzety do cwiczeń ( rower, bierznie itd) no i panu mezowi mazy sie stół bilardowy ale jak to bedzie czas pokaze:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.07.2012 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 halo halo widzę, ze ostro idziecie do przodu, super mebel w ogrodzie widziałam.. właściwie moja córa mi pokazała, ze o taki to ona chce ja mam w końcu neta, wiec będę teraz na bieżąco śledzić postępy PS. Dobrze się wpisałam? W komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 29.07.2012 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Czesc Dobrze sie wpisalas:D:D:D To teraz musisz mnie koniecznie mnie odwiedzic to sobie dzieciaczki pozjezdzaja:) W jakiej sieci wzieliscie neta?? Bo u nas tam to ciezko z zasiegiem:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 29.07.2012 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Najpierw Ty mi obiecałaś wizytę, pamiętasz? I to jak najszybciej, bo jeszcze mam tydzień urlopu i w domu siedzę. Neta i TV mam z Cyfrowego Polsatu, tylko oni są w stanie dostarczyć sieć nam tu. To znaczy nie tylko oni, ale inni chcieli np 1000 zł za instalację i 200 zł miesięcznie abonamentu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pszczolka m 15.08.2012 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Hej Marienko. Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. No prawie bo macie już elewację Tynkarze robią u was tynki ręcznie? U nas poszło im bardzo szybko - nie cały tydzień, ale wszystko maszynowo robili. Nawet nie wiesz jak rozumiem Twoje zniecierpliwienie, też mam wrażenie że nic się nie dzieje, chociaż cały czas jest tam jakaś ekipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 15.08.2012 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Witaj pszczolko:) tak tynkarze robia tynki recznie wiec pewnie troszke dłuzej im sie zejdzie, zwłaszcza ze sie skarza ze przez ta pogode to troche długo schna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 26.08.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Marienka- dziękuję za odwiedziny w moim dzienniku Bardzo mi się podobają Wasze okienka- szprosy dają taki pozytywny klimat Pozytywnie zazdroszczę Wam zrobionej elewacji i w ogóle dużej przestrzeni w domku. Muszę tu częściej zaglądać bo znalazłam dużo rzeczy "dla siebie", np. stojak na noże (ciekawa jestem, czy udało Ci się taki kupić), umywalka roca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts