Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dziennik M&G- komentarze

Recommended Posts

Ekipa znajoma, współpracuję z nimi już 3 remont (teraz jest najpoważniejszy).

Robią wszystko.. przerabiają instalacje, stawiają ścianki, kładą glazurę, podłogę, robią zabudowę kominka itd.

Zawsze ich polecam, bo są bardzo dokładni i mają mnóstwo ciekawych pomysłów i mogą coś podpowiedzieć.

Jak coś to zapraszam na obejrzenie ich prac :)

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...
  • 3 weeks później...

Najpierw Ty mi obiecałaś wizytę, pamiętasz? :yes:

I to jak najszybciej, bo jeszcze mam tydzień urlopu i w domu siedzę.

Neta i TV mam z Cyfrowego Polsatu, tylko oni są w stanie dostarczyć sieć nam tu. To znaczy nie tylko oni, ale inni chcieli np 1000 zł za instalację i 200 zł miesięcznie abonamentu..

• 3 weeks później...
Hej Marienko. Widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. No prawie bo macie już elewację :) Tynkarze robią u was tynki ręcznie? U nas poszło im bardzo szybko - nie cały tydzień, ale wszystko maszynowo robili. Nawet nie wiesz jak rozumiem Twoje zniecierpliwienie, też mam wrażenie że nic się nie dzieje, chociaż cały czas jest tam jakaś ekipa.

• 2 weeks później...

Marienka- dziękuję za odwiedziny w moim dzienniku :)

Bardzo mi się podobają Wasze okienka- szprosy dają taki pozytywny klimat :yes:

Pozytywnie zazdroszczę Wam zrobionej elewacji i w ogóle dużej przestrzeni w domku.

Muszę tu częściej zaglądać bo znalazłam dużo rzeczy "dla siebie", np. stojak na noże (ciekawa jestem, czy udało Ci się taki kupić), umywalka roca :p