marienka 26.08.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Dusia jeszcze nie kupilam tego stojaka ale mam nadzieje ze niedługo to zrobie:) a taki stojak widziałam nawet na allegro:) nazywa sie wudu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dusiaka 30.08.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Piękne kabelki I wydaje mi się, że całkiem sporo metrów ich macie Nie mogę się już doczekać zdjęć wylewek. W zasadzie to zostaną Wam tylko podłogi i przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marienka 31.08.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Haha niby tylko ale chyba został etap najbardziej kasochłonny:( tylko ciagle patrze jak pieniazki ubywaja z konta:( Ogólnie podłogowki mamy 46 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts