witek86 04.04.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 osobny wątek na fotki fachowego montażu:)kuta brama droga ale jeśli domek w dobrej cenie zakupiony to chyba bym sobie odżałował i wstawił i wtedy będzie wszystko ładnie wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witu102 04.04.2012 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2012 tu nie chodziło o koszty, bo poprzedni właściciele robili wszystko jak najlepsze, ale 25 lat temu dostęp do materiałów był lekko ograniczony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
witek86 05.04.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2012 tu nie chodziło o koszty, bo poprzedni właściciele robili wszystko jak najlepsze, ale 25 lat temu dostęp do materiałów był lekko ograniczony... no to jeśli koszt bramy kutej nie jest problemem to zrób taka i wklej obie fotki aby porówać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matress 22.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2013 Witam wszystkich mam bardzo wielki problem moze ktos z Was mogłby mi pomóc moja brama garażowa jest bardzo nie typowa i szukam jakies używanej wys. 3metry i szer 2.50 jesli ktos z Was słyszał o takiej bramie to prosze o kontakt 504604154 Artur dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts