grubby_m 30.03.2012 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Witam planuje budowę domu chciałbym dowiedzieć się ile kosztuje budowa fundamentu 100m2 tradycyjnym systemem a płytą fundamentową tak jak w filmiku: oczywiscie w "systemie gospodarczym" Edytowane 30 Marca 2012 przez grubby_m zła nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.03.2012 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 a może sam poszperasz na forum, sa wątki o tym. WITAJ, nim zapytasz, poszukaj odpowiedzi To nie jest stopa fundamentowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grubby_m 30.03.2012 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 wiesz chodzi mi o aktualne dane oraz opinie a nazwe juz zmieniłem przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jajmar 30.03.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 wiesz chodzi mi o aktualne dane oraz opinie a nazwe juz zmieniłem przepraszam Myślisz ze odsyłam Cie do wątku z przed 50 lat ? Dane najbardziej aktualne to uzyskasz robiąc kosztorysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts