zacozajajco 30.03.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 co myślicie o wykorzystaniu membrany płynnej do naprawy dachu.zaznaczam ze chciałbym pokryc dach na starą pape Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alebaba 31.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Uważam , że nie ma lepszych rozwiązań obecnie na rynku , myślę o polimerach . Tę technologię stosuję z powodzeniem od kilku lat . Niestety nie proponuję wykonywać tego samodzielnie , ponieważ z reguły , przy braku wiedzy i nieznajomości technologi , są to próby nieudane . Dobrze wykonane pokrycie to spokój na czterdzieści , bądź więcej lat , a przynajmniej gwarancja na 15 -cie przy cenie porównywalnej z pokryciem papą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 31.03.2012 09:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 własnie znalazłem taki produkt.jest to produkt belgijski i zauwazyłem ze własnie moge zrobic to sam bez zbędnego płacenia za robocizne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMGOD 31.03.2012 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Można wiedzieć cóż to za belgijski produkt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 31.03.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Hypertectum taka jest nazwa na opakowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WujekM 01.04.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 Słyszałem o czymś takim. Podobno drogie jak ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 02.04.2012 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 własnie dzisiaj poprosiłem o wstepny kosztorys i powiem tobie WUJKUM mysle ze zaryzukuje te kilka procent wiecej tym bardziej zakupiłem tlko 3 kg tego produktu i czekam na poprawe pogody by sam to przetestowac.Ktos mi cos mądrego powiedział,że bede miał dach w jednym kawałku bez zadnych łączeń i do tego w kolorze białym a i mysle ze moje klimatyzatory obnizą o połowe zuzycie energii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 11.04.2012 12:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 mam teraz piękny biały dach na garażu.a co najciekawsze razem z kolegą zajęło nam to około 2 godzin.myśle ze odczekam troszke czasu i pójde na całość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMGOD 11.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Możesz coś więcej na ten temat napisać? Ile tego zużyłeś na cały dach garażu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 13.04.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 zużyłem na garaz 15 kg tego produktu przyjmując lekko naciągając 1kg na 1 m.Bardzo dobrze sie to rozprowadzało wałkiem .Naprawde wielka prostota.No a teraz wielkie zainteresowanie sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMGOD 13.04.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 Malowałeś bezpośrednio na dach czy na pierwszą warstwę papę położyłeś? Dach drewniany czy betonowy? jedno czy wielospadowy? Jaki jest koszt tego produktu? Może jakieś fotki wrzucisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 13.04.2012 15:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 malowałem na starą pape.wczesniej tylko oczyściłem dach ze zbednych śmieci.dobre w tym wszystkim jest ze nie potrzebujemy żadnych obróbek blacharskich .jezeli chcesz kolego jakies fotki to poprosze o maila.postaram sie w ten weekend Tobie przesłac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 13.04.2012 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2012 a co do rodzaju powierzchni.Ze specyfikacji wynika ze nadaje sie na wszelkie podłoża,mozna uszczelniac nim baseny kłaść płytki na ten materiał,ma szerokie zastosowanie.jezeli chcesz namiar na firme gdzie to kupiłem to wszystko przesle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 17.04.2012 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMGOD 23.04.2012 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Poproszę o namiary na firmę, która to sprzedaje, można na pw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 26.04.2012 16:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 jeżeli macie pytania co do membrany w płynie na dachach płaskich to zawsze podpowiem .poprosze o zapytanie na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geokart 29.04.2012 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 o panowie... szacun za akcję marketingową Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMGOD 01.05.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Marketingowców na tym forum jak psów Źle to, czy dobrze ??? Nie wiem Ja się do nich nie zaliczam Więc z pytaniami gdzie to i za ile, to nie do mnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marchew 01.05.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 [ATTACH=CONFIG]111748[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111749[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]111750[/ATTACH] taaak piękne zdjęcia białego dachu nad garażem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DOMGOD 01.05.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Za cienka powłoka? A może pomalował czarnym Planuję budowę domu z dachem płaskim i dlatego ten temat mnie interesuje, na youtubie znalazłem kilka filmików na ten temat Czyli kolor biały jest jak najbardziej możliwy do osiągnięcia , czy jest ktoś na tym forum kto zastosował ten specyfik na dużej powierzchni dachu ponad 170m2 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts