ewemal 31.03.2012 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Zaplanowałam w łazience umieszczenie kabiny prysznicowej przy/na kominie. Nie będzie to kabina robiona (w sensie do płytek doczepiona bateria a na dole wymurowany brodzik) tylko kupiona gotowa ze ścianami (jak szafa właściwie). Czy powinnam pomyśleć o jakiejś dodatkowej izolacji komina (to komin spalinowy z kanałem wentylacyjnym dla tejże łazienki). Nie ukrywam, że do napisania tego postu zainspirowały mnie zdjęcia bobiczka tutaj[ATTACH=CONFIG]108883[/ATTACH] Może na rysunku wygląda to tak, że kabinę można by postawić gdzie indziej, ale wierzcie mi w rzeczywistości nie za bardzo jest to możliwe. Ja po prostu średnio rysuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewemal 02.04.2012 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 To jak? Nie trzeba w ogóle izolować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 02.04.2012 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Nie otwiera mi się zdjęcie bobiczka...Jakie spaliny będą w tym kominie i w jakiej technologii jest zbudowany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewemal 02.04.2012 18:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2012 Spaliny - z pieca węglowego, zbudowany jest z cegły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts