szocik 03.06.2014 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Gratuluję Ewciu. 4400!!! Wow!!! Gigantyczne maleństwo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 03.06.2014 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Yeah!!!!!!!!!!!!!! Cudowności dla WAS :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.06.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Dziękuję za odwiedziny u mnie a przede wszystkim gratuluje synusia. To nieźle się nadźwigałaś, ponad cztery kilo to kawał chłopa. Mój miał zaledwie 3,330 a pod koniec to już ledwo chodziłam więc podziwiam. Jeszcze raz gratuluję i życzę by synek rósł zdrowo, przespanych nocy oraz szybkiego powrotu do formy. edit: Co do porodu to na szczęście za jakiś czas będziesz pamiętać tą cudowną chwilę kiedy tuliłaś synka po raz pierwszy a reszta nie będzie miała znaczenia. Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.06.2014 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ewo, ściskam :hug:serdecznie i cmokam w piętkę maleńką. Jak Julisia przyjęła braciszka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 03.06.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ewo, serdeczne gratulacje! Dobrze wiedzieć, że już po i Mama i Synek zdrowi i cali ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.06.2014 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 Ewunia, muszę na priv napisać, ale i tutaj zacznę. Serdeczne gratulacje! cc nie należy do przyjemności, niestety wiem, ale najważniejsze że jesteście cali, zdrowi i już w domu. Serdeczności i dużo zdrowia, wytrwałości, siły bardzo się cieszę, że napisałaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.06.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 oooooooo superosko widzę że akcja porodowa jak u mnie - też zaczęło się samo, skończyło na cc... teraz jak patrzę z perspektywy to cięcie mi pasuje... szybko i przyjemnie ja już tylko tak rodzić będę teraz niech maluszek, choć to nie maluszek! to kawał facecika jest przecież :) no niech on zdrowo rośnie sobie i raduje Was kaaaaaaaaaaaaaażdego dnia coraz bardziej super że z szybami jakoś się sprawa prostuje - lepsze w całości zmatowione niż "ciapki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 03.06.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 gratulacje i wszystkiego dobrego :):):):):):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 03.06.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2014 (edytowane) Nie pamiętam czy już masz sprecyzowaną wizję pokoju dla maleństwa. Dużo pokoików dziecięcych klik. Spora część to raczej dziewczęce ale też neutralne i męskie są. Pozwolisz że wkleję kilka.http://2.bp.blogspot.com/-Drx2urU7HO8/UQ7aQISXNGI/AAAAAAAAp-w/u7tr3FBnzsE/s1600/b4.jpghttp://3.bp.blogspot.com/-b6fNdDl0NtI/UQ7aJogs4mI/AAAAAAAAp9E/fLCZy_38mTc/s1600/b0.jpg Edytowane 3 Czerwca 2014 przez Doriko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiaimirek 04.06.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 No, No ale wieści dużo zdrówka życzymy, aby malutki rósł zdrowo i dał od czasu do czasu odpocząć mamusi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 04.06.2014 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ewciu wielkie gratulacje Zajrzałam na chwilkę w urlopowej przerwie a tu taka piękna nowina u Ciebie Życzę Wam obojgu dużo zdrówka i samych uśmiechniętych chwil z maluszkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.06.2014 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Gratulki dla całej Czwórki Ty urodziłaś już dwu miesięczne niemowlę.. więc kawał chłopa... a ciuszki miałaś już dla tak dużego maleństwa...? pewnie tak... no Julisia jest... Jak Mała przyjęła braciszka.... ? Ucałuj Ją bo Ona teraz jest bardzo ważna.. i pomiziaj Jasia .... Grztulacje dla Taty też... . Dla Ciebie specjalne buziaki i uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 04.06.2014 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ewuniu serdeczne gratulacje!!!! Ale masz duzego synka. Zdrowka życzę !!!! Buziaczki :********* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 04.06.2014 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Ewcia, gratulacje, buziaki i głaski, tym razem już nie dla brzuszka, a dla różowych stópek Dobrze wiedzieć, że jesteście już po, cali i zdrowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pendrak 05.06.2014 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Przyłączam się do gratulacji, tak dawno mnie nie było, a tu same dobre wiadomości . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 05.06.2014 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 NO KOCHANA !!!!! Serdecznie gratuluję !!! Brawo matka !!! Jeszcze dwójeczka i wstąpisz do zacnego klubu ...alkoholicy czy katolicy ??? A teraz seria głupich pytań Ten dzielny syn to ma juz jakos na imie ? Piszemy o nim tak bezosobowo a to kurna...dziedzic. Ile długości syna Ci wyszło ? Jak się czujesz po cc ? I teraz kazanie, złote rady i w ogóle pitolenie, ale ... Nie ma co rwać włosów z powodu cc. Tak bywa, a przy tak wielkim małym człowieku to może i lepiej. Nie wyrywano Ci go z kanału, nie było prózni i nie uszkodzili dziecka. Wyszedł ? WYSZEDŁ ! I to jest najwazniejsze. Wiem, że dla niektórych kobiet, poród naturalny to K2, dowód ich kobiecości i instynktów macieszyńskich tylko, że po co, Ja sie pytam. Niech mały rosnie, zdrowo sie chowa i da pospać rodzicom. Tego Wam życzę :stirthepot: Co do czuja...hahahahha, czasem tak mam, że ktos strasznie męczy mi mysli. Dzwonie i sie okazuje, że własnie się u niego coś stało, będzie działo lub myślał o mnie. Taka ze mnie dziewczyna szamana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 05.06.2014 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2014 Ewuniu rowniez nie moglabym przeoczyc tak waznego wydarzenia w waszym zyciu i skladam ogromne gratulacje dla przeszczesliwej i dzielnej mamy, dumnego taty i zakochanej siostrzyczki Zycze zdrowka dla malego kawalera i niech Wam rosnie jak na drożdżach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Doriko 06.06.2014 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2014 [...] Wiem, że dla niektórych kobiet, poród naturalny to K2, dowód ich kobiecości i instynktów macieszyńskich tylko, że po co, Ja sie pytam. [...] Znam takie co dały by się pokroić dla cesarki. Dosłownie ;P Ja się bardzo broniłam i nawet podpisałam papierek że się nie zgadzam na cc pomimo wskazań i żałuje. Nie mówię tu o tym że okazało się że naturalnie to wcale nie tak łatwo (pierwsze moje więc nie wiedziałam na co się porywam) to jeszcze zielone wody itd bo długo to trwało i zakażenie krwi u maluszka wyszło. Na szczęście skończyło się na antybiotyku i strachu ale następnym razem jak zaproponują cc to się godzę z miejsca. Cesarka też nie taki miód co prawda nie miałam ale miałam bardzo podobną operację (mięśniak macicy) jak dla mnie koszmar i dla tego nie chciałam cc i rozumiem dlaczego ubolewasz że nie udało się naturalnie, ale widocznie tak miało być. Najważniejsze by dzidzia zdrowa była a my kobitki wiele przetrwamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 17.06.2014 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 O jak fajnie, gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.06.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2014 ja cesarki nr 1 strasznie sie balam - pamietam jak wieczór "przed" płakalam mezowi w manket ze strrachu. Maly byl jednak duzy i zle ulozony wiec szans na naturalny poród nie bylo. Jak zaszlam w druga ciaze to lekarz w niepewnosci trzymal mnie do samego konca. caly czas twierdząc ze bedziemy probowac naturalnie. jak mi sie zaczely regularne skurcze, stwierdził ze jestem za waska w biodrach i mlody sie nie przeciśnie bo jest za duzy Przyznam szczerze ze mi wtedy ulżylo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts