mi_mała 02.10.2014 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Ewcia, jestem już na bieżąco Będzie mi bardzo brakowało codziennej porcji informacji od Ciebie no i zapewne będę bardziej wkurzona do pracy przyjeżdżała - do dziś czytanie Twojego wątku mnie uspokajało i wyciszało Bardzo Ci dziękuję za ten wątek i za to, jaką jesteś I oczywiście czekam na więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-ula- 02.10.2014 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Nie zaglądałam ostatnio a tu takie cuda. Podłoga śliczna, bardzo lubię dębową jodełkę. Ciekawe jak będzie się sprawować? U nas zastój, spędziłam z córką tydzień w szpitalu (zapalenie płuc). Nie mam zamiaru już planować. Co i kiedy będzie to będzie. Nawet na Boże Narodzenie zapraszam rodzinę z dużym znakiem zapytania. Kto wie, co następny dzień przyniesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 02.10.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2014 Piękną masz podłogę Ewa. Czy u Ciebie obok kominka też są świetliki? Bardzo podoba mi się naturalne światło po obu jego stronach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ledocha 04.10.2014 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2014 Witam serdecznie. Na początek chciałam pogratulować pięknego domu, który właśnie się tworzy i wspaniałej Rodzinki. Ja ze swoją gromadką (mamy trzech Synów- 14 i 10 lat, a trzeci ma dopiero 5 miesięcy) wprowadziliśmy się do naszego nowego domku 31 sierpnia, by starsze dzieci mogły iść do nowej szkoły. Nie wszystko jest jeszcze wykończone i brakuje kilku rzeczy, ale juz mieszkamy i jest wspaniałe. Piszę do Ciebie, bo mamy schody właśnie z dębu bielonego. Schody są dwubiegowe ze spocznikiem, a u góry podłoga dąb aspen (prawie biala)- panele. Wrzucam Ci zdjęcia, może na coś Ci sie przydadzą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzazgunia 12.10.2014 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2014 Podłoga rewela, drewno to drewno, zazdraszczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 13.10.2014 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 hej hej Ewa podłoga wygląda rewelacyjnie nie wiem, co więcej powiedzieć, bo wszystko już dziewczyny napisały idealnie pasuje do Twojej koncepcji no i drewno to drewno pamiętam wizualki i "walkę" o jodełkę dobrze wyszło, BA ! nawet bardzo dobrze aaaa i ja trzymam kciuki za wiosnę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fafulja 13.10.2014 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 Witam Julianno. Ależ piękne są te Twoje marzenia i jeszcze piękniejsze jest to,że je urzeczywistniasz . Pozdrawiam gorąco i idę dalej popodglądać Twoje królestwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2014 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 ... Często padają pytania o łączenie z gresem. U nas to soudal - kit do parkietu ... a powiedz czy na to coś się potem nakłada (lakieruje????) ??? czy tylko wyciskasz ten kit w szczelinę, wygładzasz i koniec? pytam bo mnie też to czeka i nie wiem co kupić - czy korek w "kiełbasie" czy ten kit co Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.10.2014 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 a powiedz czy na to coś się potem nakłada (lakieruje????) ??? czy tylko wyciskasz ten kit w szczelinę, wygładzasz i koniec? pytam bo mnie też to czeka i nie wiem co kupić - czy korek w "kiełbasie" czy ten kit co Ty ten w kkiełbasie jeśli dobrze pamiętam ma ella&co , możesz podpytać dokładniej. chyba u mnie kiedys było więcej szczegółów ale już nie pamietam gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 13.10.2014 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2014 dzięx - już napisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 18.10.2014 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 EwuniuU ciebie wszystko wystrzeliło do przodu!!!!Podłoga piękna:)ŚLĘ pozdrowienie dla Ciebie i całej Twojej rodziny!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 18.10.2014 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2014 Piekna podłoga Ewciu - zazdroszcze połączenia: gres-jodełka... super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marnajola 20.11.2014 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ewo, gdzie się podziałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 20.11.2014 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2014 Ewo, gdzie się podziałaś. No właśnie Ewciu - gdzies ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 01.12.2014 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 Puk Puk Czy gospodyni jeszcze tutaj zaglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 01.12.2014 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2014 no właśnie - puk puk puk ........... Ewa wszystko ok?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.12.2014 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Ewuś, mam nadzieję, że u Ciebie wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 23.12.2014 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiwik 24.12.2014 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 [ATTACH=CONFIG]295562[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 24.12.2014 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 http://naforum.zapodaj.net/thumbs/db06c8dd4a99.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts