czuszka 10.01.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 piekne te krzesełka pokazujecie. a nie wiecie gdzie je można kupić-chodzi mi o te z radomska-wpadło mi w oko takie-idealne do barku który ma być na granicy kuchni i jadalni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Moje z poręczami są jak to białe http://image.architonic.com/img_pro2-2/107/1177/nr30-33-02-b.jpg i te czarne http://static.e-mieszkanie.pl/gallery/3525/0_64cfe31c66204f7ba750a24a37bc5a1e9fbbf32a.jpg Te bez podłokietników są takie http://www.krusto.ru/wp-content/gallery/28-05-3/b77951ffe034426d81e4076490967477.jpg Tylko wszystkie mają siedziska z plecionki i to mnie wkurza, bo stale coś sobie o nie zaciągam. Ale... jeden oryginał, jeszcze przed 2-gą wojną kupiony przez moich dziadków, nadal jest u mojej mamy. Julianna, firma mojego „zięcia” robi różne cuda w drewnie. Meble ostatnio zrobili (pokazywałam u Barbary74) z litego dębu pięknie postarzane i pojechały do właścicielki domu na Cyprze. Teraz robią dla niej całą kuchnię. Jakbyś coś potrzebowała to zapytaj u Kaśki na blogu. Wczoraj przysłała mi projekty strony internetowej. Firma od mebelków będzie się nazywała „Joinery”. Wkleję na chwilę te projekty. Teksty jeszcze nie są dopracowane, ale poczytaj jakie przyjazne klientom pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 10.01.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Cudowne wnętrza, przepiękne fotki - lubię do Ciebie wpadać Chyba powinnam dłużej pomyśleć nad moimi krzesłami... te, które kupiłam są za drogie żeby je szybko wymienić, a przecież na świecie jest tyle cudnych rzeczy i wiele z nich chciałoby się mieć W związku z drzewkiem coś Ci sfotografuję i pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Julianna, wszystko jedno co zdecydujesz w sprawie zabudowy, to ścianę ceglaną pociągnij do samego sufitu. I może ten okap w kształcie odwróconego T byłby lepszy. Ten czarny trochę przyciężki i taki country za bardzo. Półki na ceglane konieczne, po pierwsze na wszelkie „durnostoje” i nie tylko, a poza tym pięknie podkreślają cegiełkę. Kapitalny pomysł z tą czarna tablicą. Inspirujący – ja bym sobie specjalnie zamówiła blachę u Ruszczyca w PosterPlate ( http://posterplate.pl/ ). Poza stałą ofertą, robią też na zamówienie w takiej wielkości i taki projekt jak klient sobie wymyśli. Krzesełka, widzę, puściłyśmy w świat :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Juliana, wszystko jedno co zdecydujesz w sprawie zabudowy, to ścianę ceglaną pociągnij do samego sufitu. I może ten okap w kształcie odwróconego T byłby lepszy. Ten czarny trochę przyciężki i taki country za bardzo. Półki na ceglane konieczne, po pierwsze na wszelkie „durnostoje” i nie tylko, a poza tym pięknie podkreślają cegiełkę. Kapitalny pomysł z tą czarna tablicą. Inspirujący – ja bym sobie specjalnie zamówiła blachę u Ruszczyca w PosterPlate ( http://posterplate.pl/ ). Poza stałą ofertą, robią też na zamówienie w takiej wielkości i taki projekt jak klient sobie wymyśli. Krzesełka, widzę, puściłyśmy w świat :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.01.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Znalazłam jeszcze jedną sprytną szafkę. Wprost idealna do wysokiej zabudowy. Otwierasz, chowasz drzwiczki i masz wnękę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 11.01.2013 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 piękne te krzesełka,zawsze je lubiłam w kafejkach.i podobały mi się te z oparciami ,np ten obrotowy -kręciołek,byłby jak wisienka na torciku.Czyżby zaczynałą się nowa era krzeseł na FM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) WIECIE CO DZIEWCZYNY-NIEUWIERZYCIE..... TE krzesla biale z powyzszego zdjecia...3 miesiace temu "nasz GS"-LIKWIDOWAL RESTAURACJE I SPALILI 30 SZTUK TAKICH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Jezu jakbym wiedziala to bym zabrala..... Edytowane 11 Stycznia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Znalazłam jeszcze jedną sprytną szafkę. Wprost idealna do wysokiej zabudowy. Otwierasz, chowasz drzwiczki i masz wnękę [ATTACH=CONFIG]160139[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]160140[/ATTACH] Pesteczko-ja mam taka w swojej zabudowie w kuchni!!!!!Mam ja przygotowana na express do kawy BO nie moglal pozwolic sobie finansowo na taka pod zabudowe;),wiec narysowalam "stolarzowi"(nie lubie uzywac tego okreslenia w stosunku do firm ktore robia kuchnie...)o co chodzi i mam wlasnie w srodku szafy-taka wyjezdzana;)Mam nawet podrowadzony prad;)-tylko expresu nadal nie kupilam;)-JAKBY COS I KTOS POTRZEBUJE-PODESLE ZDJECIE;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) Pesteczko-ja mam taka w swojej zabudowie w kuchni!!!!!Mam ja przygotowana na express do kawy BO nie moglal pozwolic sobie finansowo na taka pod zabudowe;),wiec narysowalam "stolarzowi"(nie lubie uzywac tego okreslenia w stosunku do firm ktore robia kuchnie...)o co chodzi i mam wlasnie w srodku szafy-taka wyjezdzana;)Mam nawet podrowadzony prad;)-tylko expresu nadal nie kupilam;)-JAKBY COS I KTOS POTRZEBUJE-PODESLE ZDJECIE;) Gumiśka, jesteś wspaniała. Ale te krzesełka to... Oooooojjjjjj, szkoda wielka. A dziś na Westwing są takie i podobne po 1000 i więcej. Nóż się w kieszeni otwiera Edytowane 11 Stycznia 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 piękne te krzesełka,zawsze je lubiłam w kafejkach.i podobały mi się te z oparciami ,np ten obrotowy -kręciołek,byłby jak wisienka na torciku. Czyżby zaczynałą się nowa era krzeseł na FM;) Basia, nasi znajomi pewnie będą zmieniać wystrój swojej restauracji (przy następnej wizycie w W-wie polecam Zapiecek na Freta, bo świetnie karmią), to dopilnuję, żeby swoich thonetkowatych nie wyrzucili. Są wszystkie ciemno brązowe bez oparcia, ale od czego w końcu farba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Westwingowe krzesła Ceny są w nazwach plików. Będzie widać po kliknięciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 (edytowane) http://www.pagedmeble.pl/Galeria-produktow-Krzesla gladkie-235 zlotych:rolleyes: Paget w Jasienicy(niedaleko mnie;)-produkuje takie cudenka;) http://www.pagedmeble.pl/Galeria-produktow-Krzesla,,7,11, -to fioletowe tez superowe!!!ROBIA W ROZNYCH KOLORACH Edytowane 11 Stycznia 2013 przez GUMISIOWA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Gumisia, BESTIA z Ciebie Wklejam kilka fotek z tego PAGEDu. to stara polska firma, myślałam, że już nie istnieje, a tu proszę bardzo. Ceny w nazwach. Są od do, bo to zależy od koloru i materiału obiciowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 http://www.pagedmeble.pl/Galeria-produktow-Krzesla gladkie-235 zlotych:rolleyes: Paget w Jasienicy(niedaleko mnie;)-produkuje takie cudenka;) http://www.pagedmeble.pl/Galeria-produktow-Krzesla,,7,11, -to fioletowe tez superowe!!!ROBIA W ROZNYCH KOLORACH Oni mają swoje salony po całej Polsce. A które Ty to fioletowe, bo wyświetla się cała strona. Podaj nazwę to wkleję. Mnie się podobają te – sofka i krzesełko: Idealne, żeby postawić przy toaletce, w przedpokoju albo w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Oni mają swoje salony po całej Polsce. A które Ty to fioletowe, bo wyświetla się cała strona. Podaj nazwę to wkleję. Mnie się podobają te – sofka i krzesełko: [ATTACH=CONFIG]160322[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160323[/ATTACH] Idealne, żeby postawić przy toaletce, w przedpokoju albo w garderobie TEZ JE KOCHAM!!!!! Mnie chodzi o ten fioletowy na ostatniej stronie z krzeslami;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 11.01.2013 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Gumisia, BESTIA z Ciebie Wklejam kilka fotek z tego PAGEDu. to stara polska firma, myślałam, że już nie istnieje, a tu proszę bardzo. [ATTACH=CONFIG]160317[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160318[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160319[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160320[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]160321[/ATTACH] Ceny w nazwach. Są od do, bo to zależy od koloru i materiału obiciowego. NO TAKA FANFASTYCZNA JESTEM;) Oni istnieja i maja sie calkiem dobrze a produkcje maja o rzut beretem ode mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.01.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2013 Aaaa, to fioletowe Produkują i cenami nie zabijają Miło wiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 12.01.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Witaj Julianno,Dawno Cię nie odwiedzałam alke przez ostatnie kilka dni nadrobiłam zaległości i przegryzłam się przez temat kuchni. Ucieszyły mnie te twoje rozważania ponieważ ja jestem na tym samy etapie;) Cegła na ścianie była must have ale powoli zaczęłam sprowadzać się na ziemię:jak ją doczyszcze?jak zamontuje szkło na nie itp. W efekcie owszem będzie cegiełka ale glazurowana popielata. Zaglądnij do mnie i zobacz co pieknego pesteczka podesłała. A co do Twojej kuchni to myślę że tak jak u mnie sprawdzi się okap inoź np w kształcie odwróconego T i półki równoległe do niego pociągnietę. (Taka wizualizacja jest u mnie.) Zaastanów się poważnie z tą cegłą i przemyślcie na spokojnie bo fragment z cegły można zrobić w mniej problematycznym miejscu. Widzę że nowe kszesełka podbiły FM co mnie również niezmiernie cieszy i zaczynam z zapałem oglądać stronę pagedmeble. powodzenie z dokonywaniem wyborów:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sepi75 12.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Witajcie. A propos kuchni , mam coś takiego. Proszę o szczerość. Co sądzicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts