julianna16 25.04.2012 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Magda dziękuję Faktycznie ciekawe rozwiązanie. A coś więcej wiesz? Czyje to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 25.04.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Znalazłam to na stronie francuskiej castoramy: TUTAJ, a TU jest pokazany sposób na "ociekacz"http://www.castorama.fr/images/products/i/i_579175_04.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2012 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Pestko schody rewelacja! Zazdroszcze talentu Dzięki Szocik i wszystkim, którym się podobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.04.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Znalazłam to na stronie francuskiej castoramy: TUTAJ, a TU jest pokazany sposób na "ociekacz" http://www.castorama.fr/images/products/i/i_579175_04.jpg Sluchajcie, a może skorzystać z kratki bambusowej jako ociekacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.04.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziękuję Magdo za szczegóły. Fajna kabina. Ja raczej pójdę w odpływ w płytkach, ale mam jeszcze odrobinkę czasu (jakiś tydzień dwa) by sprawę przemyśleć. Sluchajcie, a może skorzystać z kratki bambusowej jako ociekacza? Czy to oznacza, że bambusowi nie straszna woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOLLIK 26.04.2012 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 bardzo mi się podoba ta kabina z ociekaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Dziękuję Magdo za szczegóły. Fajna kabina. Ja raczej pójdę w odpływ w płytkach, ale mam jeszcze odrobinkę czasu (jakiś tydzień dwa) by sprawę przemyśleć. Czy to oznacza, że bambusowi nie straszna woda? Możesz go zaolejować i będzie OK. Dużo wytrzyma. Albo „kratka” z teaku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 26.04.2012 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 No i znowu się czegoś dowiedziałam . Pesteczko zajrzałam do linka, który wrzuciłaś w wątku kuchennym - projektowym - jest super . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.04.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A widzisz, jaka gapa ze mnie. Pominęłam Ciebie. Wrzucałam wszędzie, sorrki. Zarejestruj się tam na newsletter. Mają fajne rzeczy i taniej. Tylko trzeba polować, bo co ciekawsze czasem znikają świtem bladym. Poza tym są POMYSŁY. Mają tzw magazyn z artykulikami do poczytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 26.04.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 A o czym Babeczki konkretnie mowa? Nie dotarłam do kuchennego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.04.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Aniu, jest taki portal outletowy dekoratorski Westwing. Warto tam zaglądać.Od wczoraj mają m.in. krzesla z poliwęglanu niebanalne i spory wypór aż za 50% niektórehttp://www.westwing.pl/home.php?cat=1157&email=pestka56%40gmail.com&utm_source=sale-newsletter&utm_medium=ww-newsletter&utm_campaign=sale-nl-20120426 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 27.04.2012 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 A to mam subskrybcję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 27.04.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2012 Ewo te panele co mają moi sąsiedzi to Haro oak universal cena 189 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 28.04.2012 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 A widzisz, jaka gapa ze mnie. Pominęłam Ciebie. Wrzucałam wszędzie, sorrki. Zarejestruj się tam na newsletter. Mają fajne rzeczy i taniej. Tylko trzeba polować, bo co ciekawsze czasem znikają świtem bladym. Poza tym są POMYSŁY. Mają tzw magazyn z artykulikami do poczytania Dziękuję . Zarejestrowałam się i kiedyś coś upoluję bladym świtem , a pomysły super . Ewo te panele co mają moi sąsiedzi to Haro oak universal cena 189 m2 Basiu bardzo dziękuję, że pamiętałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 28.04.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2012 Drogie te panele, muszę do mężą gabinetu poszukać czegoś tańszego w 11 mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 30.04.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Oj mamsiu! ale tutaj ruch I jakie różnotematyczne dyskusje Co do dolnej łazienki jak dla mnie zdecydowanie wersja C, z umotywowaniem, jakie wpisała Basia KRK No i jest ścianka :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 30.04.2012 12:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Drogie te panele, muszę do mężą gabinetu poszukać czegoś tańszego w 11 mm. No niestety . U mnie nie jest dużo, bo tylko 20 m, ale i tak jak porównam do tych Twoich, które znalazłam w lepszej cenie, to wychodzi prawie 1100 zł różnicy. To już kwota warta przemyślenia. Będę musiała zapytać czy poradzą sobie z wylewką na dwóch różnych poziomach... Oj mamsiu! ale tutaj ruch I jakie różnotematyczne dyskusje Co do dolnej łazienki jak dla mnie zdecydowanie wersja C, z umotywowaniem, jakie wpisała Basia KRK No i jest ścianka :D Dziękuję Aantenko - mój Dobry Duszku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 01.05.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Na pewno sobie poradzą z wylewką na różnych poziomach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 01.05.2012 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 (edytowane) Na pewno sobie poradzą z wylewką na różnych poziomach Nawet jeśli to wylewka w tym samym pomieszczeniu? W salonie chcę oddzielić jadalnię i część wypoczynkową. W jadalni płytki (te same co wiatrołap, korytarz i kuchnia), a w salonie deska trójwarstwowa, to różnica około połowy centymetra. Płytki już mam - ZIRCONIO CEMENTO w kolorze gris, rozmiar 60 x 60. Zdjęcia nie oddają ich prawdziwego koloru i piękna. Są jaśniejsze i mają nieregularne "przecierki" polerowane. http://www.domus.pl/upload/articles/gresy/zirconio/cemento/plakat1.jpg http://euro-ceramika.pl/dir_upload/photo/210efa402f0d6a2d8f4cbdf091eb.jpg Tu najbliższe prawdy, ale nadal nie to: http://193.164.197.60/images/031/0319199140.jpg Muszę zrobić jej realne zdjęcie, bo nie znalazłam takich, które by je odzwierciedlały idealnie. Natomiast deski chciałam takie (w rzeczywistości też jaśniejsze, ale docelowo ściemnieją więc może taki efekt osiągnę): http://s1.myfloor.pl/static/galleries/2350/4d00f3eb20028.jpg Choć coraz częściej myślę jednak o jasnej podłodze... Muszę rozeznać temat . A tutaj rzut podłóg - jestem winna wyjaśnienie - ten pasek to kafle o lekko innym odcieniu (Zirconio cemento elite). Kupiliśmy 10 m okazyjnie. Chciałam je wykorzystać, tym bardziej, że tych bazowych kupiliśmy tak "na styk", ale nie wiem czy to będzie dobrze wyglądało. Jak sądzicie? Pasek tworzy literkę G. Biegnie od wiatrołapu, przez korytarz, jadalnię, aż do salonu kończąc swój bieg pod kominkiem i jednocześnie rozwiązując problem zabezpieczenia tego miejsca. Może macie inny pomysł na ich umieszczenie, bo gdzieś je muszę wkomponować . Na rzucie są też zaznaczone miejsca gdzie staną ścianki z cegły - wiatrołap i salon . http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=schodydb.jpg&res=landing Edytowane 1 Maja 2012 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 02.05.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Zirconio cemneto gris pięknie się zapowiada Natomiast pasek z innych płytek powiem szczerze mnie ociupinkę niepokoi... Lubię ramki wszelkiego rodzaju, kontrastowe też, ale jakos w tym układzie nie do końca "widzę" ten dodatkowy element płytkowy. A nie masz gdzie tych 10m2 spożytkować? Grisy po prostu już teraz domówcie, skoro macie na styk (jak będzie ciut inne wybarwienie to dasz w kuchni jeszcze pod meblami A te elitarne cementy do łazienki by się nie nadały? :D:D Albo do łazienki i spiżarki (tam też coś musi na podłodze leżeć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts