Beata Weronika 08.02.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jej Ewa! Calkiem podobne mamy sypialnie i nawet podobne inspiracje Ale ja nie mam skosow...i szafy. Mam za to podobne okno i na tej samej sciane łózko. I polke tez chce zrobic za łózkiem tak jak Ty. Czy nie zastanawialas sie nad wyzszym łózkiem? Nie wiem jak to by wygladalo czy nie za blisko skosu mielibyscie twarze ale mi takie niskie łózka na nasze stare lata wydaja sie byc niepraktyczne Teraz mam niskie i w porownaniu do tego na jakim mialam przyjemnosci spac w pewnym apartamencie w Portugalii to moje lozko nie jest lozkiem... Przyrzeklam sobie ze musze takie miec jak w tej Portugalii. To byla mniej wiecej taka wysokosc Ale moze rzeczywiscie za wysokie, za blisko skosu u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ewcia podgladam, podczytuje i kciuki trzymam za szybkie realizacje. Oj ciekawa jestem tej Twoje chatki, ciekawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ewuś, zazdroszczę tych hektarów w sypialni Ja mam połowę z tego i to jeszcze w kształcie prostokąta. To jest dopiero nieustawność! Podoba mi się pomysł pestki co do szafy. No i drewniany sufit http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Jeśli się natknę na jakieś ciekawe inspiracje, będę podrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 I słusznie! Naprawdę podglądam co robisz z wypiekami na twarzy. Mi za późno niektóre rzeczy się wyklarowały Ta sypialnia o której napisałam ma ciut ponad 30m2, też ma skos i jest dłuuuuga na 8m i szeroka na niecalutkie 4. Lampiszcze fajne szafę bym przemalowała na biało ale zostawiła z tymi uchwytami itd. żeby przypadkiem jakieś retro-coś nie wyszło. Aniu To mnie zaskoczyłaś, bo przecież Ty masz tak wszystko pięknie przemyślane. Gdzie tylko pokażesz skrawek swojego domku tam potwierdzenie, że tak jest Czy Ty planujesz u siebie jakieś większe zmiany? Takie pomieszczenie 8x4 można fajnie podzielić strefami. Nie wiem jak dokładnie wygląda układ (okna, drzwi i gdzie jest skos), ale na pewno można tam fajnie urządzić i sypialnię, i kącik do wypoczynku tudzież buduar . Na pewno masz już jakieś pomysły , a my chętnie doradzimy . A Ty masz coś przeciwko retro? ja tez bede miała problem z zabudową , wiec może coś w tym stylu : (...) Iwonko najpiękniej dziękuję Bardzo podobają mi się te marszczone zasłony Tylko u mnie i tak będzie ciężko, bo okno jest w ścianie szczytowej i sufitu będę miała mniej niż okna (albo dokładnie tyle co okno), więc zasłony będę mogła powiesić tylko na czymś co wychodzi ze ściany, a nie sufitu. Tutaj widać o co chodzi. http://img18.imageshack.us/img18/3553/pa040038.jpg Skoro już piszę o suficie, to zastanawiam się jak go wykończyć? Czy tak? (w sensie obniżyć i zrobić podwieszany) http://2.bp.blogspot.com/_wMTvg2XrzpU/TDRnPebOntI/AAAAAAAAFvs/AHebzGknXRQ/s1600/hoh7.jpg Źródło Czy tak? (skos do samej góry i zostawienie jętek) http://naszemieszkanie.files.wordpress.com/2010/01/biale_podlogi_delikatissen.jpg Źródło Jak byście zrobiły? Maskowanie karnisza koniecznie. Jak będziesz kładła deski na suficie, to się pięknie skomponuje. Mam książkę z wzorami i opisami jak wykonać różne dekoracje okienne. W wolnej chwili zeskanuję Ci kilka. Może coś Cię zainspiruje. One są nietypowe. Niektóre paskudne, ale jest kilka takich chytrych pomysłów, które sama bym chętnie wykorzystała kiedyś. Szafę pomalowałabym na kolor ścian, skoro już musi zostać i... mam na nią pomysł. Ściana szafowo-drzwiowo świetnie dałaby się zabudować po bokach i nad szafą, tak, żeby drzwi znalazły się we wnęce. Szafa wyglądałaby, jak wstawiona w specjalnie przygotowane, dobrze dopasowane miejsce. A gdyby Ci na tym zależało, to te odbudowy można też wykorzystać jako szafki. Kasiu, chętnie, chętnie . Bo mam jeszcze salon i kilka pokoi, a dekoracji okiennych na razie nie ruszyłam wcale (w sensie pomysłu na nie) Ooo to jest świetny pomysł na moją szafusię . Nie wiem czy ten program będzie to potrafił, ale pokombinuję Dziękuję za pomysł Aaa... i cieszę się, że "pozwalacie" na jej przemalowanie . To jest doskonały pomysł. Dziękuję Aniu za poparcie Ewcia - a więc czas na sypialnię... A za łóżkiem nie widziałabyś otwartych półek na książki, do poczytania w łóżeczku? Trochę też szkoda tej przestrzeni za TV, tam będzie zabudowa? Myślę sobie, że te 2 szafy do sypialni, to o jedną za dużo;) Cieszę się Natalko, że jesteś . Hmm... ale jak te otwarte półeczki? Jeszcze bardziej odsunąć łóżko i zrobić do nich dostęp? Czy tylko z boku? Jak znam siebie, to z czasem ta moja półka obrośnie książkami, prasą i innymi dokumentami . Pod skosem za ścianą TV chciałam zwykłe komody malm http://drobiazgikea.mexcom.pl/foto/sypialnia/malm_6szuflad_2x3_biala.JPG A te dwie szafy, o których piszesz to odnośnie mojej obecnej sypialni? Bo w tej nowej będzie tylko jedna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ewuś, zazdroszczę tych hektarów w sypialni Ja mam połowę z tego i to jeszcze w kształcie prostokąta. To jest dopiero nieustawność! Podoba mi się pomysł pestki co do szafy. No i drewniany sufit http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Jeśli się natknę na jakieś ciekawe inspiracje, będę podrzucać Dziękuję Dropinko Twoje inspiracje są zawsze przecudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 (edytowane) Ewa, jestem, czytam, zastanawiam się, układam klocki, myślę, myślę... Ten pas ledowy to coś "nietrintrant" I szaf faktycznie sporo jak na 1 sypialnię. Czy w domu jest inne pomieszczenie, gdzie można by je zaalokować? Ja mam tzw. "pokój gościnny", w którym docelowo wylądują wszystkie obecne meble, których szkoda wyrzucać, a funkcje swoje spełnią Natomiast zabudowa za łóżkiem bardzo na tak inspiracje piękne, na pewno wymyślisz coś wyjątkowego. I tak sobie myślę, że mam w zasadzie bardzo podobny układ, tylko w lustrzanym odbiciu i w miejscu Twojej ścianki telewizyjnej wejście do garderoby, więc dużo łatwiej... PS. Czy ja dobrze zrozumiałam, że macie obecnie łóżko o wymiarach 200 x 200??? Toż to rozpusta!! Edytowane 8 Lutego 2013 przez Moorela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Przeciwko nie ino mi się przejadło. W dodatkach jest fajne, ale całe pomieszczenie od a do z jest tak dosłowne, że nie dla mnie . Pokój do urządzenia ohoho za 100 lat więc nie ma problemu . Malmy mam u młodego i je baaardzo lubię . Tylko kupiliśmy dwa osobne i skręciliśmy ze sobą w razie czego można rozdzielić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Jej Ewa! Calkiem podobne mamy sypialnie i nawet podobne inspiracje Ale ja nie mam skosow...i szafy. Mam za to podobne okno i na tej samej sciane łózko. I polke tez chce zrobic za łózkiem tak jak Ty. Czy nie zastanawialas sie nad wyzszym łózkiem? Nie wiem jak to by wygladalo czy nie za blisko skosu mielibyscie twarze ale mi takie niskie łózka na nasze stare lata wydaja sie byc niepraktyczne Teraz mam niskie i w porownaniu do tego na jakim mialam przyjemnosci spac w pewnym apartamencie w Portugalii to moje lozko nie jest lozkiem... Przyrzeklam sobie ze musze takie miec jak w tej Portugalii. To byla mniej wiecej taka wysokoschttp://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=168670&d=1356100069 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=168671&d=1356100052 Ale moze rzeczywiscie za wysokie, za blisko skosu u Was. Ooo pisałam swojego posta i nie widziałam, że miałam kolejne miłe odwiedzinki Hej Beatko Naprawdę? Ale chyba jeszcze nie pisałaś o swojej sypialni w szczegółach? No niestety... ja mam skosy, szafę, a nawet łóżko do kompletu Idę zmierzyć... Materac mamy na wysokości 40 cm, to chyba ok? Jak masz teraz? Na starość może nazbieramy by je wymienić . Piszesz, że też chcesz mieć półeczkę za łóżkiem, więc jeśli wyższe łóżko, to i półka musi być wysoko. W Twoich inspiracjach zaskoczyła mnie ta druga. Widziałyście jak łóżko pięknie przykrywa okno? A my przejmujemy się jak coś wystaje 2 cm Dziękuję, że zajrzałaś Ewcia podgladam, podczytuje i kciuki trzymam za szybkie realizacje. Oj ciekawa jestem tej Twoje chatki, ciekawa... To będziesz się Madziu musiała uzbroić w cierpliwość Mam nadzieję, że wtedy jeszcze będziesz zaglądać na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.02.2013 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Normalnie ruch jak na Centralnym Ewa, jestem, czytam, zastanawiam się, układam klocki, myślę, myślę... Ten pas ledowy to coś "nietrintrant" I szaf faktycznie sporo jak na 1 sypialnię. Czy w domu jest inne pomieszczenie, gdzie można by je zaalokować? Ja mam tzw. "pokój gościnny", w którym docelowo wylądują wszystkie obecne meble, których szkoda wyrzucać, a funkcje swoje spełnią Natomiast zabudowa za łóżkiem bardzo na tak inspiracje piękne, na pewno wymyślisz coś wyjątkowego. I tak sobie myślę, że mam w zasadzie bardzo podobny układ, tylko w lustrzanym odbiciu i w miejscu Twojej ścianki telewizyjnej wejście do garderoby, więc dużo łatwiej... PS. Czy ja dobrze zrozumiałam, że macie obecnie łóżko o wymiarach 200 x 200??? Toż to rozpusta!! O co chodzi z tą liczbą szaf? Bo piszecie w liczbie mnogiej, a ja tam mam jedną szafę. Aaa... teraz załapałam. Szafa jest jedna - to całość . U góry jest łączona wieńcem. To taka nowoczesna szafa 3-drzwiowa, która ma 6 skrzydeł Szafa weszłaby jeszcze może do mojego gabinetu, bo jest na dole i nie ma skosów, ale tam byłaby zupełnie od czapy . Nawet malowanie by nie pomogło , i co bym wtedy postawiła w tej wielgachnej sypialni? Ale powiem Wam, że budzą się moje szare komórki, bo tego wariantu by wyekspediować szafę zupełnie nie brałam pod uwagę... Tak, łóżko mamy ogromne 200 to wymiar całości. Materac ma 180x200 i jest superwygodne. Spokojnie wyśpią się 3 osoby Będziesz zmogła wypróbować Marzenko, jak do mnie wpadniesz Przeciwko nie ino mi się przejadło. W dodatkach jest fajne, ale całe pomieszczenie od a do z jest tak dosłowne, że nie dla mnie . Pokój do urządzenia ohoho za 100 lat więc nie ma problemu . Malmy mam u młodego i je baaardzo lubię . Tylko kupiliśmy dwa osobne i skręciliśmy ze sobą w razie czego można rozdzielić. O nie wiedziałam, że tak można z malm. To fajnie, bo w przyszłości można zrobić łatwiej przemeblowanie . W moim urządzaniu żaden styl nie będzie dosłownie, bo kurcze za dużo mi się podoba . Oby nie wyszedł eklektyczny koszmarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.02.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Da się je złączyć ale nie trzeba tego robić (bo to jednak dziurawienie) jeśli się nie będą rozchodzić. U nas jakieś krzywuski wyszły i skręciliśmy. A poza tym chyba taniej wyszło troszeczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 08.02.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 no ja sie wypisywac tak szybko nie mam zamiaru. Jak sie urządze moze troszkę to na wnetrza wróce - teraz czasu mi brak, zeby ustawiac i przestawiac. A lazienki lubię... wiec na pewno jeszcze kiedys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 08.02.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Będziesz zmogła wypróbować Marzenko, jak do mnie wpadniesz Ewuniu, ale pamiętasz, że my najczęściej kończymy w łóżku w czwórkę? No i Wasza trójka... będzie w sam raz, my wyćwiczeni spać jak śledzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.02.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Króciutko, bo do wtorku muszę się z moja gazetka wyrobić, a jeszcze mam najnowszego Bonda do obejrzenia i NIE PRZEPUSZCZĘ. Łóżko jak będzie za niskie, to materac może przewędrować na dwie warstwy palet Sufit deskowany – wiesz, Julianna, że ja kocham drewno. Mam go u siebie masę i na podłogach i na sufitach. Salon ma katedralny deskowany. Wszystkie pomieszczenia na górze też mają skosy. Z tej miłości powiedziałabym zostaw jętki widoczne i rób „dzióbek”. Ale rozsądek i doświadczenie mówi, że masz te jętki zostawić widoczne, ale na nich położyć deskowanie, a w ten trójkąt napchać ocieplenia ile się da. Zrób też na całych skosach podwójne ocieplenie. Zimą nie zaszkodzi, a latem mi podziękujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 08.02.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2013 Ja bym jętki zostawiła,strasznie mi się podobają.Ewuś masz piękną,dużą tę sypialnię,ładnie symetryczną,z dużym oknem po środku i dużym tarasem-balkonem, o czym nie napisałaś.Ja osobiście bym tego podświetlenia za półką za łóżkiem nie robiła.w szafie bym tylko zmieniła na gładkie te dwa fronty szklane,jak masz dwie szafy to z tej drugiej możesz przełożyć.Łóżko masz ogromniaste,ja mam teraz 180 cm szerokie ,ale 2 metry,to już cała rodzina może w nim spać,planujesz jeszcze jakieś bejbisy?W jakiej kolorystyce chcesz zrobić sypialnię?biało czarną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 09.02.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Da się je złączyć ale nie trzeba tego robić (bo to jednak dziurawienie) jeśli się nie będą rozchodzić. U nas jakieś krzywuski wyszły i skręciliśmy. A poza tym chyba taniej wyszło troszeczkę . Wariant ekonomiczny do mnie przemawia . Dziękuję Aniu no ja sie wypisywac tak szybko nie mam zamiaru. Jak sie urządze moze troszkę to na wnetrza wróce - teraz czasu mi brak, zeby ustawiac i przestawiac. A lazienki lubię... wiec na pewno jeszcze kiedys Ja mam wyrzuty sumienia, że tak rzadko zaglądam na wątki projektowe, które kiedyś były "moim domem" na FM, ale przyszedł czas, że trzeba się bardziej skupić na własnych ścianach . Jak już sobie z nimi poradzę, to też będę tam częściej zaglądać Zatem będziemy się Madziu spotykać Ewuniu, ale pamiętasz, że my najczęściej kończymy w łóżku w czwórkę? No i Wasza trójka... będzie w sam raz, my wyćwiczeni spać jak śledzie Pamiętam, pamiętam Marzenko Damy radę . Jak widzisz moja sypialnia jak namiot cyrkowy, więc się pomieścimy Króciutko, bo do wtorku muszę się z moja gazetka wyrobić, a jeszcze mam najnowszego Bonda do obejrzenia i NIE PRZEPUSZCZĘ. Łóżko jak będzie za niskie, to materac może przewędrować na dwie warstwy palet Sufit deskowany – wiesz, Julianna, że ja kocham drewno. Mam go u siebie masę i na podłogach i na sufitach. Salon ma katedralny deskowany. Wszystkie pomieszczenia na górze też mają skosy. Z tej miłości powiedziałabym zostaw jętki widoczne i rób „dzióbek”. Ale rozsądek i doświadczenie mówi, że masz te jętki zostawić widoczne, ale na nich położyć deskowanie, a w ten trójkąt napchać ocieplenia ile się da. Zrób też na całych skosach podwójne ocieplenie. Zimą nie zaszkodzi, a latem mi podziękujesz Pesteczko, już mnie znasz, więc wiesz, że palety dla mnie jak najbardziej tak (mówię tylko w swoim imieniu, bo wiem jaka byłaby reakcja mojego M.). Nasze łóżko jest w moim odczuciu takie w sam raz. A z wiekiem zobaczymy jak będą sobie radzić nasze kości . Wczoraj główkowałam nad tym sufitem i też zwyciężył wariant racjonalny, czyli podwieszenie sufitu i zmniejszenie kubatury do ogrzania. Dziękuję za Twój głos w tej sprawie . Teraz został problem czy jętki schować czy zostawić. Jeszcze nie widziałam takiego ściętego z jętkami na wierzchu i nie wiem czy nie będzie to dziwnie wyglądało? Masz coś w swoich zasobach? Ja bym jętki zostawiła,strasznie mi się podobają. Ewuś masz piękną,dużą tę sypialnię,ładnie symetryczną,z dużym oknem po środku i dużym tarasem-balkonem, o czym nie napisałaś. Ja osobiście bym tego podświetlenia za półką za łóżkiem nie robiła. w szafie bym tylko zmieniła na gładkie te dwa fronty szklane,jak masz dwie szafy to z tej drugiej możesz przełożyć.Łóżko masz ogromniaste,ja mam teraz 180 cm szerokie ,ale 2 metry,to już cała rodzina może w nim spać,planujesz jeszcze jakieś bejbisy? W jakiej kolorystyce chcesz zrobić sypialnię?biało czarną? Dziękuję Basiu, że zajrzałaś . Tak, mam spory taras, a nad nim krokwie i jętki, które będę mogła w przyszłości zabudować na ogród zimowy, ale to pieśń przyszłości. Myślałam, że chociaż Ty jedna poprzesz mój pomysł ledowy, bo chyba też u siebie gdzieniegdzie ledy planujesz? No nic, muszę to jeszcze przemyśleć Podsunęłaś mi natomiast pomysł by "rozłączyć" tę 3-elementową szafę i zostawić tylko te dwie boczne części. Chyba to też miała na myśli Natalia, ale nie zrozumiałam, bo dla mnie moja szafa to jedność . Wtedy można pokombinować z proponowanym przez Pesteczkę wariantem garderoby walk in. Tak naprawdę nie potrzebuję jej, bo mam osobne pomieszczenie na garderobę, ale jest to jakiś pomysł na pomniejszenie przestrzeni. Wizki wychodzą strasznie szare, ale nie potrafię tego zmienić. Skosy robię białe, a i tak wyświetlają się jako szare . Nie mogłam też odnaleźć grzejników w programie, ale będą po obu stronach okna tarasowego. Wygląda mniej więcej tak: http://img824.imageshack.us/img824/379/walk1z.jpg http://img826.imageshack.us/img826/8656/walk6.jpg http://img441.imageshack.us/img441/5593/walk7.jpg http://img62.imageshack.us/img62/6181/walk3.jpg http://img443.imageshack.us/img443/510/walk5i.jpg I jak? Lepiej? Basiu, to łóżko mieliśmy na długo nim o dzieciach myśleliśmy. Gdy myśleć zaczęliśmy okazało się, że duże, wygodne łóżko nie wystarcza Zatem cieszymy się co Bozia dała i nie stajemy w poprzek naturze . Gdyby jeszcze raz okazała się silniejsza od medycyny, to jestem gotowa oddać tę sypialnię na bawialnię . Co do kolorów to raczej planuję jasną kolorystykę: biel, krem, len, może taupe, szary - takie chodzą mi po głowie. A le to stan na dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ewa,a ja mam własnie ochotę przmalować mój niebieski w sypialni na jakiś kolor ziemi i zastanawiam się czy to zrobić teraz ,czy trochę później. Na wizualizacji taki układ wygląda fajnie ,ale ta ścianka pomniejszy pokój ,a co Ci konkretnie da? tylko schowasz komody,miałoby to większy sens gdyby tam była garderoba.Poza tym jak planujesz deski na skosy to będą mniej widoczne,a to będzie duża ozdoba sypialni.Masz sypialnię pięknie symetryczną z tymi skosami,jak ubierzsz ją w deseczki będzie jeszcze łądniej,a chyba ta ścianka za łóżkiem pomniejszy efekt.Ale na wizkach wygląda ogólnie taki ukłąd też ładnie. Co do ledów ja mam je mieć na górze,ale na dole bym nie zrobiła. sypialnie: ja mam podobnie ledy i to moja ulubiona sypialnia ,to dlaczego dałam ten błękit muszę to pokazać bo mi się też ostatnio czarny kolor podoba a tutaj coś podobnego jak na ostatnich wizkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 09.02.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Wrzucajcie, wrzucajcie inspiracje. Moze i ja cos zgapię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 09.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hej Julianko Przyszłam oddać głos w sprawie sufitu sypialnianego :yes:Jestem za odkrytymi jętkami :yes:Strasznie mi się podobają :yes:I wiem ,że jeżeli kiedyś przyjdzie mi zaadaptować ,moje nieużytkowe poddasze o wysokości 4m.(w parterówce ),to na pewno tak zrobię Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 09.02.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Ewcia-no nie widzą mi się aż 2 ścianki dobudowane, lepiej łóżko będzie wyglądać przy skosie. Kiedyś ( gdzie u kogo?)widziałam inspirację z biblioteczką na ścianie kolankowej dokoła łóżka. Genialnie, ja tam lubię czytać w łóżku... dowiedziałam się, że mam otwarte jętki, a nie belki jak sądziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 09.02.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Hej Julianko Przyszłam oddać głos w sprawie sufitu sypialnianego :yes:Jestem za odkrytymi jętkami :yes:Strasznie mi się podobają :yes:I wiem ,że jeżeli kiedyś przyjdzie mi zaadaptować ,moje nieużytkowe poddasze o wysokości 4m.(w parterówce ),to na pewno tak zrobię Pozdrawiam Ola super masz,nic tylko rodzić i adoptować poddasze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts