narendil 12.02.2013 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zajrzałam z nadzieją, że może pestka uchyliła rąbka tajemnicy. Wiem, że to czasochłonna praca, ale tak tyci tyci? 1/10 obrazka? No nic, poczekam jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Czekajcie Kochane. Ja do jutra, a już widzę, że raczej pojutrza jestem zarżnięta czasowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 12.02.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Zbieram jeszcze inspiracje z netu na podparcie pomysłu a tutaj.. Moj nie jest identyczny , ale co do zasady takie same ma funkcje , kupiony w JULA Najbliższej chyba bedzie do nowego CH w Gliwicach Iwonko dziękuję Jestem strasznie ciekawa co planujesz . Chcesz zrobić taki stół jaki szukałaś? Nie byłam jeszcze w Jula. Będę miała okazję zobaczyć co dają . Zestaw bardzo fajny. Trzymam kciuki za efekty Powiem ,że Pestka robi napięcie ,te tajemnicze ,że coś fajnego znalazła,aż się chce krzyczeć mów,pokaż ,ja jestem niecierpliwa cholernie ,mnie już skręca ,chcę to zobaczyć, Ewcia ja jestem za odeskowaniem z dwóch stron i do cholery piękną masz sypialnię ,te okno ładnie umieszczona:P Basiu znasz powiedzenie, że trawa zawsze bardziej zielona po drugiej stronie? Moja sypialnia sama w sobie mnie cieszy, nawet metraż mi nie przeszkadza, tylko nie mam do końca pomysłu jak to wszystko razem ogarnąć by wyglądało dobrze . Ja też jestem ogromnie ciekawa pomysłu Kasi Zajrzałam z nadzieją, że może pestka uchyliła rąbka tajemnicy. Wiem, że to czasochłonna praca, ale tak tyci tyci? 1/10 obrazka? No nic, poczekam jeszcze Czekajcie Kochane. Ja do jutra, a już widzę, że raczej pojutrza jestem zarżnięta czasowo Pesteczko czekam spokojnie Czytałam u Basi jaką masz personę "do obsłużenia", ale wiem, że sobie z nią świetnie poradzisz http://emoty.blox.pl/resource/ven.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 A gdzie tam poradzę. Poległam na całej linii. Robię jak chce. Trudno - moje zdrowie ważniejsze. Tylko jak mi coś po wydrukowaniu powie, to obtańcuję jak Święty Michał diabła. To jest problem tych co się znają – kontakt z tymi co się nie znają. Pewnie sama tego doświadczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 12.02.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 nie taka prosta sprawa, żeby Pestka tv schowała, bo on pewnie ciężki jest, trza czekać cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2013 Pesteczko czekam spokojnie Czytałam u Basi jaką masz personę "do obsłużenia", ale wiem, że sobie z nią świetnie poradzisz Pokazać mogę tylko na priv, bo tyle nagadałam. Właśnie spadł mi przed chwilą kamień z serca z głośnym ŁUP – pani zaakceptowała grafikę i zdjęcia okładki i artykułu. Oczywiście nie te, które ja bym wybrała ale już po problemie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 13.02.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witaj Ewus:bye:W koncu przybylam Bardzo podoba mi sie pierwsza wersja sypialni z scianka TV, ale wtedy bez tej przeciwleglej . Lozko podsunelabym do skosu. bardzo ladne inspiracje dziewczyny wynalazly. Podoba mi sie granacik na scianie, o ktorym tez myslalam w swojej sypialni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 13.02.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 A gdzie tam poradzę. Poległam na całej linii. Robię jak chce. Trudno - moje zdrowie ważniejsze. Tylko jak mi coś po wydrukowaniu powie, to obtańcuję jak Święty Michał diabła. To jest problem tych co się znają – kontakt z tymi co się nie znają. Pewnie sama tego doświadczasz No niestety znam to nie taka prosta sprawa, żeby Pestka tv schowała, bo on pewnie ciężki jest, trza czekać cierpliwie Może Pesteczka myśli, że będzie tam ten mój z wielkim kineskopem Pokazać mogę tylko na priv, bo tyle nagadałam. Właśnie spadł mi przed chwilą kamień z serca z głośnym ŁUP – pani zaakceptowała grafikę i zdjęcia okładki i artykułu. Oczywiście nie te, które ja bym wybrała ale już po problemie. O jak dobrze . Będziesz miała ją z głowy . Pokaż, pokaż :D Witaj Ewus:bye:W koncu przybylam Bardzo podoba mi sie pierwsza wersja sypialni z scianka TV, ale wtedy bez tej przeciwleglej . Lozko podsunelabym do skosu. bardzo ladne inspiracje dziewczyny wynalazly. Podoba mi sie granacik na scianie, o ktorym tez myslalam w swojej sypialni Hej Alusia Cieszę się, że jesteś i dziękuję za Twoją opinię . Właśnie sobie uświadomiłam, że nie wiem na czym u Ciebie stanęło. Idę zapytać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 13.02.2013 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Julianna, właśnie odkryłam, jaki kolor dominuje w tym roku w dizajnie – Emerald Green Nigdy go jakoś nie brała pod uwagę jako koloru do wnętrza. Zupełne zaskoczenie Jak świetnie się komponuje z różnymi kolorami, a szczególnie z szarym. Tv można każde schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.02.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mnie osobiście takie skosy wybite deskami bielonymi bardzo się podobają.. Mam takie u siebie w salonie, więc ja jestem za takimi bielonymi dechami po sam szczyt.. lub chociaż skos.. Pozdrowionka zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.02.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ewa bielone deski beda super, jak Masz mozliwosc to do samej góry, sypialnia spora. Mnie jakos nie lezy ta scianka z TV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 14.02.2013 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ewcia kiedy wpadniesz na kawę ,zapraszam w przyszłym tygodniu,będzie czajnik roboczy wprawdzie,ale woda jak mineralna ze 100metró∑ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2013 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ewcia kiedy wpadniesz na kawę ,zapraszam w przyszłym tygodniu,będzie czajnik roboczy wprawdzie,ale woda jak mineralna ze 100metró∑ Oooo, to masz jak u nas. My nawet kąpiemy się w oligo (podobno). Ale smaczna i można nawet być prosto z kranu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 14.02.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Mnie się bielone bardzo podobają Ewuś przepraszam, że do Ciebie z prywatą przyszłam po prośbie przepraszam, że tylko tak zaglądam, czytam, nie za bardzo piszę bo w moim życiu znowu młyn i czasu baardzo brak. Muszę dzieciakom zrobić pokój, sprawa na "cito" - siostra zabiera stare meble moich dzieci. Mam jakieś 3-4 tygodnie, a dopiero się za to zabrałam. Nie wiem zupełnie jak pomieścić sprzęty. Może zajrzycie do mnie i coś doradzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 14.02.2013 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Julianna, właśnie odkryłam, jaki kolor dominuje w tym roku w dizajnie – Emerald Green http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=169828&d=1360772637 Kasiu szmaragd przepiękny faktycznie . Zupełnie go nie dostrzegałam w inspiracjach. Może dlatego, że ja jednak spokojniejsze kolorystycznie wnętrza wolę . Mnie osobiście takie skosy wybite deskami bielonymi bardzo się podobają.. Mam takie u siebie w salonie, więc ja jestem za takimi bielonymi dechami po sam szczyt.. lub chociaż skos.. Pozdrowionka zostawiam Arniko, ślicznie dziękuję za kolejne odwiedziny . Zajrzę do Ciebie z przyjemnością by zobaczyć deseczki . Ewa bielone deski beda super, jak Masz mozliwosc to do samej góry, sypialnia spora. Mnie jakos nie lezy ta scianka z TV.... Dziękuję Anetko . Twoje deseczki też pomogły mi w decyzji Gdzieś czytałam, że inaczej montuje się wieszaki do ocieplenia, albo inne wieszaki niż do k-g. Muszę zgłębić temat, bo będziemy to raczej robić sami. A może Wy coś podpowiecie? Powoli żegnam się z ścianką TV, ale jeszcze nie tak całkiem . Czekam na przypływ nowej energii . Ewcia kiedy wpadniesz na kawę ,zapraszam w przyszłym tygodniu,będzie czajnik roboczy wprawdzie,ale woda jak mineralna ze 100metró∑ Basiulka z przyjemnością Niestety od przyszłego tygodnia wracam do pracy, ale na pewno jakoś się zorganizuję i z ogromną radością zobaczę Twoje piękne wnętrza na żywo Sama sobie zazdroszczę Oooo, to masz jak u nas. My nawet kąpiemy się w oligo (podobno). Ale smaczna i można nawet być prosto z kranu. SZCZĘŚCIARY Mnie się bielone bardzo podobają Ewuś przepraszam, że do Ciebie z prywatą przyszłam po prośbie przepraszam, że tylko tak zaglądam, czytam, nie za bardzo piszę bo w moim życiu znowu młyn i czasu baardzo brak. ... Znam to Aniu, znam . Zajrzę oczywiście . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 14.02.2013 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Ewuniu-podziekowac Ci przyszlam za zyczenia i przeslodka karteczke:hug::hug: Tobie tez wszystkiego dobrego:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 14.02.2013 23:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Julianna, całe deskowanie sufitu zrobiliśmy we dwoje. Służę informacją rysunkami poglądowymi. Może nawet zdjęcia jakieś znajdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 15.02.2013 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ewuś dopytam męża wieczorem ale z tego co mi wiadomo to nie bylo zadnych kombinacji z "wieszakami":wtf: jak znajde focie z budowy to Ci podesle. To calkiem prosta robota jest - samo mocowanie . nam dużo czasu pochłonęło olejowanie (kładliśmy 3 warstwy przed położeniem i 4 juz po zamontowaniu, no i te opalane - bo każdą palnikem, potem szczotka drucianą i olejem) ale uważam , że warto było.:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.02.2013 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Ewuniu-podziekowac Ci przyszlam za zyczenia i przeslodka karteczke:hug::hug: Tobie tez wszystkiego dobrego:hug::hug: Julianna, całe deskowanie sufitu zrobiliśmy we dwoje. Służę informacją rysunkami poglądowymi. Może nawet zdjęcia jakieś znajdę. Pesteczko, dziękuję za propozycję pomocy - będę ogromnie wdzięczna Na razie się nie pali, ale zbieram powoli informacje. Myślę, że około maja/czerwca się za to weźmiemy. Chcemy by najpierw spokojnie wyschły wylewki. Ewuś dopytam męża wieczorem ale z tego co mi wiadomo to nie bylo zadnych kombinacji z "wieszakami":wtf: jak znajde focie z budowy to Ci podesle. To calkiem prosta robota jest - samo mocowanie . nam dużo czasu pochłonęło olejowanie (kładliśmy 3 warstwy przed położeniem i 4 juz po zamontowaniu, no i te opalane - bo każdą palnikem, potem szczotka drucianą i olejem) ale uważam , że warto było.:yes: Ale się napracowaliście Anetko. Sporo tych warstw, ale o opalaniu pojęcia nie miałam. Gdzie są te opalane deski? U Okruszka i Iskierki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.02.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Chętnie zrobię rysunki, bo tak łatwiej wytłumaczyć. Listę niezbędnych zakupów też. Na razie powiem Ci jedno - b. trudno maluje się deskowanie już leżące na suficie. Trzeba to zrobić przed położeniem i potem tylko poprawki zrobić. To i tak zaraza okropna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts