slonko 14.03.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 wpadlam sie przywitac widze, ze temat misek, to zatrzymam sie na chwile, bo moze cos "zgapie" umywalki juz mam wybrane, ale miski nie do konca ....... pozdrawiam cieplutko i znikam, bo czasu wciaz za malo ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 14.03.2013 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Cześć Ewuniu Mam u Ciebie olbrzymie zaległości. Mogę liczyć na streszczenie? Jak tam sypialnia? Z umywalką lipa Ładna jest, więc może weź tą bez powłoki. Da się żyć i bez niej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 15.03.2013 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pesteczko , ta wizka jest naciągana, bo mogę korzystać tylko z tego co daje program + przeróbki w paint . Pomaga mi w ogólnym pojęciu, ale ostatecznie będzie to wyglądało nieco inaczej . Szary będzie raczej jaśniejszy. Nie wiem jeszcze do końca jakie fugi zrobię - szare czy białe, a to też da inny efekt przy białych. Chcę tam jeszcze tę moją starą drabinę (jak się zmieści). Cegłę, którą chciałam na pustej ścianie chyba sobie odpuszczę. Mam nadzieję, że nie będzie źle . Te płytki - białe cegiełki tak mocno zapadły mi w serce, że nie wyobrażam tam sobie nic innego Słonko dawno Cię nie było wygrzebałam dla Ciebie tę książkę z robótkami na drutach. Jest kilka rodzajów warkoczy. Jak zrobię skany, to wrzucę u Ciebie . Miskę choć marką dobierz do umywalki - prosta zasada, o której ja nie wiedzieć dlaczego zapomniałam (tzn. wiem... chciałam zaoszczędzić ) Aniu, cieszę się, że zajrzałaś Niewiele się dzieje, więc nie masz dużo zaległości . Nie mam czasu i też nie jestem na bieżąco z FM, a w wątkach, które pędzą nawet nie próbuję Umywalkę kupiłam bez powłoki Jest na pewno fajnym udogodnieniem, ale już ta bez powłoki przekroczyła mój budżet na zakup umywalki . Muszę w zamian wybrać tańsze baterie do górnej łazienki. W sypialni postawię dwie ścianki . Jak je wykończyć jeszcze pomyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 15.03.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Mam świadomość Julianno ograniczeń programu. Dlatego wkleiłam tę fotkę z dwiema umywalkami. Wyobraźnia często ma się nijak do osiągniętego efektu. Wiem coś o tym, wiele razy przerabiałam prace, które mi się „przyśniły”, a po zrealizowaniu były do niczego.Jeśli chodzi o cegiełki, to musisz z nich, jak mówisz, zrezygnować, bo albo kafelki cegiełkowe, albo one. Mogłabyś na tej pustej ścianie dać drewno dopasowane kolorem do stolika pod umywalką. To by pasowało i ściana by ożyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Julianko specjalnie dla Ciebie zalogowalam sie na fotosiku i sprubuje wkleic wizke ale nie wiem czy cos z tego wyjdzie http://images38.fotosik.pl/1984/096f3ad7e77d43fd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.03.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Yuuuupi Udało się Więcej, więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Ale heca udalo sie i to jakie wielkie W takim razie sprubuje wkleic kolejne Dodam tylko ze zakochalam sie w tej łazience od pierwszego wejrzenia a AgaG. wyczarowala ja właściwie sama -(wczesniej "robiłysmy" dolna łazienke wiec wiedziałą co lubie ) http://images43.fotosik.pl/1772/115e51b5f3302b7e.jpg http://images39.fotosik.pl/1977/1c3ae9764edffe1d.jpg http://images39.fotosik.pl/1977/4b5aa913624cfa57.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Mam jeszcze kilka "modyfikacji" o ktore poprosilam aby zobaczyc jak to bedzie wygladac ale nie bede Ci juz chyba zasmiecac watku. Nie ukrywam ze powiedzialam Adze ze podoba mi sie łazienka naszej forumowej AniS i chyba widac ze starala sie zrobic cos w podobnym stylu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 16.03.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 kakusku, ależ ładnie się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 16.03.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kakusku, ale fajnie bedzie.Lubim! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 16.03.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kakusek super czy płytki na podłodze coś konkretengo czy jedynie propozycja kolorystyczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 16.03.2013 20:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 O mamusiuuuuuu Ale piękna łazienka :wiggle: Pomysł z siedziskiem rewelacja. Prysznic z ławeczką mistrzostwo świata. BOSKO! Mozaiki już szukałaś? Wrzucaj wersje - wszystkie I tę dolną łazienkę też pokaż Takie piękne obrazki nie mogą się marnować schowane w plikach No i oczywiście gratuluję zalogowania na fotosiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kakusku, śliczna jest Tylko ja tu od razu pewną refleksję wkleję. Proszę nie myślcie, że ja jakoś złośliwie, czy krytykuję. Nic takiego. Żeby było jasne – AGNIESZKA jest SUPER i robi znakomite projekciki, ALE... czy Wy Dziewuszki, czasem nie chciałybyście trochę koloru w łazienkach dorzucić. Już raz niedawno pisałam że SZARO, SZARO, BIAŁO i czasem CZARNO, i jeszcze drewno. Może by tak błysnąć czymś troszkę. Bo nudą wieje moje Panie. Elegancko nie musi być nudno. Poza tym szary też nie jeden jest Wrzucam, korzystając że Julianna gościnna jest bardzo, trochę inspiracji z propozycjami łączenia kolorów. Posklejałam, żeby więcej weszło : Wszystkie fotki są z ze zeszłorocznego katalogu MARCA CORONA http://www.marcacorona.it/eng/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Dziewczyny baaaaardzo Wam dziekuje i ciesze sie ze nie tylko mi sie podoba Oczywiscie najwieksze uklony naleza sie AgaG. bo sama w zyciu nie wymyslilabym takiej kombinacji-AGUŚ JESZCZE RAZ STOKROTNE DZIEKI !!!!! ivy17 płytki tak jak piszesz to propozycja kolorystyczna ale Aga zwrocila mi uwage ze moglby tam pasowac gres Nowa Gala Signum ( 12 i 13 ) Ta kolekcja ma wszystko co jest mi potrzebne czyli plytki podlogowe w formacie 60x60 ,dwa odcienie szarosci i mozaike.Niestety ta ostatnia strasznie droga a ze potrzebuje tego sporo kombinuje aby dac do ponacinania plytke scienna formatu 30x60 .Powinno wyjsc taniej tyle ze nie wiem czy efekt nacinania bedzie rownie ladny jak typowa mozaika (taka naklejana na siatke) pesteczko ja bardzo lubie szary i czarny widac to nawet po mojej garderobie Jakos boje sie kolorowych plytek ale przyjrze sie baczniej pokazanym przez Ciebie inspiracja bo musze troszke zmienic koncpecje dolnej lazienki wiec moze tam do bieli dodam troszke kolorku Dziekuje za pokazane fotki W gornej łazience planuje limonkowe/zielone dodatki -myslisz ze bedzie pasowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2013 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Do szarego pasuje wszystko, każdy kolor. Gorzej już z czarnym, bo można sobie piekiełko wysmażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 16.03.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To jeszcze szary z dodatkiem koloru Niestety limonki, ani oranżowego w zbiorach nie mam, ale na pewno też pięknie się komponują z szarym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 O czyms takim myslalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.03.2013 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 lub Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 17.03.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 (edytowane) Ja powiem tak - moja górna łazienka na razie nie jest jeszcze skończona. Jest szaro-biała i jest zimna jak lód! Czekam z utesknieniem na czas kiedy bede mogła wrzucic tam swoja fuksje i trochę tą łazienke ukolorowić, bo na dzień dzisiejszy nie lubie nawet tam wchodzic.Płytek bym nie zmieniła, ale w dodatkach musi byc kolor. Szukam jakiegos fajnego obrazu z fuksja (fuksja ma byc tylko akcentem, a nie kolorem dominującym), do tego reczniki, kubeczki, pierdółeczki i mysle ze bedzie ok. Co innego to dolna łazienka - ta z płytką drewnopodobna. Ale tu efekt daje sama płytka - jest ciepła i mimo ze połaczona z biela nie potrzebuje dodatkowego koloru. Edytowane 17 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 17.03.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2013 Kakusek przepiekna łazienka wizki niesamowicie dopracowane Pesteczko ja tez z tych nudnych lazienki: szara, biala z drewnem i czarno-biala mysle, ze u mnie bierze sie to stad, że ja z tych czasow, gdzie kolory dominowaly i w kazdym pomieszczeniu inny, bardziej intensywny kolor ......... teraz potrzebuje spokojnych barw ostatnio sie smialam, ze jedynym mocnym akcentem kolorystycznym, bedzie piec do c.o. - wlasnie przyjechal CZERWONY piekne te lazienki, ktore wkleilas - bardzo eleganckie podobaja mi sie, ale pewnie balabym sie takiej zrobic dla siebie, bo po pol roku myslalabym o zmianie .......... ale nie ukrywam, ze gdybym wczesniej te zdjecia widziala to kto wie moze 2-3 bylyby powazna konkurencja do czarno-bialej lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts