julianna16 23.03.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Wiem Pesteczko wiem, ale po prostu nie lubię alkoholu . Nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś inny napił się do smaku, towarzystwa, kolacji, itp. Po prostu ja sama nie lubię. Podobnie mam z kawą . Nie piję. Czasem zdarza się, że wypiję z grzeczności, gdy ktoś nie pytając mnie co wolę od razu zrobi kawę. Ale nie mam takiej potrzeby mimo, iż jestem niskociśnieniowcem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.03.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Hehehe a ja z wysokim ciśnieniem lubię wszystko co jeszcze je podnosi łącznie z moim wrednym charakterem. Ładna ta Wasza kotłownia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 23.03.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 (edytowane) To dlatego nas tak do siebie ciągnie A w kotłowni to na razie sajgon, ale cieszę się, że coś w końcu do przodu . Edytowane 23 Marca 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 23.03.2013 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Aniu dziękuję Czekam z niecierpliwością na Twoje cegiełki. W sypialni też będą? Moje cegiełki zaczną pojawiać się ok. maja/czerwca - muszę przerobić trochę elektrykę na tej ścianie (kłucie ściany i ogrom kurzu=otwarcie na dłuższy czas okna = teraz nierealne bom ciepłolubna ) W sypialni, jeszcze nie do końca wiem (w sumie mąż jeszcze nie przekonany ) ale jeżeli tak, to pomalowane na biało + delikatne szare ściany. W sumie wychodzi, że całe mieszkanie będzie biało - szaro z przewaga bieli. Kolorem będzie ciemno czerwona cegła w salonie i na jednej ścianie w przedpokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.03.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Moja Córcia będzie miała w połowie maja 3 latka. A Twoja Dwójeczka? Chodzą już do szkoły? to taki fajny wiek mozna tak fajnie z dzieckiem porozmawiac dzieci sa niezwykle madre i bezposrednie moim maja 5 i 11 lat (rocznikowo, bo do urodzin jeszcze pare m-cy) ciesze sie, ze wypilyscie wczoraj ze mna wino (nawet wirtualnie ja za alkoholem tez nie przepadam, ale czerwone wino od czasu do czasu jak najbardziej zazwyczaj wytrawne, dobre sa z Chile, kiedys kobietka w sklepie mi polecala i faktycznie ciekawy smak maja kawe nauczylam sie pic w pracy wieki temu, ale i tak jej nie lubilam, do teraz bardziej lubie zapach kawy smakuje mi jedynie z ekspresu (ale tez nie kazdy rodzaj) w pracy kawa to raczej przyzwyczajenie ( i niestety rozpuszczalna), w domu z mezem - przyjemnosc Yokasta ja nie trzymalam zartuje oczywiscie domyslam sie, ze juz chodzisz z kata w kat ........ chodzenie po schodach pomaga ale jak juz mialas przepowiadajace, to dlugo chyba nie bedziesz czekac Ewa swietnie idzie w kotlowni - ladne plytki ja mam biale w takie szare maziaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 23.03.2013 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Słonko jak możesz napisz coś o swoich dzieciach. Ja uczę klasy I-III może coś podpowiem, albo Ty mi zasugerujesz co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 23.03.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Chanel to prosze na pw, nie wiem, jakie informacje i w jakim celu potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.03.2013 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ewuniu dziekuje za privka i kolejne ciepłe slowa :hug:Co do kotla to pierwszy raz zobaczylam taka marke.U nas kroluja iece Sas i Defro i do takich wlasnie namawia mnie hydraulik (pewnie ma wprawe w ich montowaniu ) Patrze na Twoja kotlownie i juz widze mine instalatorow jak zobacza jakie piekne gniazdko uwilas dla kociolka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.03.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Słonko, mialam sprzatac, po schodach pochodzic i.....zasnelam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Julianno, JUŻ kładziecie płytki????:eek: OMG, to ja jestem za Tobą, Beatą i Moorelko daleko w tyle!!!! Yoka, trzymasz się jeszcze? Myślę o Tobie! Spokojnego, pięknego rozwiązania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.03.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dzięki Aneczko trzymam się i rozsypuję na zmianę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.03.2013 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Julianna, czemu myślisz, że schody lane z betonu będą mniej fajne? Basi, mimo problemów, wyszły b. ładne . Proponowałam je Basi, ale już było zbyt późno na zmianę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pestko, kolejny Twój wspaniały projekt!!!!!! Masywne, grube stopnie, a całość sprawia wrażenie tak lekkich wizualnie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.03.2013 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Sharlo, tylko troszkę uzdatniałam, żeby pasowały u Basi. Nic więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Fantastyczne schody jeszcze takiego wykończenia nie widziałam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pestka, te schody są genialne, pokochałamje od pierwszego wejrzenia u Basi i niestety już odchorowalam, że nie da się ich u mnie zrobić może w następnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 23.03.2013 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Ewuniu, ja jestem cały czas i podgladam, tylko na pisanie ostatnio brakowało czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 23.03.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Obłędne.Pestko, Ty zawsze jakieś cuda wyczarujesz!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 23.03.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Pestko Basia je robiła według tego projektu? Możesz mi wrzucić linka do jej wątku? Mam znajomych, ktorzy właśnie główkuja nad swoimi schodami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 23.03.2013 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Szocik, wyślę na maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts