Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Julisiowo – jak zaprojektować marzenia? – zapraszam :)

Recommended Posts

Wiem Pesteczko wiem, ale po prostu nie lubię alkoholu :). Nie mam nic przeciwko temu, żeby ktoś inny napił się do smaku, towarzystwa, kolacji, itp. Po prostu ja sama nie lubię. Podobnie mam z kawą :). Nie piję. Czasem zdarza się, że wypiję z grzeczności, gdy ktoś nie pytając mnie co wolę od razu zrobi kawę. Ale nie mam takiej potrzeby mimo, iż jestem niskociśnieniowcem :).

• Odpowiedzi 4,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu dziękuję :hug: Czekam z niecierpliwością na Twoje cegiełki. W sypialni też będą?

Moje cegiełki zaczną pojawiać się ok. maja/czerwca - muszę przerobić trochę elektrykę na tej ścianie (kłucie ściany i ogrom kurzu=otwarcie na dłuższy czas okna = teraz nierealne bom ciepłolubna ;-) )

W sypialni, jeszcze nie do końca wiem (w sumie mąż jeszcze nie przekonany ;-) ) ale jeżeli tak, to pomalowane na biało + delikatne szare ściany. W sumie wychodzi, że całe mieszkanie będzie biało - szaro z przewaga bieli. Kolorem będzie ciemno czerwona cegła w salonie i na jednej ścianie w przedpokoju. ;-)

Moja Córcia będzie miała w połowie maja 3 latka. A Twoja Dwójeczka? Chodzą już do szkoły?

to taki fajny wiek :) mozna tak fajnie z dzieckiem porozmawiac :) dzieci sa niezwykle madre i bezposrednie :)

moim maja 5 i 11 lat (rocznikowo, bo do urodzin jeszcze pare m-cy) ;)

ciesze sie, ze wypilyscie wczoraj ze mna wino (nawet wirtualnie :)

ja za alkoholem tez nie przepadam, ale czerwone wino od czasu do czasu jak najbardziej :) zazwyczaj wytrawne, dobre sa z Chile, kiedys kobietka w sklepie mi polecala i faktycznie ciekawy smak maja :)

kawe nauczylam sie pic w pracy wieki temu, ale i tak jej nie lubilam, do teraz bardziej lubie zapach kawy ;) smakuje mi jedynie z ekspresu (ale tez nie kazdy rodzaj)

w pracy kawa to raczej przyzwyczajenie ( i niestety rozpuszczalna), w domu z mezem - przyjemnosc ;)

Yokasta ja nie trzymalam ;) :p zartuje oczywiscie ;)

domyslam sie, ze juz chodzisz z kata w kat ........ chodzenie po schodach pomaga

ale jak juz mialas przepowiadajace, to dlugo chyba nie bedziesz czekac

Ewa swietnie idzie w kotlowni - ladne plytki :) ja mam biale w takie szare maziaje

Ewuniu dziekuje za privka i kolejne ciepłe slowa :hug:Co do kotla to pierwszy raz zobaczylam taka marke.U nas kroluja iece Sas i Defro i do takich wlasnie namawia mnie hydraulik (pewnie ma wprawe w ich montowaniu ;)) Patrze na Twoja kotlownie i juz widze mine instalatorow jak zobacza jakie piekne gniazdko uwilas dla kociolka :)