yokasta 23.03.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 Dalej tu jestem jakby co . Ale nie wiem jak długo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.03.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 A co .. bierze Cie?????Kliknij jakby co.. bo wpadłam zobaczyć co słychać.. i kciuki potrzymać.. Pestko.., cały czas sie zastanawiam skąd Ty masz tak genialne pomysły.. i wizki tak cudne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbara74 24.03.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Pestko Basia je robiła według tego projektu? Możesz mi wrzucić linka do jej wątku? Mam znajomych, ktorzy właśnie główkuja nad swoimi schodami szociku rzeczywiście piękne i w dodatku niepowtarzalne te schody,nie mam takich, było za późno ,poza tym przy moich problemach zabiegowych możliwe ,że nie do zrealizzowania a w dodatku potrzebują chyba lepszych schodziarzy niż miałam.U mnie u nich zabrakło oleju w głowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 24.03.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Dalej tu jestem jakby co . Ale nie wiem jak długo . Aniu, czyżby coś się zaczęło dziać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ania, trzymam kciuki cały czas!!!!! Weź Ty wreszcie uródź!!! Julianno, Pesteczko wyczarowała mi TAKIE SCHODY:jawdrop:, że brak mi słów!!!! Przyjdziesz zobaczyć i doradzić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 jestem jestem, szlag mnie powoli zaczyna trafiać ale nie będę tu bruździć u Ewci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Eee tam.. jeszcze ze dwa dni spokoju... a dobrodziejstwo dla maluszka... Wiem, że sie wkurzasz... ale nic na naturę nie poradzisz... A później zobaczysz Go jaki cudny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 24.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Ania,wdech - wydech:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Jeszcze hiperwentylacji się nabawię . Najwyraźniej Antosiowi jest dobrze w środku, ani mnie ani męża nie słucha - charakterny chłopak . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.03.2013 19:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Moje cegiełki zaczną pojawiać się ok. maja/czerwca - muszę przerobić trochę elektrykę na tej ścianie (kłucie ściany i ogrom kurzu=otwarcie na dłuższy czas okna = teraz nierealne bom ciepłolubna ) W sypialni, jeszcze nie do końca wiem (w sumie mąż jeszcze nie przekonany ) ale jeżeli tak, to pomalowane na biało + delikatne szare ściany. W sumie wychodzi, że całe mieszkanie będzie biało - szaro z przewaga bieli. Kolorem będzie ciemno czerwona cegła w salonie i na jednej ścianie w przedpokoju. Aniu ja też ciepłolubna . Na szczęście to podobno ostatnie podrygi zimy i od świąt ma już być tylko cieplej - damy radę . Czekam w takim razie na Twoje cegiełki to taki fajny wiek mozna tak fajnie z dzieckiem porozmawiac dzieci sa niezwykle madre i bezposrednie moim maja 5 i 11 lat (rocznikowo, bo do urodzin jeszcze pare m-cy) O tak, Julianna zaczęła tak ładnie mówić w ostatnich tygodniach Oczywiście jest jeszcze sporo neologizmów, ale można sobie z nią uciąć przemiłą pogawędkę ciesze sie, ze wypilyscie wczoraj ze mna wino (nawet wirtualnie Cała przyjemność po mojej stronie . Tak mogę sobie podpijać codziennie Ewa swietnie idzie w kotlowni - ladne plytki ja mam biale w takie szare maziaje Twoja kotłownia już pewnie skończona? U mnie tymczasem mały przestój z przyczyn obiektywnych - choroba. Nawet dobrze, bo mróz jest okropny, a dogrzewanie prądem też kosztuje . Ewuniu dziekuje za privka i kolejne ciepłe slowa :hug:Co do kotla to pierwszy raz zobaczylam taka marke.U nas kroluja iece Sas i Defro i do takich wlasnie namawia mnie hydraulik (pewnie ma wprawe w ich montowaniu ) Patrze na Twoja kotlownie i juz widze mine instalatorow jak zobacza jakie piekne gniazdko uwilas dla kociolka Małgosiu Ten kocioł Grenia to nowość, choć producent produkuje od paru dobrych lat, tyle że głównie na eksport. W cenie kotła można sobie wybrać każdy kolor z palety RAL . My kobiety to lubimy Dwóch z moich instalatorów (gdy robiłam casting ) też proponowało nam defro. To porządne kotły Mój obecny instalator jeszcze nie ma pojęcia, że wybrałam inny niż on nam oferował, ale to inna bajka. Ja nie lubię pisać/mówić o ludziach źle. Wolę wcale... Julianno, JUŻ kładziecie płytki????:eek: OMG, to ja jestem za Tobą, Beatą i Moorelko daleko w tyle!!!! O nie ma tak dobrze . Nie mamy jeszcze podłogówki i CO Aniu. To plan na wiosnę. Kotłownia jest na innym poziomie niż dom - tam już tylko musimy odrobinę wyrównać wylewkę. Chcemy wykafelkować nim stanie w niej kocioł. Julianna, czemu myślisz, że schody lane z betonu będą mniej fajne? Basi, mimo problemów, wyszły b. ładne .[ATTACH=CONFIG]178593[/ATTACH] Proponowałam je Basi, ale już było zbyt późno na zmianę Pesteczko , wiesz jak to jest . Nawet jeśli masz wizję z której jest się zadowolonym, to kiedy zobaczy się coś ładnego u kogoś innego zaczynamy pragnąć tego samego . Podobają mi się schody, które wyczarowałaś Ani (Sharlotce), podobnie jak podoba mi się barierka u Moorelki, a jednocześnie murek u Beaty. Jednego i drugiego mieć nie mogę, więc będę musiała się zdecydować. Wylepię coś w paint i poproszę Was o pomoc . Ja moje betonowe schody lubię. Ostatnio jak byłam u Basi, to rozmawiałyśmy, że są tak proste, że w zasadzie sami moglibyśmy się porwać na ich obłożenie drewnem. Dzisiaj jeszcze nie mam tyle odwagi, ale kto wie... może będziemy zmuszeni. Ta inspiracja jest piękna. Absolutnie wyjątkowe rozwiązanie. Muszę przyjrzeć się Twojej wizualizacji moich schodów i wyobrazić sobie jak wyglądałaby taka wersja . Ewuniu, ja jestem cały czas i podgladam, tylko na pisanie ostatnio brakowało czasu... Dziękuję Marzenko choć na Twoim miejscu wrzuciłabym mnie do ignorowanych za zadawanie "głupich pytań" u Ciebie Obłędne. Pestko, Ty zawsze jakieś cuda wyczarujesz!!!! :yes: Dalej tu jestem jakby co . Ale nie wiem jak długo . :hug: Mój biedaczku kochany. Już niebawem, a może JUŻ ? Julianno, Pesteczko wyczarowała mi TAKIE SCHODY:jawdrop:, że brak mi słów!!!! Przyjdziesz zobaczyć i doradzić? Byłam Aniu z przyjemnością i zostawiłam zachwyty jestem jestem, szlag mnie powoli zaczyna trafiać ale nie będę tu bruździć u Ewci Bruździj do woli - to podobno pomaga w tych chwilach Edytowane 24 Marca 2013 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 24.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Never!! Pochwal się lepiej, jakie płytki kupiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.03.2013 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 dziękuję za Twoje dobre serce Jeszcze nie kupiłam, ale w tym tygodniu chcę to zrobić Namiar zostawiłam u Ciebie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Piękna kotłownia się szykuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 24.03.2013 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Dziewczyny, pomożecie mi jak już się zacznie etap wykończeniówki? Takie macie fajne pomysły, ciekawe rozwiązania. Bez Was nie dam rady, a na tak małej powierzchni bardzo łatwo wszystko pochrzanić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 24.03.2013 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Pewnie, że pomożemy, a ile namieszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Yoka.. jesteś jeszcze w domku w dwupaku...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tak ale jakoś mniej się tym przejmuję niż kilka godzin temu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Noo to dobrze... Idź spać, bo może to być przez najbliższych parę miesięcy jedna z ostatnich w całości przespanych nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 24.03.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Właśnie lecę do jutra . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts