pestka56 24.03.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 (edytowane) Pesteczko , wiesz jak to jest . Nawet jeśli masz wizję z której jest się zadowolonym, to kiedy zobaczy się coś ładnego u kogoś innego zaczynamy pragnąć tego samego . Podobają mi się schody, które wyczarowałaś Ani (Sharlotce), podobnie jak podoba mi się barierka u Moorelki, a jednocześnie murek u Beaty. Jednego i drugiego mieć nie mogę, więc będę musiała się zdecydować. Wylepię coś w paint i poproszę Was o pomoc . Ja moje betonowe schody lubię. Ostatnio jak byłam u Basi, to rozmawiałyśmy, że są tak proste, że w zasadzie sami moglibyśmy się porwać na ich obłożenie drewnem. Dzisiaj jeszcze nie mam tyle odwagi, ale kto wie... może będziemy zmuszeni. Ta inspiracja jest piękna. Absolutnie wyjątkowe rozwiązanie. Muszę przyjrzeć się Twojej wizualizacji moich schodów i wyobrazić sobie jak wyglądałaby taka wersja . Mnie łatwiej będzie przerobić stopnie w Twoich schodach na te ze spóźnionej inspiracji dla Basi Proszę bardzo, Julianno, schody z podciętymi podstopniami. Najlepiej byłoby jako podstopnie położyć te piękne kafle, które są na podłodze To te, które proponowałam Basi Edytowane 25 Marca 2013 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.03.2013 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Dziewczyny, pomożecie mi jak już się zacznie etap wykończeniówki? Takie macie fajne pomysły, ciekawe rozwiązania. Bez Was nie dam rady, a na tak małej powierzchni bardzo łatwo wszystko pochrzanić Nelli, już raz pięknie dałaś sobie radę. Teraz będzie łatwiej i ładniej. Jak będziesz potrzebować – podpowiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.03.2013 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 hej hej zaglądam i tutaj czy Yokasta się meldowała ?? czy już tuli synka ? Ewka jakie plytki kupujesz ?? pokaz fotki ..... plizzzz u mnie coraz wiecej na scianach ale nie mialam wczoraj czasu, wrocilam pozno ze szp. (dzisiaj tez jade, wiec pewnie tez nic nie zobacze, ale trudno ...... sa wazniejsze sprawy) Neli podpisuje sie pod Pestka - dalas rade, wiec teraz tez pewnie masz cudne pomysly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2013 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Czy Któraś wie co słychać u Ani????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dziewczyny, jestem załamka !!! I bardzo się cieszę, że pytacie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 26.03.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dziewczyny, jestem załamka !!! I bardzo się cieszę, że pytacie . oj nie zalamuj sie - znajdz pozytywy tak, jak ja kiedys - najadlam sie wszystkich pysznych i mniej zdrowych rzeczy, ktorych potem dluuuuuuuuugo nie moglam jesc dziecko wie co dobre, widocznie jeszcze czegos potrzebuje od mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 26.03.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Najwyraźniej potrzebował pizzy ale teraz może już wychodzić jutro pełnia (tfu! tfu!). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.03.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Dziewczyny, jestem załamka !!! I bardzo się cieszę, że pytacie . Ania spokojnie, widocznie to nie Jego dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 26.03.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Yoka, Antoś pewnie czeka na siódemkę w dacie urodzenia. Potwierdzam, że warto ją mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 27.03.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale skojarzyło mi sie z Twoja lazienka: konsolka z postawionym lustrem i moja ulubiona od zawsze lazienka ( ścianka u Ciebie) (przepraszam autora zdjęcia ale nie zapisalam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.03.2013 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale skojarzyło mi sie z Twoja lazienka: konsolka z postawionym lustrem [ATTACH=CONFIG]179482[/ATTACH] i moja ulubiona od zawsze lazienka ( ścianka u Ciebie) (przepraszam autora zdjęcia ale nie zapisalam) [ATTACH=CONFIG]179481[/ATTACH] Hej, PESTKO, witaj Julianna na pewno nie będzie miała pretensji. Tym bardziej, że pokazałaś ładne pomysły. Rozbielenie drewna konsolki i postawienie lustra, w takiej samej stylowo i kolorystycznie ramie, to świetny pomysł. Ładne też są białe cegiełki z ciepłym, ciemnym szarym na ścianie i ta wąziutka półeczka. Miłe smaczki:) Julianna, próbowałabym te pomysły wpasować w Twoją łazienkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Ja tylko na chwilkę i nie budowlano. Wesołych Świąt. Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego. Mokrego dyngusa, smacznego jajka. I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.03.2013 01:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img838.imageshack.us/img838/338/wielkanoc2013.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.03.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Ewus - skoro ma byc drabinka - to moze jeszcze i rower Edytowane 29 Marca 2013 przez szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 29.03.2013 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 A może Singer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.03.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Yoka jesteś jeszcze, czy trzymać kciuki? Tak na wszelki wypadek buziaki posyłam i kciuki zaciskam.. :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZUZIA5 29.03.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://img94.imageshack.us/img94/6457/3516f3ff85d605c20c58dac.jpg Uploaded with ImageShack.us Z okazji Świąt Wielkanocnych:Miłości, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr,Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze.Pracy, która pomaga żyć.Uśmiechów bliskich i nieznajomych, które pozwalają lżej oddychaći szczęścia, które niejednokrotnie ocala nam życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.03.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Starki padali, ze w tym dniu slonce skoko z wielgigo szczynscio. Jo wom zycza gryfnych geszenkow od Hazoka, kupa maszkietow i by colki swiot Was pszajal! A w lony poniedzialek by wszyjskie gryfne frelki lozily ganz mokre! Takie życzonka dostałam i popycham dalej, bo fajne (choć nie do końca rozumiem). Rychłej wiosny Wszystkim zaglądającym tutaj, a jaja wstawiam black&white, zgodnie z tryndami na fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.03.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Rodzinnych, radosnych i kolorowych Świąt, bez względu na to co dzieje się za oknem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 30.03.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ewciu, Tobie i Twoim najbliższym: zdrowych, spokojnych i rodzinnych Świąt życzą Szociki z Szociątkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts