aneta s 05.04.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ewuś gdzie nam Przepadłaś Kochana???? Gumisia a Ty swój wątek usunęłaś? hmmmm, nie moge na niego wejść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Ewuś gdzie nam Przepadłaś Kochana???? Gumisia a Ty swój wątek usunęłaś? hmmmm, nie moge na niego wejść... Tak kochanie-usunelam:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.04.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 Tak kochanie-usunelam:yes: normalnie tylko przez kolano cie przełożyć i tyłek zlać:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 05.04.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 normalnie tylko przez kolano cie przełożyć i tyłek zlać:mad: No i zas sie zalapalam na przyjemnosci:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 05.04.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2013 No własnie - gdzie Julianna???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.04.2013 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Nie wiem od czego zacząć... może od końca... Ewuś gdzie nam Przepadłaś Kochana???? No własnie - gdzie Julianna???? Jestem, jestem Tak się złożyło, że przed świętami wylądowałam w szpitalu (nie mogłam się doczekać na Anię - Yokastę). Potrzebowałam trochę czasu by się pozbierać, ale jest już coraz lepiej. Żelciu, Edytko M, Zuziu5, Kasiu - Pesteczko, Dropinko, Madziu - Szocik, Madziu 34, Kasiu - Konwalio 31, Wiolu - Słońce2, Madziu - Nemiś, Aniu - Illusion, Madziu - Rutinko, Olciu - Nellciu, Małgosiu - Kakusku, Aguś - Admete, Anetko, Aniu - Narendil, Dorotko - Rociu, Małgosiu - Twosiu, Slonko - S., Aluś - Alija, Aguś - Lea bardzo, bardzo serdecznie dziękuję Wam za wszystkie piękne życzenia i za to, że jesteście nawet gdy mnie nie ma Pesteczko życzenia są po śląsku, ale ze mnie taka Ślązaczka jak z koziej... trąbka . Część słów rozumiem, a części się domyślam. Osób mówiących czystą gwarą nie znam wcale. Ci którzy cokolwiek mówią gwarą, to raczej z jakimiś drobnymi naleciałościami. Można się spokojnie dogadać . Mnie łatwiej będzie przerobić stopnie w Twoich schodach na te ze spóźnionej inspiracji dla Basi Proszę bardzo, Julianno, schody z podciętymi podstopniami. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=178980&d=1364172215 Kasiu, przepraszam, że dopiero dzisiaj mogę Ci najpiękniej podziękować za cudowny prezent Schody wyglądają pięknie Wyjdzie też mniej drewna. Jak mocowane są takie schody? Na klej? Przepraszam za głupie pytanie, ale kompletnie nie mam pojęcia. Niezależnie od tego czy zdecydujemy się na pełne czy na takie "polówki", to będę musiała już na dniach przemyśleć kwestię barierek zarówno na górze jak i na dole. Jesteśmy tuż przed wylewkami, wiec jeśli ma być u góry murek, to chyba już teraz lepiej o tym pomyśleć. Mój M. chciałby zostawić schody jak na wizce - bez niczego, ale trochę się obawiam czy to bezpieczne. Ma ktoś tak i może się podzielić wrażeniami? hej hej Ewka jakie plytki kupujesz ?? pokaz fotki ..... plizzzz Słonko chcę kupić zwykłe białe - nie ma co pokazywać, bo nic nie widać . Sama zobacz: http://photos05.redcart.pl/templates/images/thumb/5799/0/0/pl/0/templates/images/products/5799/107dfeaf99a671f6762db135152c32d7.jpg Chciałam kupić przed świętami, ale nie zdążyłam z tego wszystkiego i nadal ich nie mamy . Przepraszam za zaśmiecanie wątku, ale skojarzyło mi sie z Twoja lazienka: konsolka z postawionym lustrem http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=179482&d=1364383421 i moja ulubiona od zawsze lazienka ( ścianka u Ciebie) (przepraszam autora zdjęcia ale nie zapisalam) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=179481&d=1364384353 O! Druga Pesteczka Witam bardzo serdecznie i dziękuję za piękne prezenty . Bardzo mi się podobają Czy ta ulubiona łazienka oznacza, że u siebie też będziesz miała ściankę? Bardzo podoba mi się jej klimat. Prosto, czysto w formie i z klasą. Muszę do Ciebie zajrzeć Julianna na pewno nie będzie miała pretensji. Tym bardziej, że pokazałaś ładne pomysły. Pesteczka już mnie zna Ewus - skoro ma byc drabinka - to moze jeszcze i rower A może Singer Madzieńka ale cuda znalazłaś Super to wygląda. Szczególnie ta druga jest świetna! W takiej łazience można zamieszkać (w zgodzie z naturą ). Zajrzę do Ciebie, bo z pewnością domek gotowy i szalejesz w kolejnym pokoju lub w ogrodzie . Ewuś przyniosłam obrazek http://media-cache-ec7.pinterest.com/550x/5c/2c/40/5c2c40192cbc55a5279fbd7a52e8a494.jpg Iwonko dziękuję z całego serca. Jak Ty to znalazłaś? Są cegiełki i ścianka - mniam . Bardzo fajnie rozwiązana góra prysznica - chodzi mi o szybę nad ścianką. U siebie zastanawiałam się czy ściankę pociągnąć do sufitu czy tak właśnie. Ładnie to wygląda. Tymczasem u mnie mur do samego sufitu . Ewuniu-zyczenia poswiateczne zostawiam-szybkiej wiosny!!!!!U nas sniegu po pas i nadal sypie Gumisiu ściskam najserdeczniej w nadziei, że już roztopy U nas dzisiaj piękne słoneczko, a że całkiem blisko mamy do siebie, to wierzę, że u Ciebie też świeci nasz Promyczku . Gumisia a Ty swój wątek usunęłaś? hmmmm, nie moge na niego wejść... normalnie tylko przez kolano cie przełożyć i tyłek zlać:mad: No i zas sie zalapalam na przyjemnosci:lol2: I tego baaaaaardzo mi brakowało Gumisiu Twoje poczucie humoru wyzwala taką dawkę uśmiechu, że chce się żyć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 08.04.2013 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ten post musi być osobno Ewuś, przyszłam się króciutko zameldować. Jesteśmy już w domu . Aniu Kochana Nie masz pojęcia jak często o Tobie myślałam Cieszę się ogromnie, że tulisz już Antosia Naczekałaś się, ale warto było prawda? To najpiękniejsze, magiczne chwile Gratuluję z całego serca http://1.bp.blogspot.com/-sJkYWtna-G4/UBZbOiuJPyI/AAAAAAAAAFc/v6nVGgk8p38/s1600/Funky+Baby+Toys.jpg Pokażesz swoje Szczęście? Choć na chwilkę? Albo wyślij proszę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.04.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ewuś, a ja z całego serca dziękuję bardzo bardzo ! Antoś jest cudowny, wypełnił w sercu to czego brakowało . Z nim świat od razu stał się piękniejszy. Zwłaszcza, że urodził sie w moje urodziny taki z niego ancymonek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jjana 08.04.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Julianno czasem podglądam Twój wątek, kiedyśmi pomogłaś z wizualizacją. Wydaje mi się, że szukałaś szydełkowej pufy. Jeśli szukasz nadal to od dziś są w Biedronce po 99 zł. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.04.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Julianno, EWO, cudownie, że wróciłaś. Nie odpisałam Ci jeszcze, bo nie mam kiedy kompletnie. Nie chcę byle jak, ale odpiszę. Trepy są z pewnością klejone na beton. Tak myślę, że można nawet pozostawić ten beto ładniutko wyrównany i tylko zaimpregnować zarówno od przodu jak i z boku. Schody bez barierki mam ja. Nie są docelowe, to samoróbki typu młynarki produkcji mojego J. Mają zbyt duży kąt nachylenia, więc okropnie niewygodne. Barierki nie ma i pewnie jak wreszcie zmontujemy te właściwe (leżą w częściach w garażu), to barierki nadal nie będzie jeszcze długo, a może wcale jej nie zrobimy. Mam za dużo pomysłów i za mało pieniędzy U nas 110 cm szerokości i mimo, że strome, latam po nich i całe niebezpieczeństwo jakie odczuwam jest związane wyłącznie z ich kątem nachylenia. Ale jestem dorosła i nie mam kłopotów z równowagą, czy lękiem wysokości. Ewo, jest sporo pomysłów barierkowych „nie inwazyjnych”. Rozumiem przez to, że nie trzeba nic mocować do trepów. Postaram się pozbierać te pasujące moim zdaniem do Twoich schodów. Macie szkraba, więc trzeba jednak jakąś barierkę zrobić. Może pomyślcie o tego typu ramie drewnianej lub metalowej Tymczasowe wypełnienie można zrobić np. z siatki, a kiedy mała podrośnie usunąć je i pozostawić wyłącznie ramę. Będzie pięknie i lekko. Demon pisała o siatkach i jest ich sporo różnych. To może być ciekawe, zaskakujące połączenie drewno i siatka, pasujące do cegiełek. To barierka na piętrze, którą proponowałam Beacie Weronice Jednak oni nie skorzystają z tego pomysłu. Mają już podłogę na piętrze i wybudowanie murku jest niemożliwe w taki sposób. Na drugim obrazku pomysł polega na tym, żeby pociągnąć deski podłogowe na ściankę murku i ponad nią. Trzeci ma wąski pasek szkła wstawiony pomiędzy murek, a prostą drewnianą ramę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.04.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ewuś, a ja z całego serca dziękuję bardzo bardzo ! Antoś jest cudowny, wypełnił w sercu to czego brakowało . Z nim świat od razu stał się piękniejszy. Zwłaszcza, że urodził sie w moje urodziny taki z niego ancymonek. Yokasta, kapitalnie moja córka pospieszyła się 6 dni. Tzn. pospieszyła się parę tygodni. Też widocznie celowała w moje urodziny, ale nie trafiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.04.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 &&&&&&&& za Twoje zdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Pożywka dla wyobraźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bpestka 08.04.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Cieszę się, że Ci się podoba. Niestety ja ścianki nie będę miała. I dziękuję, ze zajrzysz do mnie i spojrzysz na te moje wypociny swoim okiem, bo Twoje wnętrza …. powiem tak, jestem w nich zakochana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 08.04.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 (edytowane) Ewuś dobrze, że jesteś Miałam już Basię meczyć o numer do Ciebie bo juz sie martwiłam Mam nadzieję ze jus jest dobrze A obrazek znalazłam...nie wiem szukałam ...sama już nie wiem czego bo się miotam , i ciągle czegoś szukam edit; tutaj znalazłam jak szukałam białych łazienek z płytkami do połowy ściany .. Edytowane 8 Kwietnia 2013 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.04.2013 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ewciu mam nadzieję, że już wszystko dobrze Śliczne inspiracje się u Ciebie pojawiły a łazienka od Ivy cudna Strasznie podoba mi się drewno w dodatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 08.04.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ewcia, cieszę się, że wszystko dobrze się skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 08.04.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Julianko w kwestii ścianki - my mamy w dolnej łazience coś podobnego do inspiracji z szybką - tylko mniejszy metraż - mamy ściankę do pewnej wys ( 2 m ) a dalej nic - jesli chodzi o uzytkowanie - wszystko w porządku no i dzięki "dziurze" jest nieco światła podczas kapieli dziennego znaczy, bo łazienka ma okna. mam nadzieję, że poszpitalnie juz ok ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.04.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Ale ze mnie gapa, nie zauwazyłam, że coś złego się działo . Mam nadzieję, że już jest bardzo dobrze . Wracaj do sił! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 08.04.2013 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2013 Aniu uściski dla Antosia i gratulacje dla świeżo upieczonej mamusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts