Sharlotka 01.05.2014 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 Ewo,cały czas trzymam kciuki, wiesz o tym. Ślicznie u Ciebie, klimatycznie, domowo, coraz ładniej - cegła jakoś mi wyjątkowo do Ciebie pasuje!Świetliki wyjątkowe i fantastyczne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 02.05.2014 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Jejku Julianko alez wiesci!!!!Strasznie, strasznie sie ciesze!!!!Jak to fajnie ze cua się zdarzają....!!!!! Super! Super! Super!!!!!!A jeszcze nie tak dawno pisałysmy... Cudnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaMM 02.05.2014 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Witaj Julianna, piękna aranżacja salonu, kominek dałabym bez gresu, taki zwykły gładki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.05.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ewa gratulacje to już tuż tuż Opóźnieniami w domu się nie martw, nie warto. W końcu i tak będzie jak sobie wymarzyliście Ściskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 02.05.2014 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Ewcia, wspaniałe wieści!!! Miałam nadzieję, że Twój chwilowy forumowy niebyt spowodowany jest jakąś pozytywną zmianą Bardzo się cieszę. Naprawdę bardzo bardzo! I staję w kolejce po brzuchowe głaski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2014 15:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ewunia, kolor zimny bez - patagonia bondexu. Dziękuję Aniu - jest piękny Do pokoju mojego maluszka zbieram się i zbieram, ale jakoś słabo mi idzie . Póki co i tak będzie głównie z nami w sypialni więc jeszcze odrobinkę czasu mam . Jak się myje szybę od kominka podnoszona do góry? Wchodzi się do kominka do środka? Nie wiem czy wszystkie modele tak mają, ale powinna być także otwierana na bok, lub odchylana do góry. Moorelko, jest tak jak pisze Pestka - nasz kominek ma szybę uchylaną od góry. Bardzo łatwo zwalnia się boczne zaczepy i można umyć szybę od środka. Tak to wygląda (to inny kominek, ale idea ta sama) http://www.gajazg.mserwis.pl/allegro/obrazy/milag/gil.png Ewo, cały czas trzymam kciuki, wiesz o tym. Ślicznie u Ciebie, klimatycznie, domowo, coraz ładniej - cegła jakoś mi wyjątkowo do Ciebie pasuje! Świetliki wyjątkowe i fantastyczne!!!! Aniu cieszę się, że napisałaś u mnie, bo mogę Ci najserdeczniej podziękować za wsparcie Jejku Julianko alez wiesci!!!! Strasznie, strasznie sie ciesze!!!! Jak to fajnie ze cua się zdarzają....!!!!! Super! Super! Super!!!!!! A jeszcze nie tak dawno pisałysmy... Cudnie!!!! Madziu, dziękuję Cieszę się, że zajrzałaś. Oj dużo czasu minęło nim się tych cudów doczekaliśmy, ale dzięki temu chyba bardziej to doceniamy . Trzymajcie kciuki by nasze stare kości dały radę Witaj Julianna, piękna aranżacja salonu, kominek dałabym bez gresu, taki zwykły gładki. O jak miło - nowi goście . Witaj AnnoMM Rozgość się Dziękuję za głos na kominek . Salon będzie wyglądał nieco inaczej (pewniaki to bielona jodełka na podłodze i cegła). Mam już większość gratów - mebli używanych, które udało mi się zdobyć przez ostatnie lata. To one będą grały pierwsze skrzypce , ale nie potrafię ich umieścić w wizualizacji. Ostatnio kombinowałam z kątem wypoczynkowym i będzie prawdopodobnie coś w tym stylu. http://zapodaj.net/images/9953ad43eaedb.jpg Chciałam pierwotnie jasny narożnik, ale chyba jednak pójdziemy w kontrast. Ewa gratulacje to już tuż tuż Opóźnieniami w domu się nie martw, nie warto. W końcu i tak będzie jak sobie wymarzyliście Ściskam Venusko dziękuję Najgorsze (chyba) za nami. To, że odzywam się na FM świadczy, że optymizm wraca , choć pracy jeszcze dużo przed nami Ewcia, wspaniałe wieści!!! Miałam nadzieję, że Twój chwilowy forumowy niebyt spowodowany jest jakąś pozytywną zmianą Bardzo się cieszę. Naprawdę bardzo bardzo! I staję w kolejce po brzuchowe głaski Dropinko Jak się cieszę, że zajrzałaś Brzuszek duuuuży, więc pomieści wszystkie głaski jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.05.2014 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 zwracam się z uprzejmą prośbą o zamieszczenie na forum - chocby na chwile juliankowego brzuszka skoro głaskac nie bede bo za daleko mieszkam to chciałabym chocby okiem rzucić z powazaniem Szocik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 zwracam się z uprzejmą prośbą o zamieszczenie na forum - chocby na chwile juliankowego brzuszka skoro głaskac nie bede bo za daleko mieszkam to chciałabym chocby okiem rzucić z powazaniem Szocik OOOoo dobre... Ale szanuje też prywatność.. Ewa.. .. a gdzie kupowałaś i gromadziłaś te stare meble? potrzebuje dwóch komód , albo komoda + biblioteczka niska... jedno jako komoda/bufet, drugie jako szafka pod i na RTV.... i ... albo nie potrafię nic znaleźć, albo ceny mnie zabijają.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Arniko, a probowałaś na allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v8-p-aur-nwatch-o-0401&department=wszystkie+dzia%C5%82y&id=26013&order=p&p=2&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=komodaCzęść jest licytowana, ale dużo jest „kup teraz”. Ja mój kredens kupiłam właśnie tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Tak... próbowałam.. i albo za drogie, albo licytowałam i mnie przelicytowali o 1zł... albo... nie to czego szukam... bo kolor albo styl nie ten...Czasami po prostu okresowo kasy brak.... Dziś np patrzyłam za szafkami kuchennymi na działkę.. w sumie potrzebuję niewiele, i.. albo nie to, albo jak na działkę za drogie... chyba pojeżdżę do Ikei na wyprzedaży i skompletuję za jakiś czas... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szocik 03.05.2014 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ale szanuje też prywatność.. ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2014 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ewuś, uwielbiam do Ciebie przychodzić. Dobrze, że jesteś! Serdecznie gratuluję syneczka! To cudowna nowina W domku jest coraz piękniej. Ogromnie podziwiam Cię za umiejętność robienia takich ślicznych wizualek, ja kompletnie tego nie umiem, a nieraz był chciała zobaczyć swój przyszły salon Tylko wyobrażam go sobie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 03.05.2014 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 no już wszystko rozumiem z kominkiem powiem Ci, że Twój dom, Twój gust i Twoje wizualizacje miały bardzo duży wpływ na ukierunkowanie mnie, tego co chcę u siebie - bardzo wiele się pokrywa a nie wiedziałam czy to będzie grało, czy będzie okej itd itd... dzięki Tobie jestem odważniejsza do łączenia stare/bardzo stare /nowe - serdecznie się kłaniam po pas więc pomalutku też zbieram tak jak Ty różne stare przedmioty, które zagoszczą potem w naszym domu - mam nadzieję ale z powodu cen staroci kupuję najczęściej takie do remontu/wymiany obicia... kojarzę jak pokazywałaś komodę jakąś co Twój mąż przytargał z dumą do domu :) ojjjj żeby i mój tak kiedyś uczynił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GUMISIOWA 03.05.2014 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ewuniu Cóż za cudowne wieści!!!!Jak nie umiałam wykrztusić z siebie niczego sensownego przy "deszczu" tak przy tak słonecznych wieściach chcę powiedzieć ŻĘ GRATULUJE TOBIE ,MĘŻOWI I JULIANCE!!!BO NIC ,NIC PONAD UŚMIECH DZIECKA ,RADOŚĆ BYCIA RODZICEM,NIC NIE UNIESIE SERCA CZŁOWIEKA WYŻEJ NIC CUD NARODZIN!!!Żadne budowanie,żadne wykańczanie:DNiech wszystko zakończy się szybko i pomyślnie!!!Zdrowia,zdrowia ,zdrowia!!!! I oczywiście co ja mogę powiedzieć-już mnie ściska(pozytywnie) z zazdrości widząc wannę w łazience a reszta też powali mnie na kolana:DŚCISKAM WAS MOCNO I TRZYMAM KCIUKI!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2014 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) zwracam się z uprzejmą prośbą o zamieszczenie na forum - chocby na chwile juliankowego brzuszka skoro głaskac nie bede bo za daleko mieszkam to chciałabym chocby okiem rzucić z powazaniem Szocik Szanowna Pani, W nawiązaniu do potrzeby zgłoszonej w poście nr 3515 pragnę poinformować, że Pani prośba została rozpatrzona pozytywnie. Niniejszym proszę uprzejmie. Z poważaniem http://images65.fotosik.pl/941/1aa0921e0ee6c5fe.jpg Na więcej nie liczcie Ewa.. .. a gdzie kupowałaś i gromadziłaś te stare meble? potrzebuje dwóch komód , albo komoda + biblioteczka niska... jedno jako komoda/bufet, drugie jako szafka pod i na RTV.... i ... albo nie potrafię nic znaleźć, albo ceny mnie zabijają.... Arniko, a probowałaś na allegro http://allegro.pl/listing/listing.php?bmatch=seng-v8-p-aur-nwatch-o-0401&department=wszystkie+dzia%C5%82y&id=26013&order=p&p=2&search_scope=wszystkie+dzia%C5%82y&string=komoda Część jest licytowana, ale dużo jest „kup teraz”. Ja mój kredens kupiłam właśnie tak. Wiolu Pesteczka znowu mnie ubiegła . Kupowałam głównie na Allegro, ale część mam z śląskich targów staroci. Ewuś, uwielbiam do Ciebie przychodzić. Dobrze, że jesteś! Serdecznie gratuluję syneczka! To cudowna nowina W domku jest coraz piękniej. Ogromnie podziwiam Cię za umiejętność robienia takich ślicznych wizualek, ja kompletnie tego nie umiem, a nieraz był chciała zobaczyć swój przyszły salon Tylko wyobrażam go sobie. Pozdrawiam! Olunia dziękuję Wizualki salonu nie są mojego autorstwa Robiła je Agnieszka G. Ja je tylko przerabiam w paint i gimp Są świetną bazą do takiej zabawy no już wszystko rozumiem z kominkiem powiem Ci, że Twój dom, Twój gust i Twoje wizualizacje miały bardzo duży wpływ na ukierunkowanie mnie, tego co chcę u siebie - bardzo wiele się pokrywa a nie wiedziałam czy to będzie grało, czy będzie okej itd itd... dzięki Tobie jestem odważniejsza do łączenia stare/bardzo stare /nowe - serdecznie się kłaniam po pas więc pomalutku też zbieram tak jak Ty różne stare przedmioty, które zagoszczą potem w naszym domu - mam nadzieję ale z powodu cen staroci kupuję najczęściej takie do remontu/wymiany obicia... kojarzę jak pokazywałaś komodę jakąś co Twój mąż przytargał z dumą do domu :) ojjjj żeby i mój tak kiedyś uczynił Ale mnie zaskoczyłaś Karolino - bardzo się cieszę, że mogę kogoś zainspirować moimi poszukiwaniami . Ja też wiem czy będzie grało, ale się zobaczy Trzymam kciuki za Twoją kolekcję. Ja - jak widzisz powyżej - dla niektórych zdobyczy będę musiała znaleźć nowy dom, bo nasz mimo, że duży, to jakiś nieustawny Ewuniu Cóż za cudowne wieści!!!! Jak nie umiałam wykrztusić z siebie niczego sensownego przy "deszczu" tak przy tak słonecznych wieściach chcę powiedzieć ŻĘ GRATULUJE TOBIE ,MĘŻOWI I JULIANCE!!! BO NIC ,NIC PONAD UŚMIECH DZIECKA ,RADOŚĆ BYCIA RODZICEM,NIC NIE UNIESIE SERCA CZŁOWIEKA WYŻEJ NIC CUD NARODZIN!!! Żadne budowanie,żadne wykańczanie:D Niech wszystko zakończy się szybko i pomyślnie!!!Zdrowia,zdrowia ,zdrowia!!!! I oczywiście co ja mogę powiedzieć-już mnie ściska(pozytywnie) z zazdrości widząc wannę w łazience a reszta też powali mnie na kolana:D ŚCISKAM WAS MOCNO I TRZYMAM KCIUKI!!!! O jak się cieszę, że zajrzałaś Gumisiu Dziękuję za całego serca Edytowane 9 Maja 2014 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.05.2014 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ewuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.05.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Ewa.. podoba mi się .. Mogła by być wymiarami i nawet ciut większa...Właśnie zadała mi Pestka zadanie domowe .. i z tytułu , że dziś mokro i chłodno to zaczęłam przeglądać all.. no i znalazłam...... na stronie chyba 26 znalazłam... i kupiłam... u mnie jest zdjęcie nabytku. chodziło mi o to aby była szyba przesuwana... i ma służyć jako szafka TV...Będzie doskonale pasowała do stojącego zegara... Ale jak dłużej na Tą Twoją patrzę to baaardzo mi się podoba , z tym , że do mnie pasują nogi okrągłe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julianna16 03.05.2014 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 (edytowane) Ewuś Ewa.. podoba mi się .. Mogła by być wymiarami i nawet ciut większa... Właśnie zadała mi Pestka zadanie domowe .. i z tytułu , że dziś mokro i chłodno to zaczęłam przeglądać all.. no i znalazłam...... na stronie chyba 26 znalazłam... i kupiłam... u mnie jest zdjęcie nabytku. chodziło mi o to aby była szyba przesuwana... i ma służyć jako szafka TV... Będzie doskonale pasowała do stojącego zegara... Ale jak dłużej na Tą Twoją patrzę to baaardzo mi się podoba , z tym , że do mnie pasują nogi okrągłe... A ja właśnie byłam u Ciebie - widziałam zdobycz To są prawdziwe meble!!! Życie z nich bije, cieszą oko, burzą krew Edytowane 9 Maja 2014 przez julianna16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 03.05.2014 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 :yes::yes::yes::yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.05.2014 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Ewa.. odbierz priva... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts